Accident, pagube minore
![]() ![]() ![]() |
Accident, pagube minore
Ahernar |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 22 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 49.77k ) Number of downloads: 266 2.jpg ( Size: 22.96k ) Number of downloads: 294 3.JPG ( Size: 46.66k ) Number of downloads: 280 |
||
--------------------
DACIA
Logan EASY 1.4
2007
- B-yy-HWP
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Redimensioneaza pozele si le vei putea posta.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Ahernar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 22 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc , erau intr-adevar mari de 300k ,2048x3072
|
--------------------
DACIA
Logan EASY 1.4
2007
- B-yy-HWP
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Partea cu pazitul benzinei e simplu: se face proces verbal de predare in service, in care este trecut si nivelul combustibilului. Dupa reparatie trebuie sa fie tot acelasi sau foarte foarte putin consumat.
Despre partea cu motorul: sigilii discrete cu oja, poze, prezenta personala cat mai lunga in service etc. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Ahernar |
![]()
|
Credeti ca pot trece de ITP cu julitura aia ? Am ales sa nu o repar si asa Bucurestiul este un abator de masini iar cu banii am ales sa fac chestii mai interesante
![]() |
--------------------
DACIA
Logan EASY 1.4
2007
- B-yy-HWP
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
nu stiu daca vei putea trece de itp,dar orice echipaj de politie care te va opri la peste 30 de zile de la data eliberarii autorizatiei de reparatie te va putea sanctiona contraventional.
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Si in plus, va rugini
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ahernar @ 24 Jan 2009, 17:04) Credeti ca pot trece de ITP cu julitura aia ? Am ales sa nu o repar si asa Bucurestiul este un abator de masini iar cu banii am ales sa fac chestii mai interesante ![]() Eu am trecut fara spaga si cu o aripa infundata, se leaga doar de deterioriarile cu impact asupra sigurantei sau daca e loc de spaga. Cat priveste interesul politiei pentru o zgarietura... au alte treburi mai importante. Oricum, la ce balamuc e in ateliere, nu prea ai sanse sa o rezolvi LEGAL si fara mita pana in 30 zile. ![]() This post has been edited by vijelie: 24 Jan 2009, 17:37 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ai putea sa repari singur... era un topic pe aici pe undeva cum sa repari zgarieturi. In mare parte trebuie sa indrepti si sa chituiesti... nu o sa iasa ca in service, dar iesi mai ieftin.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
1. Nu-i cam tarziu sa-ti mai bati capul si sa pui intrebari? Pentru asigurari este prea tarziu!
2. Discutia este complet offtopic si offsection, eventual posteaza la sectiunea ITP. Aici se inchide! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 19:28 |