Gadgeturi, ai gasit ceva interesant, nu tine doar pt tine
![]() ![]() ![]() |
Gadgeturi, ai gasit ceva interesant, nu tine doar pt tine
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Unde mai pui că în alea X luni în care plătește și nu beneficiază de produs, prețul retail scade.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 2 Mar 2014, 12:48) Mi-am dat seama ca incep sa imbatranesc dupa ce am acceptat ca un om care gandeste altfel decat mine nu-i neaparat nici prost, nici bolnav, nici idiot, nici ticalos!... Pe vremea cand RDS-ul dadea stick-uri de net la 10lei / luna, era acolo o prevedere ca stick-ul va fi predat clientului in maxim 60 ori 90 de zile. Probabil ca si azi mai e o asemenea prevedere in contractele incheiate pentru tablete, TV-uri etc.. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Nu stiu daca e sau nu prevederea contractuala, cert e ca a mea colega si-a facut un calcul. 20X24 = 480 Ron. Cautati si voi si spuneti-mi daca gasiti galaxy tab de 7 inch la pretul asta...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Alydor @ 3 Mar 2014, 10:44) cert e ca a mea colega si-a facut un calcul. 20X24 = 480 Ron. Cautati si voi si spuneti-mi daca gasiti galaxy tab de 7 inch la pretul asta... Daca acea colega a ta s-ar fi uita mai atenta pe contract, ar fi vazut ca pretul tabletei este de 850 lei, din care ea plateste doar 20lei X 24luni, restul fiind subventionat de RDS. Si la televizoare e cam la fel, atat doar ca subventia e mai mica, de maxim 250 lei. Practic, daca cineva ia un LG 47LN5400 plateste 200 de lei avans si 24 de rate de 50 lei. Ceea ce, tinand seama de pretul pietei, e chiar OK. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Chiar nu conteaza ca e subventionat sau nu de erdiesh. Ideea e ca a mea colega plateste doar 480 de ron. Ceea ce ii convine. Ca oricum nu isi schimba provideru de net/cablu/telefonie. Pana la urma important e cati bani dai tu ca utilizator final din valoarea de piata a produsului.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(dacis @ 1 Mar 2014, 20:44) Daca tot ai riscat sa strici o vorba cu niste prosti (chiar nu ma pricep), care este formula de calcul a razei de semnal minim acceptabil, in conditii ideale (teren plat, fara obstacole etc.etc.) pentru cele doua frecvente? Si nu neaparat formula as vrea s-o stiu, ca oricum n-oi pricepe-o, ci care este raportul aproximativ dintre rezalele de emisie, pentru cele doua frecvente. ![]() http://discipline.elcom.pub.ro/rcm/lucrarea4_2011.pdf punctul (1.8), (1.9) si (1.10). Simplificind acolo pentru o pereche transmitator-receptor cu sensibilitate izotropa (o constructie pur teoretica) reiese formula ta cu (f1/f2) la patrat: (1.11), dar exprimat altfel. This post has been edited by yhattori: 3 Mar 2014, 20:03 |
--------------------
*
*
*
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(yhattori @ 3 Mar 2014, 20:02) implificind acolo pentru o pereche transmitator-receptor cu sensibilitate izotropa (o constructie pur teoretica) reiese formula ta cu (f1/f2) la patrat: (1.11), dar exprimat altfel. Deci pana la urma am cam avut dreptate! ![]() ![]() Io tz-am zis ca l-am rugat pe omu' (ne stim de peste doojde ani) sa imi dea o explicatie teoretica, asa, simpla, ca pentru mine... Care stiu ceva rudimente de fizica teoretica si-atat. El, in schimb, chiar e meserias: a telefonizat intr-un proiect pilot Delta, pus de baietii de la Alcatel, care au vrut sa simuleze telefonizarea fostelor colonii din Africa. Dupa cateva luni si-au luat astia sculele si-au plecat. In Camerun etc.etc.etc. Au aia niste retele telefonice de zici cabancul ala cu romanii si uaierlesu' e lectie de istoria stiintei!... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(dacis @ 3 Mar 2014, 20:45) Absolut! Fiind in posesia a doua antene imaginare, a caror existenta fizica este imposibila, amplasate undeva in vidul intergalactic, emitind si receptionind o unda sinusoidala perfecta cu coerenta temporala unitara (alta imposibilitate fizica), ai avea dreptate cam pina pe la a sasea-saptea zecimala (vidul intergalactic nu e perfect). Cam ca-n bancul ala care incepe cu o vaca sferica in vacuum, ca o prima aproximatie.... This post has been edited by yhattori: 3 Mar 2014, 21:18 |
--------------------
*
*
*
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
acolo-i gaură neagră, nu funcționează teoria.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
This post has been edited by C a t a l i n: 8 Mar 2014, 09:49 |
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Acest videoclip nu există. Ne pare rău. ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Am corectat.
|
--------------------
-
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ce leptop zgomotos. Najpa!
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Tot 6.500 lei a rămas prețul?
Ooops! Produs: fotoliu operațional Cod: MFIWCH Descriere produs: structură mobilă/ cromată/ tapițerie stofă Preț*: 6.748 lei *Prețurile nu includ TVA 24% |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.605 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Din Polonia se cumpara mai ieftin, chiar si cu transport asigurat.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
DataTraveler_microDuo_Usage_Image_DTDUO-cellphone_laptop2_28_02_2014_00_00-240x240.jpg
This post has been edited by Squirrel: 13 Mar 2014, 07:12 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
si pana la urma unde se dau tablete?
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
la farmacie.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
sunt tanar inca...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Squirrel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
vad ca se plange lumea de alarmele false si de imperecherea cu diferite device-uri
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
N-am pățit încă.
|
--------------------
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cred ca asta poate face si un smart watch , isue solved
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Issue.
|
--------------------
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
lecitina are efecte mai bune decat chestia asta.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
dacis |
![]()
|
Ca tot fu vorba de RDS acum ceva vreme, io-te ca le-a iesit astora extinderea muuult mai bine decat si-au inchipuit. Pe langa noile antene proprii cu raza mult mai mare de emisie (pentru ca 900Mhz, fata de alea vechi, pe 2100MHz
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 08:13 |