Dacia Logan - Dezamagire totala
![]() ![]() ![]() |
Dacia Logan - Dezamagire totala
horsewhisperer27 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- fan VAG!
|
|||
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Ce sa mai vinda? Rablamentul ala lovit de trei ori?
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Am pe aici niste deja-vu-uri... Parca ar fi alte marii cu aceleasi palarii... cu numere de inmatriculare fals date, cu mailuri de logare de yahoo desi se intra de la o firma serioasa (cred) de ... calculatoare... ma rog, un fel de mares redividus...
Propun inchiderea topicului si lasarea lui pentru ... eterna pomenire... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pt Pmihai,daca nu esti multumit de logan poti sa mi-o dai mie pe un $!evident masina are si niste mici defecte dar eu o consider o reusita!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
Mi se pare o metoda cam securista sau comunista aceasta incercare da a scoate in evidenta calitatile Logan-ului. A aruncat niscai critici ca toti ceilalti sa se infierbinte ( un pic de nationalism, cit un virf de cuti) si dupa aia dai cu lauda Loganului. O fi practica metoda, dar cam babeasca dupa mine..
Pentru pmihai si ptr alti viitori pmihai, indiferent unde isi desfasoara activitatea recomandarea sa dam dovada totusi de maturitate |
-------------------- Kox
|
|
Leone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 29 January 05 From: Toronto ![]() |
eu am in plus un set de covorase care nu miros urit!
![]() |
--------------------
Toyota/Mazda
Corolla/3
2012
- INCANU Nu e peste ca Bibanu', nici dacie ca Loganu'
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Ca posesor de Opel Vectra, dar pe benzina, pot sa fiu de acord cu unele dintre cele scrise de pmihai.
DAR, in primul rand NU il CRED. De ce? Pentru ca trebuie sa fii realmente neinspirat sa vinzi un Opel Vectra (indiferent de an!) si sa-ti iei Logan, orice echipare ar avea el! Trebuie sa fii realmente neinspirat sa treci de la 116Cp la 87 Cp si sa te astepti sa mai fii satisfacut de prestatiile masinii. Trebuie sa fii realmente neinspirat sa treci de la materialele de pe un Opel Vectra la materialele de pe Logan, si sa te astepti sa fii multumit. Trebuie sa fii realmente neinspirat sa compari tabla de pe un Opel cu tabla de pe Logan, si si mai idiot sa ai 3 accidente in 10 zile, cu sau fara vina ta. Trebuie sa fii realmente idiot sa intri pe acest forum sub tzispe nikcuri diferite, doar de dragul de a te lua de o bucata de fiare pe roti, pentru simplul fapt ca visezi ca ti-ai permite alta masina, sau... in fine, o masina. ![]() Propun inchiderea acestui neinspirat , pentru ca neseriozitatea respectivului pmihai pute de la o posta. Sau daca este chiar sincer, atunci nu prea il duce capul - cum poti sa te gandesti?!?! macar sa treci de la un Vectra la un Logan?!? - si iarasi nu are rost... ps. Cer scuze forumistilor care au Logan din partea posesorilor de Vectre. Tot masini sunt, indiferent de calitatile si defectele fiecareia - iar mandria de a avea un Vectra/Logan este la fel de stupida. Compararea celor doua modele este si mai stupida. Asarban dixit! Musiu Maddan, vezi ca ti-o iei si tu! |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
kml |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 21 November 04 From: Timisoara ![]() |
Am comparat Loganul meu cu un Clio zilele trecute si am gasit lucruri mult mai nasoale la Clio, cu Clio trebuie tu sa compari eventual si nu cu Opel sau altceva:
-pedala de ambreaj parca e de la tractor -daca apesi pe frana si ridici piciorul prea mult simti tija volanului cu varful pantofului, poti sa si virezi cu spitzul ![]() -dai cu capul in plafon si in chederul de la usi ... eu am 1,8 m -cad ornamentele de plastic de pe manerul portierelor -genunchii iti stau in barba etc ... poate am exagerat un pic ... dar verificati si voi ! voi lansa un topic "Siguranta la Logan" sa vedeti ce rigidizare are masina asta, ca sa vedeti ca are si puncte bune ![]() |
--------------------
Dacia - RENAULT
LOGAN 1,4 MPI AMBI
- TM XX KML kml
V&A s.r.l. timisoara |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
kml - si eu am mers cu un bmw seria 5 si am constatat ca in Logan e mai mult loc
![]() Tot ce ai zis tu e ca e mai mare decat Clio, asta stiam deja (ca in rest - 'pedala de ambreiaj' e o chestie subiectiva iar 'cad plasticele' nu cred ca vei convinge pe cineva ca Loganu' are plastice mai bune). |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
@pentru dezamagit
Dezamagit trebuie sa fii intr-adevar atunci cand apar disfunctiile erectile si impotenta intelectuala.Restul e apa de ploaie.Consumi un sentiment atat de profund precum dezamagirea pentru o biata masinuta.O vinzi si-ti iei alta si "iacata" implinirea. Psiholog de serviciu:M.B. ![]() |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
