Ornament pentru teava de esapament
![]() ![]() ![]() |
Ornament pentru teava de esapament
fbatran |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 13 March 03 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia si Audi
LGN si mai nou A4
2005
- BFO
|
|||
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Am gasit ornament BORLA la vreo 50 RON dar are ceva reducere si e 40 RON. Oare se merita? Vanzatorul a zis ca e din INOX si ca nu rugineste. Sa-l cred?
P.S. Nu stiu cat de originala e... Astept pareri... ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane III
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Era 500.000; Vezi la pilotauto.ro; Sunt mai multe modele.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Vip3r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 24 July 05 ![]() |
Am auzit ca ornamentele de la borla , ar aduce si un pic de ''sunet''
![]() This post has been edited by Vip3r: 9 Feb 2006, 17:54 |
--------------------
una noua
Fast ...
- B-763987 Of All the things I lost , I miss My mind The Most ...
|
|
Codrin |
![]()
|
Nu. Aduc doar un sunet de buzunar gol.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
lau_swat |
![]()
|
Stie cineva cu ce as putea sa tai cca 7-10 cm din toba finala? Vreau sa o scurtez sa arate mai bine ornamentul, ca se vede toba in el si arata ca nuca in perete
![]() Ar merge cu flexul sau este altceva mai finut de taiat?... Merci mult |
--------------------
Renault
Megane III
|
|
mariachi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 8 November 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cu flexul am taiat-o si eu
![]() A iesit foarte bine, poti incerca linistit ! |
--------------------
Dacia Logan
1,5 dCI
2006
- nr de CJ
|
|
lau_swat |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane III
|
|
mariachi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 8 November 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(lau_swat @ 9 Feb 2006, 11:45) Am gasit ornament BORLA la vreo 50 RON dar are ceva reducere si e 40 RON. Oare se merita? Vanzatorul a zis ca e din INOX si ca nu rugineste. Sa-l cred? P.S. Nu stiu cat de originala e... Astept pareri... ![]() Uite asa arata ornamentul meu. E Borla, iti spun sigur ca e din inox. Nu rugineste SIGUR, il am de 1 an! Am dat atunci pe el, parca 450.000 ROL, nu mai tin minte exact. dacia_001.jpg ( Size: 796.91k ) Number of downloads: 138 dacia_003.jpg ( Size: 658.23k ) Number of downloads: 127 |
--------------------
Dacia Logan
1,5 dCI
2006
- nr de CJ
|
|
lau_swat |
![]()
|
Mi-am luat si eu ieri un ornament BORLA, din inox, era 55 RON dar era ceva reducere si l-am luat la 40.5 RON
![]() This post has been edited by lau_swat: 14 Feb 2006, 12:20 |
--------------------
Renault
Megane III
|
|
mariachi |
![]()
|
Ti-am spus, exact asa am facut si eu, am taiat cativa cm din teava cu flexul, apoi am sudat ornamentul, iar partea cu sudura am vopsit-o pt o protectie mai buna impotriva ruginii. Am facut asta acum 1 an si ceva si pana acum nu a aparut nici un strop de rugina... sper nici sa nu apara.
Curaj, va iesi ok! Bafta! |
--------------------
Dacia Logan
1,5 dCI
2006
- nr de CJ
|
|
lau_swat |
![]()
|
Eu nu vrau sa-l sudez, il prind cu surub, ca sa ai garantia ca nu rugineste sudura trebuie facuta cu argon... am incercat cu surub si sta foarte O.K. Sper sa iasa bine
Merci de sfaturi... Off-topic : Ti-ai montat computer de bord? |
--------------------
Renault
Megane III
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
QUOTE(mariachi @ 14 Feb 2006, 12:33) Ti-am spus, exact asa am facut si eu, am taiat cativa cm din teava cu flexul, apoi am sudat ornamentul, iar partea cu sudura am vopsit-o pt o protectie mai buna impotriva ruginii. Am facut asta acum 1 an si ceva si pana acum nu a aparut nici un strop de rugina... sper nici sa nu apara. Curaj, va iesi ok! Bafta! Avand in vedere ca ai facut asta de mai mult timp ca mine adica sa tai si apoi sa sudezi , la service cand ai fost la revizie ti-au spus aia ceva adica s-au legat de acest fapt? |
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
mariachi |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
1,5 dCI
2006
- nr de CJ
|
|
IulianP |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 28 October 05 ![]() |
Ia poftiti aici o idee de ornament pentru toba finala
![]() Cum va place? O avea sunet mai gros , mai grav? sau... miauna? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Ambition
- B 02 BUB
|
|
mariachi |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
1,5 dCI
2006
- nr de CJ
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
in service nu prea ar trebui sa ii intereseze ce si cum faci tu la capatul tobei pentru ca oricum in garantie nu-ti intra ruginirea tobei...asa ca tu poti sa-ti faci si zabrele cu flex-u si tot n-au ce comenta
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Stie cineva cit costa toba care este afisata pe www.dacia.ro? (binenteles la Mangalia nu au) cum se monteaza si din ce este?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
ssusanu26 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 8 November 05 ![]() |
Salut!!
