de la ce poate fi?, tremura
![]() ![]() ![]() |
de la ce poate fi?, tremura
cristi87 |
![]()
|
||
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|||
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
din cate stiu eu ..injectoarele au garnitura O . mai fa-ti timp si iale jos inca odata si uitate sa nu fie vre-o garnitura care nu s-a asezat bine.
hic.! parerea mea |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
tocmai asta e,ca s-au asezat bine...au intrat destul de usor,nu am fortat prea tare ca sa intre...
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
misca de rampa si daca auzi ps scoti frumos rampa ungi abundent cu vaselina garniturile injectoarelor si locasele din galeria de admisie unde se introduc injectoarele . Ai curatat corespunzator injectoarele adica sa arunce un jet la 1 m distanta ?
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
cristi87 |
![]()
|
da,le-am curatat corect,aruncau jet puternic toate 4.ma gandesc sa nu fie de la bobina.akm,seara,am scos fisele de la bobina,nu de la bujii,in timp ce motorul mergea,si am vazut ca 2 socluri dadeau scanteie de o aruncau si pe marginile tubului acela unde intra fisa si 2 de aproape nu se vedeau....
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 13:11 |