kml |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 21 November 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(vv @ 15 Feb 2005, 11:08) kml - si eu am mers cu un bmw seria 5 si am constatat ca in Logan e mai mult loc ![]() Tot ce ai zis tu e ca e mai mare decat Clio, asta stiam deja (ca in rest - 'pedala de ambreiaj' e o chestie subiectiva iar 'cad plasticele' nu cred ca vei convinge pe cineva ca Loganu' are plastice mai bune). oi fi eu atunci subiectiv de mandru sau ma rog ... mandru in subiectivitatea mea ![]() dar sincer: eu m-am simtit mai nasol in Clio decat in Logan si scuze ... poate am fost putin in afara topicului cu detaliile despre Clio ... dar mie mi se pare cea mai buna comparatie (mai buna decat: Skoda Fabia, Albea, Kalos, Cielo, etc) pentru ca sunt oarecum frati ... de cruce ![]() |
--------------------
Dacia - RENAULT
LOGAN 1,4 MPI AMBI
- TM XX KML kml
V&A s.r.l. timisoara |
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Adrian_Solenza @ 15 Feb 2005, 00:08) Omu si-a creat cont, a postat, si a ramas cu 1 post! ![]() Daca era hotarat sa se planga, mai scria si altceva! Ori el a aruncat-o asa, si s-a tirat! Daca e vorba de Cosminel, e logic. Asa se face pe forumul unde e el moderator. Am pus eu o intrebare acum vreo doua luni si astept si acum raspunsuri. ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
n.vasiliu |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 119 Joined: 12 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(maddan @ 15 Feb 2005, 10:54) Trebuie sa fii realmente neinspirat sa compari tabla de pe un Opel cu tabla de pe Logan Vai de sufletul ei de tabla de opel. Am avut 3 opeluri, toate dupa 5 ani trebuia refacuta tinichigeria pentru ca aproape se gaureau (mici locuri in care rugina strapungea. nu mai spun de praguri. Eu sunt convins ca o tabla de LOGAN tine mai bine decat cea de pe opel. Experienta mi-a spus. Eu de exemplu am doua Opel-uri Astra in acest moment, 1,7TDI 80CP (una dintre ele o si vand) una cu motor de isuzu iar cealalta cu motor opel si DA, sper ca viitorul meu logan care trebuie sa vina in 3zile sa fie mai bun din toate pctele de vedere (spatiu, confort, siguranta etc). Poate doar sa nu fie atat de stabila precum astra si sa nu fuga pe serpentinele de la munte cum fug astrele astea (deh TDI -> cuplu). Evident nici la consum nu am pretentii... ma astept sa-mi scartaie scaunul sau bordul, dar daca se intampla, pana nu se aranjeaza din service, nu mai au aia liniste cu mine, asta-i CLAR. Ma bazez f. mult si pe garantie si pe felul meu de a fi daca cineva isi bate joc de ceva pentru care eu si nu numai am facut un efort sustinut pentru a-l obtine. This post has been edited by n.vasiliu: 15 Feb 2005, 13:57 |
--------------------
DACIA/Renault
LOGAN Ambition 1.6
- -
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
A mea are 12 ani si nu are strapungeri nici macar la praguri...
Cat despre diferenta intre un Astra si un Logan, este mai mica decat intre un Vectra si un Logan. In primul rand castigi mult la spatiu. In al doilea rand castigi la siguranta. Si in al treilea rand iei o masina noua. Pierzi insa la calitatea materialelor. Cat despre tabla... vorbim peste 2 ani (nici macar 5) ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
ooooooooooo....domnu' student amarit care vroia sa stie pe ce da 320 de milioane munciti de el...mai are si doua Opel...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
n.vasiliu |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 119 Joined: 12 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA/Renault
LOGAN Ambition 1.6
- -
|
|
nicolau.cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 15 August 03 From: Galati ![]() |
Care mi-ai sters post-ul?
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- GL-05-UJR Life Is A Shit And I Want My Money Back !!!
|
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Exista o vorba: un nebun arunca o piatra in apa si zece intelepti se chiuie s-o scoata.
Poate ca nu e cea mai buna comparatie, dar oricum omul a dat bir cu fugitii, asa ca mai bine s-ar inchide topicul. Oricum tot ce a scris dansul acolo sunt doar aberatii aruncate la plezneala. |
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.696 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Hai, oameni buni, ca asta-i o reluare de la alt topic, mort si dezgropat. Dati stingerea pe aici.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Eu stau si ma-ntreb de ce mai este deschis topicul asta !? Vorba lui Lucian, stati si va spargeti bojocii p-aici incercind sa convingeti un nebun ca-i....nebun.
Va reamintesc: "Nu te pune cu prostu' c-are mintea odihnita!" |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
De ce se continua postul asta? pai ne maninca destele sa facem un pic de bascalie de dinsul.
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai faceti bascalie ca patiti ca mine: luati WARN.
![]() |
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ia gata, sa inchidem topice pe aici...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 01:25 |