imprimanta, vreau sa cumpar, dar e complicat...
![]() ![]() ![]() |
imprimanta, vreau sa cumpar, dar e complicat...
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
- lexmark 17 tine 100 de pagini daca imprimi jumatate de pagina... oricum lexmark e divizia ieftina de la samsung si vand imprimante pentru cartuse.
- canon in ultimul timp lucreaza cu multifunctionale foarte ieftine care vin cu cartuse 37 si 38 foarte mici (de fapt sunt cartusele 40 si 41 dar pe jumatate) si care nu se reincarca pentru ca se ard imediat. 40 si 41 merg in multifunctionale reincarcate de 1-2 ori si apoi mor si acelea. ca sa iti functioneze bine trebuie sa ai grija sa nu se termine cerneala, imprimanta cand simte ca nu mai trage cerneala sau s-a colmatat buretelul arde cartusul. - hp dupa parerea mea au facut cele mai bune imprimante cu cerneala din romania dar in ultimul timp au inceput si ei cu cartuse foarte mici. cand cumperi o imprimanta cu cartuse 21 si 22 trebuie sa schimbi cartusul 21 (in cel initial intra 5 ml de cerneala, in cel cumparat poti sa inghesui 15 ml lejer), multe imprimante vin cu cartusul 336 la negru care e o porcarie dupa parerea mea si nu prea stiu multe persoane sa il reincarce corect (nici la centre) darcare se poate schimba cu 337 sau 338 in functie de imprimanta. - epson poate pentru impatimitii marci ca nu as recomanda niciodata - nu se reincarca... (au un cip care trebuie resetat) - daca as fi in locul celui care a deschis topicul mi-as cumpara scaner si imprimanta separat (si pt. acasa si pentru un birou). asta e valabil numai pentru cerneala, si pentru imprimante cu buget redus. - la laser pt imprimantele ieftine apreciez in continuare hp (sau canon care e acelasi lucru), pentru ca au cartuse foarte fiabile si usor de folosit (HP 1200, HP 1300, imprimante destul de vechi dar care isi fac treaba mult si bine (eu am un 1200 are are cam 400.000 printuri, e scoasa la pensie de mult dar mai functioneaza). acum au aparut cele cu cartuse HP36 care sunt un pic mai slabe (atentie un de incarcati cartusul). - lexamark e cea mai scumpa imprimanta laser ca consumabile. - samsung se reincarca usor dar rola de incarcare + lamela aferenta trebuie curatata bine altfel incepe sa scoata gri, oricum nu imi plac - xerox fabrica la imprimantele ieftinecam acelasi lucru ca samsungul pentru laser color cu buget redus (sub 3000E) recomand sa mergeti la un copy center. nu renteaza. scuze pt un post atat de lung, si sper ca nu v-am stresat. daca va pot fi de ajutor cu un sfat la reincarcari sa u reparatii de imprimante, asta fac cam de 8 ani. |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Eu am hp-photosmart-2600-all-in-one-series_190x170.jpg de câțiva ani buni. Am luat-o la un preț destul de mare acum 6 ani și de atunci a lucrat la greu. Momentan am doar cartuș-ul negru funcțional pe care îl reîncarc de 20-30 de ori. Ultimul cartuș roșu s-a ”dus” după doar 3 reîncărcări. Pe cel original, color, l-am reîncărcat de aprox 15 ori. ”Kitul” de reîncărcare este alcătuit dintr-un ”bidonaș” de 100 ml de tuș, o seringă și 3 șervețele de bucătărie. Și nu mă murdăresc deloc.
![]() Una din părțile bune este că are mufă ethernet și o am conectată la router. This post has been edited by Lostboy: 29 Jan 2009, 09:38 |
--------------------
.
.
.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
@b34uen ms pt info. intr-adevar imprimanta si scanner separat m-a sfatuit si doftorul la care am fost cu a mea, dar problema e cum am spus-o in primul topic pretul. cele doua ma costa cam 400ron, cam cat 2 multifunctionale medii ca performante.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
b34uen |
![]()
|
asa pare la inceput ca sunt ieftine dar
multifunctional canon de ex. 210 lei dar cartuse mici +cartus pg40 - 90 lei + cartus cl 41 - 120 lei mai e in metro o imprimanta hp mica aprox 140 lei + un cartus negru nou - 50 lei + scaner 150 lei |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.488 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Epson se lauda cu preturi per cartus de la 10 euro.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
b34uen |
![]()
|
si capete de imprimanta de la 150-200 lei care se infunda rapid...
