Gadgeturi, ai gasit ceva interesant, nu tine doar pt tine
![]() ![]() ![]() |
Gadgeturi, ai gasit ceva interesant, nu tine doar pt tine
Cosstel |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 16 Apr 2014, 02:40) asa este, sintem urmariti peste tot. sintem privati de libertatea cuvintului, poate decit daca am putea ajunge in posesia unor terminale ca cele descrise sus am putea cit decit sa comunicam liber. 700 de euro zic io ca e un pret mic pentru acest drept, fundamental subliniez, de a comnica liber. aici la noi in tara nu se apreciaza acest drept, dar in unele tari ca de exemplu guantanamo, si aici cred ca colegul meu antoniusz e de acord cu mine, state ca amerika ar sustine aceste aparate, pentru freedom si speech si ni se baga pumnu-n gura constant.. ca sa citez un contemporan, din pacate, in viata.. QUOTE(vis-a-vis @ 16 Apr 2014, 06:49) Și de ce mai aveți paleștile de smartfoane? În era internetului stați cu monstrul între umăr și ureche ca să notați pe un colț de hârtie lista cu varză și ceapă? Acum e limpede de ce îi țin pe câte unii bateria câte 3 zile... Neah... folosesc de ceva vreme outofmilk. Daca isi aduce aminte consoarta de ceva ce a uitat imi face lista on line, da' tot ma suna sa confirm... ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
matale te Erodezi!
![]() This post has been edited by gabize: 16 Apr 2014, 11:04 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Doru01 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 15 April 14 ![]() |
Gata, azi am comandat telefonul. Cu plata ramburs, ca sa stau fara emotii.
Maine cica il primesc. revin cu foto, daca moderatorul spune ca e ok. |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
interceptare plăcută!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Doru01 @ 17 Apr 2014, 17:38) Bre, am spus-o si unor postaci politici de meserie, ti-o zic si tie: nu ti-ai ales bine forumul! Du-te pe MercedesClub, BMWClub, HaudiClub si alte alea... Alora, da, li-i frica sa nu fie interceptati. Pe membrii DC, serviciilor li-i frica-i sa-i intercepteze! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Bre, am spus-o si unor postaci politici de meserie...Matale vorbesti cu tine?
![]() ![]() Si colegu crede ca nu poate fi ascultat??? Serviciile e nefunctionale numai cand cauta epave si supravietuitori. In rest stie si Victor Viorel. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Doru01 |
![]()
|
@dacis: Cu tot respectul, dar iti scapa un amanunt. Nu eu am deschis topicul.
Eu nu am facut decat sa raspund unui topic deschis de alt utilizator, multumindu-i pentru idee si link. Daca matale nu esti interesat de subiect, poti sa nu il mai urmaresti. Moderatorul va decide ce trebuie sa ramana aici, si ce nu. E simplu. In plus, eu am alta parere despre posesorii de Dacii, si din nefericire nu e aceeasi cu a matale. Daca ai dacia nu insamna ca o duci mai greu decat altii ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Sunt convins!
