Gadgeturi, ai gasit ceva interesant, nu tine doar pt tine
![]() ![]() ![]() |
Gadgeturi, ai gasit ceva interesant, nu tine doar pt tine
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Sa te vad eu cum bagi un Diablo3, un Starcraft 2 (si 1) sau un Red Alert (2 si 3) de pe console...
![]() Nu sunt numai shootere pe lumea asta... |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Io la viața mea am jucat cu plăcere doar doo jocuri: lotus ( pe vremea când calculatoarele erau la început și dinozaurii nu dispăruseră) și silent hunter I la câțiva ani după.
Se mai ezicstă joacele astea, adăugite și adnotate, firește, dar fără să fie știrbită esența lor? Întrebarea e redundantă... This post has been edited by gabize: 12 Nov 2015, 19:58 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cand eram mai tinerel jucam mult " sticluta". Acu sunt sigur ca se joaca pe net dar si-a mai pastrat esenta?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(gabize @ 12 Nov 2015, 20:57) Io la viața mea am jucat cu plăcere doar doo jocuri: lotus ( pe vremea când calculatoarele erau la început și dinozaurii nu dispăruseră) și silent hunter I la câțiva ani după. Se mai ezicstă joacele astea, adăugite și adnotate, firește, dar fără să fie știrbită esența lor? Întrebarea e redundantă... De Lotus nu stiu ce sa zic, probabil seria Asphalt în schimb pe post de Silent Hunter am găsit un joc pe Android, Crash Dive. N-are complexitatea din SH3 sau 4 dar relativ la 1 e OK. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Astept si eu bf poate prind ceva oferta buna la un xbox 360 cu kinect.
Fiind oarecum paralel cu fenomenul am cateva intrebari: - 250 sau 500 giga sunt musai, ori e suficienta si varianta cu 4 - ce jocuri ar fi potrivite pentru un pustiulica de 3 ani? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Poti sa cumperi hdd pe xbox separat.
E musai, eu am 250 gb si sunt de ajuns. Pentru inceput kinect sport si kinect adventures. Apoi downloadezi demo-uri, vezi care ii plac si la care se descurca si apoi eventual le cumperi. |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(maho @ 15 Nov 2015, 10:19) ![]() Doar că dacă se practică "după ureche" în curtea școlii, ca pe vremea copilăriei mele, se poate lăsa "la bătrânețe" cu probleme nasoale ale coloanei vertebrale și-sau articulațiilor. This post has been edited by gabize: 15 Nov 2015, 10:29 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Mie-mi spui...
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(maho @ 15 Nov 2015, 10:19) are 15 Nov 2015, 11:49: QUOTE(ady77 @ 15 Nov 2015, 10:16) Intra orice fel de hdd in carcasa de xbox? Vad ca de regula pachetele cu kinect si cele doua jocuri au 4 giga. ![]() This post has been edited by cdadan: 15 Nov 2015, 11:49 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(cdadan @ 15 Nov 2015, 10:09) Dar de ce vrei tu sa iti cumperi o consola din generatia trecuta cand last gen au deja un an jumate/doi pe piata? Nu vrei randare 1080P la 60fps? Nu vrei jocuri noi? Nu vrei sa te joci si tu? Daca esti fan microsoft, ia un XBOX ONE ... daca nu, ia un PlayStation4 ... |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
cdadan |
![]()
|
Liviu, iau șmecheria pentru jr care în urma cu o săptămână a împlinit 3 ani. Ce spui tu e corect, dar nu cred ca este aplicabil la vârsta asta. Poate peste vreo 5 ani. Eu nu prea am timp să mă joc, gen de unul singur. Cu siguranță ca o sa-i țin uneori companie, dar pe jocuri pe care-i plac, pe care le poate "duce".
Pentru moment xboxul cu kinect pare singurul divais potrivit. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
Așa e. 380 lei unul de 500.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cdadan |
![]()
|
Bună și ideea asta.
Dar acu' văzui, la media g. pachetul consola 360 4gb + kinect + cele două jocuri bune = 1200 lei, bonus în banii ăștia și o lună de live gold. Iar un pic mai jos, mic, scrie ia la pachet și hdd-ul de 500gb. Total 1350 lei. Până acum pare cea mai bună variantă. This post has been edited by cdadan: 15 Nov 2015, 15:34 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(cdadan @ 15 Nov 2015, 14:42) Nu te lasi de jucat cand imbatranesti ci imbatranesti cand te lasi de jucat. Eu inca bag grupa mare macar 3 ore pe zi de PS4 ... cu juniorul, bineinteles (fiecare pe consola lui) ![]() Am si Battlefront pe preorder ... pe 19 Nov este lansarea ... huh ... de abia astept. This post has been edited by Liviu: 15 Nov 2015, 15:45 |
--------------------
.
.
|
|
cdadan |
![]()
|
Mișto, apreciez, chiar te invidiez, dar sunt convins ca jr. tău are mai mult de 3 ani.
Din primăvara până toamna, când e suficient de cald și vreme bună, dupa-amiezele rupe ușa să iasă pe uliță. Tricicletă, trotinetă, trambulina, mai o minge, prosteală cu copiii din vecini, la anul bicicletă etc samd. E bine ca preferă să stea p-afara și încercam sa-i încurajam latura asta. Perioada rece a anului e problematică. În cursul săptămânii, chiar dacă-i vreme bună, pe când ajungem acasă e noapte. În we poate-i vreme bună și ieșim o ora două, poate e rece și ploua. În consecință timpul petrecut acasă se transforma în timp petrecut în casă. Mai construiește, mai face un puzzle, mai freacă jucăriile, dar până la urma se plictisește și cere tableta sau iutub pe tv. Cred ca xbox+kinect e singura variantă rezonabila în care poate îmbina jocul electronic cu mișcarea. E exclus sa-i cumpăr (la varsta asta) console la care să se joace stând în fund. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
gabize |
![]()
|
O știu, e celebră, doar că m-a amuzat contextul în care ai utilizat-o.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Liviu |
![]()
|
Eh, in cazul asta poti sa ma citezi
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Liviu |
![]()
|
La cererea fanilor, postez asta aici:
http://www.gearbest.com/home-smart-improve.../pp_190681.html E promo inca o saptamana cu pret bun. Nu luati cu "EU plug" caci sare pretul cu mai mult decat dati pe un adaptor US-EU ![]() |
--------------------
.
.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io profi.
![]() ![]() PS Ca sa fiu correct . Innainte de reparatie i-am rabatat piciorusele alea ![]() This post has been edited by bion: 18 Nov 2015, 19:52 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
gabize |
![]()
|
Fortecu' cela e de fapt Afortec.
![]() Doar pentru conformitate... ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 15 Nov 2015, 15:33) la media g. pachetul consola 360 4gb + kinect + cele două jocuri bune = 1200 lei, bonus în banii ăștia și o lună de live gold. Iar un pic mai jos, mic, scrie ia la pachet și hdd-ul de 500gb. Total 1350 lei. Până acum pare cea mai bună variantă. Ce bine c-a venit blec fraideiu, c-a disparut si oferta asta. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pai pana te-ai hotarat.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
cdadan |
![]()
|
Pai cica am asteptat reducerile. Vezi ce bine ca am luat televizor mai repede? Nu de alta, dar in afara de un singur produs care s-a epuizat la emag in primele 0.42 secunde, n-ai ce.
20 Nov 2015, 11:54: Apropo, asta ar fi ok? Ma gandesc ca are si controller fara fir, care separate costa si ala ceva. ![]() This post has been edited by cdadan: 20 Nov 2015, 11:54 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:54 |