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.488 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca o folosesti cu cartuse originale ai toate motivele sa o duci la garantie.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Cartușele, fie și cele care ”vin” cu imprimanta, nu sunt considerate consumabile?
|
--------------------
.
.
.
|
|
b34uen |
![]()
|
cartusele si dupa caz capetele de impimare unde este cazul sunt consumabile, nu se acorda garantie
la un cap de imprimare raspunsul la garantie este ca s-a uscat ca nu l-ai folosit. la imprimanta cartusul, sau capul de imprimare este baza, restul imprimantei nu prea reprezinta nimic, ma refer la electronica si plastic. la o imprimanta laser exista mai multe compartimente (electronica, laserul, developarea si cuptor) dar am spus exista si persoane pentru care epsonul cea mai buna imprimanta, si poate ca au dreptate, mie personal nu imi place |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
La imprimantele cu cerneala urmariti sa fie capul de imprimare impreuna cu rezerva, daca se infunda se schimba odata cu cartusul. In cazul unei utilizari intense merita o imprimanta in care cartusul e separat de capul de imprimare si evident cartuse pt fiecare culoare. Eu am la servici un HP895, foarte bun, chiar daca sta cateva saptamani nu se usuca cerneala in capul de imprimare.
La imprimante laser m-a impresionat Kyocera, FS-720, 920, cilindrul e separat, garantat 100000 pagini, cartusul se umple usor, are un dop de vreo 2 cm diametru care se scoate pt reincarcare. E drept, sunt mai scumpe dar au garantie 2 ani. |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
b34uen |
![]()
|
la "multifunctinale" un defect te lasa si fara scaner si fara imprimanta, asa daca ai doua produse separate macar ramane unul.
parerea mea ca garantia nu trebuie sa reprezinte un factor important in alegere: -la imprimante garantia e relativa: la cele cu cerneala (90% din imprimantele casnice) se acorda doar la partea electronica, care nu se defecteaza in cei doi ani. -la cele laser la fel partea electronica rezista, laserul se defecteza doar daca umbli la el, cartusul e consumabil, cilindrul daca e cazul e consumabil, iar cuptorul moare daca intra tot felul de obiecte in el. -si daca se defecteaza ceva , nu are nimeni interesul sa va repare pe garantie sau sa va schimbe produsul. |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Dar la o multifunctioanala de 250 de lei (in cazul meu HP F2280)... ce pretentii poti avea? Daca te tine 2 ani, ar insemna aprox 12-15 lei pe luna (incluzand reincarcarea) si in 2 ani cat tine garantia ti-ai recuperat banii. Mi se pare normal, cartusele sa fie considerate consumabile si sa fie excluse de la garantie.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
off topic: am avut un EPSON Stylus 820 din 1999, a mers ocazional pana acu 2 ani, inclusiv cu cartuse inktec (neoriginale). Intrucat nu imi mai trebuia, fiind foarte lenta, m-am decis sa o dezasamblez. Insa inainte de asta, am mai tiparit ceva cu ea, dupa aproape 2 ani in care nu s-a atins nimeni de ea. Dupa o curatare a capului pe care si-a facut-o singura la inceput, a scos perfect, fara sa aiba macar o duza infundata. Asta chair m-a mirat foarte tare, ca stiam ca la Epson se plang multi de faptul ca se infunda.
This post has been edited by DAVIDK: 30 Jan 2009, 11:38 |
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
yon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 2 February 08 From: slatina ![]() |
si eu detin un hp f2280 cumparata acum cateva luni cu 220 de ron de la magazinul unui prieten cu garantie un an. deocamdata sunt multumit de ea desi a avut o perioada de o luna in care nu a fost folosita deloc nu sa uscat cerneala. personal sunt multumit de ea , si cum spunea cineva daca o voi putea folosi 2 ani este suficient pt pretul ei
|
--------------------
Dacia
1310/Supernova
1995/2003
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Eu am acasa si la camin Canon (mp160 la camin si mp220 acasa).
Cea de acasa nu mai stiu ce cartuse are, dar asta are pg-40 si cl-51 iar pe cel negru l-am incarcat deja de vreo 7-8 ori si n-a patit nimic. Cea de acasa beneficiaza cam de acelasi tratament. Nu stiu daca sunt masura sa dau sfaturi, dar eu nu regret ca am ales Canon. Cel putin la mp160 pretul de achizitie a fost hilar. Inainte am avut un Epson (stylus color 670).... ![]() This post has been edited by Danny_bb: 30 Jan 2009, 19:19 |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
b34uen |
![]()
|
asta inseamna ca sti sa reincarci si mai ales sa folosesti o imprimanta cu cartuse reincarcate
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 17:42 |