Ba mai mult, eu si un alt membru al forumului, am demontat minciunile de pe site-ul ala, aratand cu argumente tehnice ca ceea ce sustin ei nu e posibil. Tu, nici macar n-ai intrebat "Ba baieti, sunteti siguri? Parca as mai cauta o parere si in alta parte"; Nu! Ai preferat sa ne zici ca ai comandat un produs de 800€, si apoi cel mai probabil o sa vii cu un review sa ne spui cat de bun si cat de neinterceptabil este. Chiar crezi ca tine reclama asta mascata? Chiar aveti impresia ca puteti minti pe oricine cu prostia aia de telefon de 2 lei? Da' continuati, faceti-va de rahat in continuare, e cea mai buna reclama ca sa se prinda si altii ce minciuni vindeti. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Doru01 @ 16 Apr 2014, 01:32) As raspunde, dar observ ca mesajele sunt cenzurate, link-urile fiind inlaturate pe criterii care imi scapa pe moment. Aaaaa, ai binevoit sa citesti regulamentul pe care l-ai acceptat cand te-ai inscris pe forum? QUOTE(Doru01 @ 16 Apr 2014, 01:32) N-avem cum. Doua lucruri se platesc pe lumea asta... Si daca nu binevoiesti sa asculti ce spun doi useri care au ceva experienta in domeniu... spor la platit. Asta ca sa nu mai zic ca daca ai nevoie de "intimitate" in conversatii, sunt cai muuuuuult mai ieftine de a realiza asta. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Doru01 |
![]()
|
Sigur ca am cautat pareri si in alta parte. Si am gasit, dar iarasi nu pot sa postez linkul
![]() Va multumesc oricum pentru sfaturi. Recunosc ca a fost un moment in care am oscilat daca sa il mai cumpar sau nu. Cat despre reclama, nu intentionez sa o fac si nici nu as avea motive. Sunt doar niste pareri personale la un topic deschis de alt utilizator. Nu ma voi apuca sa recomand produsul nimanui. Este o chestie care tine de alegerile fiacaruia. Eu am ales telefonul. Nu intentionez catusi de putin sa intru in discutii contradictorii cu nimeni de pe forum. @AR18MOS: ceea ce spui ca ai demonstrat am citit si eu pe un alt forum, ca si tine. Doar ca din partea ta era cinstit sa pui ghilimele, pentru ca textul si cunostintele nu iti apartin. Si tot cinstit ar fi fost sa indici si locul de unde ai copiat textul ![]() Acum ca am si manualul telefonului pot sa raspund si la "argumentele tehnice" de care amintesti. Nu te supara, nu ai dreptate. Jumatati de informatii te duc la concluzii gresite. daca te intereseaza, voi putea raspunde. As posta si o poza cu telefonul abia primit azi, dar mi-e ca iar va spune moderatorul ca e reclama ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dorule! Tocmai mi-am tras din china un radio la care prind si telefoanele mobile. Nu te lasa mintit de publicitatea sionista! Spune-mi unde esti si eu iti spun ce vorbesti!
This post has been edited by corbex: 19 Apr 2014, 20:11 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
E acasă.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
mircea.bors |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 20 April 14 ![]() |
Terminati cu prostiile. Am un telefon asemanator de doi ani, cumparat de pe alt site.
Functioneaza perfect si din fericire sau nu pentru mine, doar de doua ori a sunat alarma de interceptare. Odata s-a dovedit a fi ascultat telefonul celui cu care vorbeam, nu al meu. Cealalta data se pare ca era al meu. Am si cateva nemultumiri legate de telefon: eu am platit 1200 si nu 800. Aspectul telefonului este cam invechit, nu are touch iar bateria tine doar vreo 4 zile desi ma asteptam sa fie o saptamana. Una peste alta, telefonul nu atrage atentia. Se zgarie repede, plasticul e de slaba calitate. Paste fericit tuturor membrilor forumului! |
--------------------
Dacia
Duster
2012
|
|
gabize |
![]()
|
Bine, te credem.
Voi lucrați și în ziua de Paște? Ce comision luați dacă vindeți o petardă d-asta? QUOTE(mircea.bors @ 20 Apr 2014, 20:30) Tupeu maxim să începi astfel. Citește puțin pe aici, o să înțelegi penibilitatea postărilor tale. This post has been edited by gabize: 20 Apr 2014, 19:38 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Lasa omul sa fie natural. ca lupul in blana lui.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
mircea.bors |
![]()
|
Hehe! Baieti, circulati doar cu faza scurta?
