Logan Prestige 1.6 16v - Sfat achizitie, Sfat achizitie
![]() ![]() ![]() |
Logan Prestige 1.6 16v - Sfat achizitie, Sfat achizitie
Bradutz1988 |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 24 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Fabia
2008/Elite
|
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Daca km sunt reali, nu e lovita si nu are probleme (mai ales ca e inca in garantie) eu zic sa o cumpere ca e SUPER OCAIZE. Masina face ~8000E
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
De la 10.155 Euro noua (plus inca 200 daca are aibaguri laterale), la 6.000, dupa 1500km si nici un an? Intr-adevar super-ocazie, dar eu n-as uita chioras la ea... Parca ceva nu e in regula.
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
suspect de ieftina
|
--------------------
/
/
/
|
|
șoferistul |
![]()
|
![]() excesul de combustibil dăunează grav sănătății Group: Members Posts: 370 Joined: 19 June 06 From: București ![]() |
Poți afla istoricul de la un service Dacia? dacă ce spui e adevarat, mașina merită cumpărata cu ochii întredeschiși. Orice posibilă problemă tehnică poate fi rezolvată pe garanție.
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
galeo |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 2 September 06 ![]() |
Chiar daca ar putea avea ceva in neregula masina nu uitati ca masina are minim 3 ani garantie, asa ca nu vad de ce i-ar fi frica sa o cumpere
|
--------------------
dacia
1310
1984
|
|
JJY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 3 May 07 From: IASI ![]() |
doar daca are probleme dupa un accident - garantie 0 in cazul asta
|
--------------------
DACIA
LOGAN ABS+
2007 / 1,6
- IS-ZZ-YYY
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
QUOTE(paul_damian @ 24 Jan 2009, 22:23) De la 10.155 Euro noua (plus inca 200 daca are aibaguri laterale), la 6.000, dupa 1500km si nici un an? Intr-adevar super-ocazie, dar eu n-as uita chioras la ea... Parca ceva nu e in regula. Eu ma uit chioras la pret... Si, sa inchei ca tine, ceva (cineva) nu e in regula. This post has been edited by BZN: 25 Jan 2009, 10:29 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
un coleg de servici a avut accident cu loganul destul de nasol (impact frontal, aibaguri sarite, etc) si nu iti dai seama, daca o privesti doar din exterior, ca a fost lovita. nu exista deferente de nuanta sau luciu la vopsea, nimic.
ideea e ca ar fi putut fi lovita. prietenul tau ar trebuie sa se uite atent in zonele unde vad urmele unei eventuale reparatii (balamale capota, suruburi aripi, eventuale urme de gazare etc...) pretul e foarte mic, se vind ambitioase din 2005 cu 5000-5500E, dar e posibil ca respectivul sa aibe si urgent nevoie de bani. pe crizele astea... |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Super pret, eu cred ca merita.Intradevar pretul te puna pe ginduri...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(tkx @ 25 Jan 2009, 14:09) un coleg de servici a avut accident cu loganul destul de nasol (impact frontal, aibaguri sarite, etc) si nu iti dai seama, daca o privesti doar din exterior, ca a fost lovita. nu exista deferente de nuanta sau luciu la vopsea, nimic. [...] Poate nu iti dai tu seama (si eu si alti 'amatori'), dar te asigur ca cineva priceput, eventual care lucreaza in domeniu isi daseama. Chiar si numai dupa o foarte mica zona in care apar cateva puncte de praf in lac, chiar si dupa un surub sau o piulita pe care se vede ca s-a pus surubelnita/cheia, etc. Si chiar daca ar fi fost lovita usor la o bara/aripa nu vad care ar fi problema. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
depinde de ce o da .intai afla motivul si apoi iti dai seama daca e ceva dubios cu ea , dar nu cred la km astia nu are ce sa aibe.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
Bradutz1988 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 24 January 09 ![]() |
Multumesc incaodata pentru sfaturi si suggestii!
|
--------------------
Skoda
Fabia
2008/Elite
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe foametea asta, cand iti trimite banca scrisoare ca ti-a marit rata cu 20%, vinzi orice numai sa nu dai de dracu.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 20:13 |