Gadgeturi, ai gasit ceva interesant, nu tine doar pt tine
![]() ![]() ![]() |
Gadgeturi, ai gasit ceva interesant, nu tine doar pt tine
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.086 Joined: 11 February 04 ![]() |
o casca si o bobina baietii?
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
canta fals rau...
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
De 18k de euro sunt cele mai misto note false
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
tumblr_mbyihz9Fsk1qhkzpz.jpg
Ceva serios acum... This post has been edited by garlic_dog: 4 Oct 2015, 16:13 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ma n-auzi, ma suna varu' si ma intreaba ce este ala adaptor uairles acer bla bla bla...
![]() Il intreb: fii mai explicit in plm! Ce-ti trebuie si ce vrei sa faci? La care imi zice: eram intr-o seara si ma uitam pe emag si am vazut adaptoru' asta la 7 bani. M-am gandit, m-am coit, am facut o comanda, am anulat-o, dup-aia am facut-o din nou. M-au sunat aia a doua zi sa confirme comanda, mi-au zis ca intr-adevar a fost o eroare in sistem, da' asta e, am avut noroc. Produsul se vinde la pretul afisat pe site la momentul cumpararii. Asa ca s-a procopsit varu' cu un adaptor si m-a sunat sa ma intrebe la ce-i bun. I-am zis ca-i dau 10 RON pe el ![]() This post has been edited by kum: 7 Oct 2015, 09:49 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ofer eu 50 ron ...
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
![]() Mi-e ca e deja prea tarziu. I-am explicat eu in mare ce face divaisu' respectiv. I s-a aprins un beculet: aaa, deci poci sa vaz filme de pe tableta direct pe TV? E foarte posibil sa il pastreze. ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Trebuia sa-i spui ca ala filtreaza si lasa decit filmele istorice, cu neveste de amish incheiate pina la git.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
http://www.f64.ro/dji-inspire-1-pro-cu-gim...elecomanda.html (A se vedea filmuletele de pe pagina)
Sunt foarte curios daca trasnaia asta in 3-4 ani va fi la un pret abordabil (sa zicem ~10% din actualul) |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Exista si acum destule chinezarii comparabile, la un sfert de pret.
Eu mi-am facut o drona echivalenta ca performante cu Phantom 2 si m-a ajuns cam 500 euro per total. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
kum |
![]()
|
Ma n-auzi, asa cum era de asteptat, mi-a adus varu' panarama aia de adaptor. Zice ca nu stie ce sa-i faca si sa ma uit io sa vad cum se foloseste.
Am bagat-o in toate porturile HDMI de la TV, da' nu o vede, nu face nimic. Porturile imi apar a fi inactive (adica nu este nimic bagat in ele). Daca il bag in HDMI-ul de la lectop, se aprinde un led micut pe dracia aia, dar cam atat. Nu il vede nici lectopu' ca device (intr-un fel mi se pare si normal sa nu-l vada, ca nu e conceput pentru lectop). Din ce ma gandesc io, desi pe net zice ca e suficient sa-l bagi intr-un HDMI normal de la un TV si are suficienta energie ca sa se alimenteze, se pare ca nu-i asa. Am incercat in fel si chip, da nu reusesc si pace. Aveti idee ce naiba sa-i mai fac? Are pe el un singur buton: WPS; banui ca e pentru a se conecta la router, desi eu nu am pe router asa buton. Aveam pe ala vechi (un TP-LINK), dar pe asta n-am. Corectati-ma daca gresesc, dar, din ce cred eu, divaisu' ar trebui sa se conecteze la reteaua wireless din casa (recte la router) si sa comunice cumva cu telefonu' folosind acest wireless. Dar, din motive nestiute, nu se intampla asa ceva... ![]() Puteti sa-mi dati ceva idei cum sa fac dracia aia sa mearga? Asta-i panarama: Attached thumbnail(s) IMG_0435.JPG ( Size: 1.65mb ) Number of downloads: 385 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Să ceară cei 7 bani înapoi, e defect.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Daca are si port usb inseamna ca-i trebuie si alimentare separata, fie de la usb-ul tv-ului fie de la un alimentator standard. Daca n-are, probabil e defect.
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
https://youtu.be/6uOb76k7mxE
Se înfige intr-un port hdmi al tv-ului, musai MHL-enabled. La mine la Sony e doar primul port din cele 4. Iți trebuie aplicatie ios sau android pentru a transmite imaginea prin wifi. This post has been edited by neumann: 10 Oct 2015, 22:27 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cu condiția să aibă teveul port HDMI compatibil MHL, desigur.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(neumann @ 10 Oct 2015, 23:25) https://youtu.be/6uOb76k7mxE Se înfige intr-un port hdmi al tv-ului, musai MHL-enabled. La mine la Sony e doar primul port din cele 4. Iți trebuie aplicatie ios sau android pentru a transmite imaginea prin wifi. Are dreptate colegul. Nu merge pe orice hdmi. Si la mine la Samsung din 4 hdmi-uri doar unul e MHL. Daca nu ai TV cu asa ceva probabil nu merge. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Sigur nu merge, ca nu are alimentare decat pe porturile MHL.
<span class='edit'>11 Oct 2015, 00:02:</span> QUOTE(kum @ 10 Oct 2015, 22:12) Nici nu prea are ce sa vada, portul HDMI nu e ca cel USB unde sistemul recunoaste device-urile inserate. This post has been edited by paul_p: 10 Oct 2015, 23:03 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
kum |
![]()
|
Sa mai incerc si pe portul in care e bagat HDMI-ul care vine de la receiver, ca acolo nu am incercat... Da' maine, ca acu' e cam tarziu.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
Sau zi-ne ce teveu are.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
Samsung LE40A656... Din cate vad pe net, e posibil sa n-am HDMI-MHL.
Partea naspa e ca varu' are unu' exact ca al meu, doar ca e de 80 cm. ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Ake |
![]()
|
USB... ...killer
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sa nu-mi spui ca l-ai luat la oferta cu lectocu
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pt. cei interesati, cica incepe black friday, din seara asta.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
kum |
![]()
|
Nu prea intra la categoria gadget-uri, da' n-am stiut un'sa ma laud.
tastatura si mouse. Ba, deci le-au nimerit chinezii, sa mura veta. E drept ca tastatura nu e la fel de complexa ca aia de la microsoft pe care am folosit-o pana acum (nu are taste de macro), dar E SILENTIOASA. Si nu are plasticu' ala negru lucios care se umple de urme imediat. Are pe ea o vopsea cauciucata, mata, fina si placuta la atingere. Pentru gaming sunt foarte bune. Si sunt ieftine... |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
kum |
![]()
|
Nu poci bre, nici sa ma bati... Am xbox de ani buni, da' n-am reusit sa ma obisnuiesc cu controalele alea. Junioru'-i tatic la ele...
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(kum @ 11 Nov 2015, 01:05) Nu prea intra la categoria gadget-uri, da' n-am stiut un'sa ma laud. tastatura si mouse. Ba, deci le-au nimerit chinezii, sa mura veta. E drept ca tastatura nu e la fel de complexa ca aia de la microsoft pe care am folosit-o pana acum (nu are taste de macro), dar E SILENTIOASA. Si nu are plasticu' ala negru lucios care se umple de urme imediat. Are pe ea o vopsea cauciucata, mata, fina si placuta la atingere. Pentru gaming sunt foarte bune. Si sunt ieftine... Mausu ala il am si eu pentru..... munca. E super pixda la CS:GO ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 23:59 |