Plecati de la doua presupuneri gresite: nu toti sunt crestini (ce revelatie, nu?) si nu toti cei care vorbesc de bine un produs, fac reclama. Eu unul pur si simplu sunt multumit de ceea ce folosesc. Voi vorbiti de lucruri pe care doar vi le imaginati, eu vorbesc despre telefonul in buzunarul meu. Stiu ca sunt pe un forum plin de contradictii. Desi toti se plang de masinile lor (cam asta se intampla pe tot forumul), toti continua sa isi cumpere aceleasi masini. Acum ca ma ajutoati voi, daca voi dori sa fac reclama la ceva, stiu cum sa procedez. Voi incepe cu "cica", asa cum a facut altcineva de aici. Hai ca m-ati distrat. Va multumesc. |
--------------------
Dacia
Duster
2012
|
|
Alydor |
![]()
|
si tu ti-ai facut cont taman ieri si ai postat exact pe topicu' asta. Coincidenta, nu? Asta poate o crede mutu'... hai ia viteza..
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
mircea.bors |
![]() ![]()
|
Asta este presupunerea ta, Alydor. Logica insa nu este punctul tau forte.
Ca sa-ti dau apa la moara: nu este deloc o coincidenta. Am vazut postarile, m-am inregistrat si am postat un raspuns pentru ca sunt unul dintre putinii de pe aici care folosesc un asemenea telefon si pot sa vorbesc in cunostinta de cauza, nu emit pareri bazate pe ceea ce cred. Ce ti se pare atat de neobisnuit? Asta este singurul subiect la care pot sa raspund in cunostinta de cauza, deocamdata. Apropos, tu pe ce criterii postezi raspunsuri? La subiecte care nu te intereseaza? Atunci ce cauti sa postezi aici? Mai ai de lucru la logica. Iti acord insa circumstante atenuante: a plouat mult in ultimile zile. Se prea poate sa iti fi ruginit. Voi lua viteza, asa cum spui tu. Pentru ca am cu ce. Nu ma voi cobora insa la nivelul tau suburban de exprimare. Te rog sa il folosesti cu vecinii de la bloc, atunci cand iti repari masina in parcare. Am vazut ca mai este unul pe aici care si-a cumparat telefon. Traba lui. Il poate folosi cu cap, sau nu. De el depinde. Ma opresc aici, sa nu te obosesc cu cititul. Ceva imi spune ca nu poti sa te concentrezi pe un text mai lung. |
--------------------
Dacia
Duster
2012
|
|
corbex |
![]()
|
Telefonul tau se kk simburi? Al meu poate. Tot in buzunar il am.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
QUOTE(mircea.bors @ 21 Apr 2014, 12:30) Stiu ca sunt pe un forum plin de contradictii. Desi toti se plang de masinile lor (cam asta se intampla pe tot forumul), toti continua sa isi cumpere aceleasi masini. 1. Ai în semnătură un Duster. Așa ipocrizie mai rar. 2. Ți-ai pus problema că s-ar putea să existe pe aici și oameni care știu cum se "bijbirică" vocea dintr-un terminal și ajunge în celălalt? Că au studii în domeniu, că lucrează în telecomunicații? Nu toți oamenii sunt proști. Poate ar fi bine să continui să-ți vinzi produsele în Vitan, ai mai mari șanse să găsești indivizi unineuronali. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Alydor |
![]()
|
Stimate "coforumist" ca sa nu zic papagal.