Ptr. cei ce au sudat ornamentu...Am luat un cadou unui prieten un astfel de ornament(Borla Inoxidabil),dar are diametru mai mare,cred ca 1 cm este diferenta. Va rog frumos sa ma sfatuiti cum ati procedat.... Diferenta este apreciabila intre diametru tevii de esapament si ornament(1-2cm) In poza cu modele de ornamente borla este cea de pe randu de jos mijloc(cea mai lunga) P.S. Daca poate fi ajustat intr-un fel sa fie prinsa cu surub ar fi de vis... |
--------------------
dacia
logan 1.6 preferance
- BR 75 SUS
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Cel mai bine intra pe www.pilotauto.ro si uitete la poze cum au facut ei
![]() This post has been edited by DFA: 3 Apr 2006, 09:44 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
lau_swat |
![]()
|
Mai bine incearca sa-l sudezi pt ca daca il pui cu surub va fi ideal pt hoti, eu am ramasa vineri noaptea fara el si azi ma duc sa mi-l sudeze...cu argon... asa ca mai bine ar fi sudura.
|
--------------------
Renault
Megane III
|
|
clan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 10 June 05 From: Bucuresti ![]() |
In urma cu un an cand am ridicat loganul de la dealer m-am interesat si de un ornament. Nu aveau decat din cel care se sudeaza si mi-a zis un tip de la dealer ca "nu se poate suda nimic pt ca se pierde garantia"...
Asa o fi?! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
2005
- B-00-000
|
|
lau_swat |
![]()
|
La ce sa se piarda garantia? La toba finala?
This post has been edited by lau_swat: 4 Apr 2006, 15:55 |
--------------------
Renault
Megane III
|
|
clan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 10 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Banuiesc ca la evacuare se referea individul. Nu m-am mai interesat de alte bibiluri fiindca "...se pierde garantia, dom'le...".
Oricum partea de excluderi e mai mare decat cea cu includeri in garantie. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
2005
- B-00-000
|
|
bogdan20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 1 August 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Honda Accord
ES
2007
- IS 01 DOR
|
|
florinvfd |
![]()
|
![]() florinvfd Group: Members Posts: 163 Joined: 4 March 05 From: Bucuresti ![]() |
am primit si eu un astfel de ornament...luat din vitan (e 450mii si e din inox..sper)
imi place ca nu e nici grosolan sa dea impresia ca cine stie cate sute de cai are masina, dar nu e nici subtire. parerea mea e ca arata mai bine cu el... This post has been edited by florinvfd: 10 Apr 2006, 11:03 Attached thumbnail(s) IMGP8066a.jpg ( Size: 93.71k ) Number of downloads: 36 IMGP8067a.jpg ( Size: 86.79k ) Number of downloads: 51 IMGP8084a.jpg ( Size: 134.43k ) Number of downloads: 38 |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2006, Laureate bunul simt e cea mai buna regula de circulatie!
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
@clan: nu pierzi nici o garantie la sistemul de evacuare pentru ca nu e inclus in garantie...daca rugineste se schimba pe banii tai nu pe banii lor, e consumabil
![]() du-te si sudeaza in liniste ce vrei tu pe evacuare ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
migabryel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 31 March 06 From: Suceava ![]() |
am vazut pe site la dacia ornament esapament, dar nicaieri pe la dealer nu se gaseste
![]() am gasit pina la urma in iasi in spatele palatului linga patinoar, ornament borla din inox la 38 de lei, identic cu cel de pe site-ul dacia de la accesorii alta viata acuma ![]() ![]() desi , nu inteleg de ce nu au facut toba in spate la fel ca la megane si clio unde nu se vede nimic , si astfel nu mai era decupata masca in spate, si lasata la vedere o teava aiurea. poate ca sa ne batem noi capul acuma cu tot felul de ornamente ![]() This post has been edited by migabryel: 17 Apr 2006, 17:54 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
1.6mpi 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 21:27 |