borduri si betoane la Vama Veche
![]() ![]() ![]() |
borduri si betoane la Vama Veche
tarzy |
![]()
|
||
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Doamne, ce curse o sa faca baietii cu ATV-urile la vara!
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
isi face videanu casa de vacanta acolo, si vrea sa se simta bine ca acasa
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
omfg..mergem peste Marty la Corbu..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca daca faceau astia o autostrada pana la Varna, nici dracu nu se mai oprea prin boschetii aia romantici de la Limanu.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cine vrea sa stea linistit cat de cat sa incerce o campare la Gura Portitei. Nu garantez ca n-o sa dati si de manelisti, acum deja sunt omniprezenti in societatea noastra, dar e mult mai calm si mai "clasic" decat halul in care a ajuns Vama Veche...
Marele dezavantaj e ca nu se ajunge cu masina acolo, ci cu vaporase care pleaca de la Jurilovca, cam nasol de carat in modu' asta bagaje multe. Si trebuie inclusiv apa potabila luata, ca acolo nu exista. Dar exista marea pe-o parte, si Delta la cateva sute de metri in directia opusa. Preturile la restaurantul ala de acolo mi s-au parut ok, la nivel de restaurant oarecare din orasu' meu, adica mi-a parut rau ca am plecat cu multa mancare cand am fost, mai ales conserve, in loc sa fi mancat acolo o pizza foarte buna cu 13 lei, in fiecare zi. Inca se statea cu cortu' fara sa zica cineva ceva de platit, erau si grupuri sanitare ok, dus cu apa calda. Pentru cine vrea un pic de liniste, merita incercat. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.708 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ma duc la culcare, ca am citit titlul de pe prima pagina ca fiind "becuri si butoane in vama".
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Merced @ 27 Jan 2009, 23:52) Marele dezavantaj e ca nu se ajunge cu masina acolo, ci cu vaporase care pleaca de la Jurilovca, cam nasol de carat in modu' asta bagaje multe. . Pai asta e un mare avantaj. N-ai sa vezi niciodata cocalari acolo unde nu se poate ajunge cu tedeiul. Dupa cum nu vezi nici la Sfantu Gheorghe. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 28 Jan 2009, 09:18) Pai asta e un mare avantaj. N-ai sa vezi niciodata cocalari acolo unde nu se poate ajunge cu tedeiul. Dupa cum nu vezi nici la Sfantu Gheorghe. ![]() desi vama s-a schimbat de la an la an (in rau), anul trecut am bagat vre-o 5 weekend-uri (cu TDI-ul Laurentiu, cu TDI-ul ![]() ![]() ![]() O pasarica de incredere mi-a soptit ca la Corbu ar fi mai plin de fitosi ca in Vama si la Portita din pacate sunt prea comod si nu pot ajunge cu TDI-ul Laurentiu, cu TDI-ul ![]() Sux. Nu stiu cum imi voi petrece weekendurile vara asta (cu TDI-ul Laurentiu, cu TDI-ul ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu TDI-ul face cocalaru'. Oricum si acolo ajung, mai putini dar ajung. Da' ai unde sa fugi de ei.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
si mai am o teorie cu privire la Vama.
NU mai dati vina pe noi astia cu TDI-ul Laurentiu, cu TDI-ul ![]() Animalul pe care l-am vazut anul trecut intr-o dimineata imediat dupa rasarit nu avea sigur tedei, n-avea lant de aur. Era un personaj care puteam jura ca iubea vama, nimic nu trada ceea ce avea sa urmeze! |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
hai cu TDI in portugalia:)la cascais;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
eu, care de 1500 de ani ma duc in vama cu cortu' sunt un pic cam suparat... un pic cam tare... tare... tare rau... foarte tare!!!!!
cum frate sa faci pista de bicilclete din 2Mai pana la Bulgari? Pai cine dracu' e in stare sa mearga pe bicicleta dintre cei care stau in Vama sau 2Mai? CUM SA PUI BORDURI? CUM SA FACI TROTUAR LA PLAJA? phhh!!!! In ceea ce priveste Gura Portitei, este cu totul altceva decat Vama. Nu confundati merele cu perele. cam asta e diferenta. La Portita vin in special cei cu bani dar bine educati (90%). e fun dar nu prea ai unde sa te "distrezi"... o singura terasa plus aia de pe plaja... anyway... acum am auzit la radio ca Udrea vrea sa faca o "NOUA VAMA VECHE"... o statiune salbatica... zic doar: MARS! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
@Ov, ca fapt divers, si eu am avut 5 ani in familie Passat TDi, cu care au umblat parintii mei toata Europa, si pe care l-au vandut de vreo 2 luni, mai ales ca se termina si leasingul. Bine, nu era tedei la 10 mii, ci la vreo 21 de mii, pentru ca fusese luat cu 0 km de la reprezentanta. N-am contestat, a fost o masina buna, care nu a avut probleme tehnice, singurul inconvenient a fost doar puterea mica a motorului.
Cand am zis de tdi m-am referit la gugumacii aia cu masini cu 250 de mii de km in care pute a sconcs, cu cauciucuri panza pe ele, cu bordul plin de becuri aprinse de pe la airbag-uri, catalizatoare sau senzori de abs defecte, si care altfel te scuipa in ochi ca ei e smecheri. Indivizii astia, daca i-ai pus sa ajunga undeva cu vaporul, cu maxi, cu trenul, etc, deja le-ai luat tot cheful, si-au pierdut tot farmecul personal, nu mai au cu ce sa se dea mari. La Sfantu Gheorghe nu se poate ajunge cu masina. Oare de asta m-am simtit asa bine o saptamana cat am stat acolo, de parca eram intr-o tara straina? This post has been edited by Laurentziu83: 28 Jan 2009, 11:42 |
--------------------
.
.
.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eh poti sa ajungi la sf gheorghe cu masina:)
o sui pe bac:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@Laur: (flame on) ca in loganuri noi noute nu ai vazut personaje din astea
![]() eu v-am mai zis sa nu generalizati, dar se pare ca tipizarea e mult mai usoara decat gandirea ie toti tiganii e hoti, toti mecanicii e prosti, toate tdi are cocalari. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 16:53 |