QUOTE(mircea.bors @ 21 Apr 2014, 14:49) Logica insa nu este punctul tau forte. Ca sa-ti dau apa la moara: nu este deloc o coincidenta. Am vazut postarile, m-am inregistrat si am postat un raspuns pentru ca sunt unul dintre putinii de pe aici care folosesc un asemenea telefon si pot sa vorbesc in cunostinta de cauza, nu emit pareri bazate pe ceea ce cred. Ce ti se pare atat de neobisnuit? Asta este singurul subiect la care pot sa raspund in cunostinta de cauza, deocamdata. Siiigur ca da... si marmota invelea dusteru in folie aurie. Se discuta pe unul din miile de forumuri un subiect, si ca prin minune ai dat tu peste forumu' asta si exact peste topicul asta... Daca asta nu e coincidenta atunci eu sunt regele americii. Ca tot sunt unii pro america... QUOTE(mircea.bors @ 21 Apr 2014, 14:49) Apropos, tu pe ce criterii postezi raspunsuri? La subiecte care nu te intereseaza? Atunci ce cauti sa postezi aici? Mai ai de lucru la logica. Iti acord insa circumstante atenuante: a plouat mult in ultimile zile. Se prea poate sa iti fi ruginit. Dupa cum vezi nu sunt inregistrat ieri si nu postez ca sa imi fac reclama ca produsu' e bun si ca vai doamne ce persoana importanta sunt eu ca imi sunt ascultate telefoanele.. Oi fi avand eu de lucru la logica, da' si tu esti departe de ea... De plouat o fi plouat la tine in sat... Eu m-am bucurat de soare fara nici un stres... QUOTE(mircea.bors @ 21 Apr 2014,14:49) Voi lua viteza, asa cum spui tu. Pentru ca am cu ce. Nu ma voi cobora insa la nivelul tau suburban de exprimare. Te rog sa il folosesti cu vecinii de la bloc, atunci cand iti repari masina in parcare. Iei viteza cu ce? Cu masina din semnatura? ![]() QUOTE(mircea.bors @ 21 Apr 2014, 14:49) Am vazut ca mai este unul pe aici care si-a cumparat telefon. Traba lui. Il poate folosi cu cap, sau nu. De el depinde. Ma opresc aici, sa nu te obosesc cu cititul. Ceva imi spune ca nu poti sa te concentrezi pe un text mai lung. Nu ma obosesti... ca nu ai cu ce... nu e un text care sa debordeze de talcuri si care sa iti demonstreze inteligenta pe care presupui ca o ai... Stim. Noi restul care cumparam telefoane de 5-600 de euro suntem doar niste amarati. Recunosc ! nu sunt o persoana de interes public a carui converastii particulare sa merite sa fie ascultate. Nu toti suntem asa de paranoici si retardati mintal ca sa avem impresia ca scorul de la partida de table din spatele blocului, intre doua seminte sparte, este de importanta nationala. Eu zic sa te mai documentezi putin cum se fac interceptarile. Nu sta nici dracu sa se plimbe dupa curu' tau prin tot orasul ca sa te "spioneze" Asta ca sa intelegi si tu despre ce e vorba. Cu alte cuvinte... vezi-ti de borsu' tau.. Explicat la nivelul tau. Scuze postul lung, stiu ca o sa iti ia ceva sa il citesti, si o sa iti mai ia si mai timp ca sa il si intelegi... Da' imi pun speranta in tine si sper sa nu ma dezamagesti. Asta daca nu cumva aia care iti asculta telefoanele iti citesc si bitii internetului.... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
corbex |
![]()
|
Avemun nou coleg care scrie posturi mai lungi de 50 de cuvinte. io-i dau riport!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.604 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
logan2008 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 19 April 14 ![]() |
Pana la proba contrarie, nu pe incredere se merge?
|
--------------------
dacia
logan
2004
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(mircea.bors @ 21 Apr 2014, 14:49) Cand va angajeaza nu va da si un test de limba romana? Bai ce-mi plac mie astia. Sunt ca aia care umbla mandri prin mall cu o casca bluetooth la ureche, crezandu-se astfel importanti. Desi daca te uiti la mutra lor realizezi imediat ca pe ei nu-i suna nimeni niciodata. Si nici ei nu suna, cel mult dau cate un beep. Asa si domnii astia care incearca sa ne convinga cat de util le este lor un telefon ce nu poate fi interceptat. De parca i-ar pasa cuiva de discutiile lor, ca sa stea sa-i intercepteze ![]() This post has been edited by paul_p: 21 Apr 2014, 22:35 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 16:39 |