1.6 16V pe DSN, Pareri,discutii,RAR
![]() ![]() ![]() |
1.6 16V pe DSN, Pareri,discutii,RAR
djasu82 |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|||
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
in legatura cu montarea unui motor mai mare si mai puternic pe dsn..e o idee buna daca se face ca la carte..adica montaj motor si cutie..dupa care frane, suspensie,etc. si mie miar place sa am o masinuta nesemnificativa cu unu motor beton pe ea..vezi novele gen TL..xx..FLY si parca mai era una rosie. e chiar misto sa ai vreo 130-140 cp pe o masinuta de genul novei/ supernovei sau solenzei. eu as lasao simpla la aspect ca sa nu dea de banuit. problema e aici a banilor si timpului chiar si spatiului de facut manevra..transplante de acest gen se fac cel mai bine acasa in curte cu niste amici mecanici buni pt ca in service nu prea se da importanta la strans suruburi si alte alea. toti au facut asa..rar sa fi mers vreunul in service sa faca aceasta operatiune.
eu le doresc noroc celor care vor sa faca treaba asta dar sa aiba grija sa o faca cum trebuie si sa nu neglijeze si celelate aspecte mentionate mai sus..ca atunci degeaba prinde 200 km/h daca nu se mai opreste in timp util. in orice caz le doresc multa bafta celor care au posibilitatile realizarii unei asemenea operatii. |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.598 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bogycicu, cu banii de pe dsn si cu ce visezi tu sa cheltui pe ea ca sa-i pui motor k4m iti iei sigur un megane 1 de 100 de cai. Sau un Focus. Si alea sunt masini.
Dar asteptam sa te vedem cu utilajul remotorizat. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
ce-mi place acest forum pe toate topicurile uni sunt pro alti contra ... e chiar placut sa citesti si sa asisti la atatea comentari
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
djasu82 |
![]()
|
si-au schimbat parerea fiindca poate nu mai au economi si na de ce sa cada el de fraier daca are o masina mai buna si totusi nu asa de buna . Ma repet daca nu erau necazuri nu se mai plangea nimeni pe topicurile deschise pentru logan si acele necazuri sunt la fel ca fostele sorate mai vechi ale daciei.
Daca nu erau probleme poate as fi dat si eu o caruta de bani pe un logan. Totusi un logan chel costa 250 de milioane ma rog 25 de mii de lei cati propietari de DSN dacii 1310 au bani pentru asa ceva mai ales ca ne aflam intr-o criza financiara si se da afara pe capete ... Vorba cuiva raman la batrana mea dacie 1310. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 29 Jan 2009, 20:48) Eu decat sa iau logan cu toate imbunatatirile am mai pus inca 3000 de euro si mi-am loat un opel astra caravan 1.7 CTDI cea ce nu se compara cu un logan la nici un capitol. uite tu ai opel recomazi opel mereu,vezi ca nu ne intelegm? ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 30 Jan 2009, 01:27 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 23:14 |