boxe spate logan
![]() ![]() ![]() |
boxe spate logan
asus |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 20 July 05 ![]() |
Attached thumbnail(s) Picture_002.jpg ( Size: 233.95k ) Number of downloads: 6565 Picture_003.jpg ( Size: 254.95k ) Number of downloads: 7153 Picture_004.jpg ( Size: 191.34k ) Number of downloads: 6912 |
||
--------------------
dacia
Logan Laureat 1.4
iulie 2005
|
|||
crack |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 17 June 07 ![]() |
deci, pe spate am montat jbl GTO627 : http://www.jbl.com/car/products/product_de...cat=MEL&ser=GTS
Am lasat cablajul de la logan. Baietii de la montaj au zis ca boxele au 2 omi si ca e posibil sa-mi strice casetofonul... m-am intors la magazin de unde am cumparat boxele si mi-au aratat pe cutie si in manula ca boxele sunt compatibile cu casetofoane de 4 omi. E posibil sa am probleme ? Per total se aude binisor... pana in 25 la volum, ca dupaia se distorsioneaza tot. Edit: Boxele nu au intrat din prima in locasul dim spate si a trebuit indoiata marginea de table cam 2-3 cm. This post has been edited by crack: 20 Jun 2007, 10:36 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate
|
|
asus |
![]()
|
seria GTO (seria noua ma refer), de fapt toate seriile in afara de seria CS de la JBL, sunt pentru amplificatoare. nu-ti recomand sa ramai cu ele prea mult timp direct pe player. desi se specifica in manual ca se pot pune pe player (aceeasi politica o duce si infinity, nu degeaba sunt firme surori), nu ei hotarasc compatibilitatea cu playerul. daca producatorul playerului declara in manual impedanta minima de 4 ohm, nu o declara degeaba. treaba e ca difuzorul tau (din cate mi-aduc aminte) nu are exact 2 ohm, ci putin mai mult, fiind la limita rezistentei playerului. depinde acum si de rezistenta acestuia, insa nu le dau viata prea lunga finalilor. lasa-l sa mearga 5 minute la volum mai ridicat, pune mana pe radiatorul de aluminiu din spatele playerului, si spune-mi cata piele iti ramane pe el....dar daca le folosesti la un volum moderat (30-40% din puterea playerului) atunci nu ar trebui sa fie probleme.
|
--------------------
dacia
Logan Laureat 1.4
iulie 2005
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
treaba cu 2 OHMI de la Infinity si JBL se poate contracara foarte simplu.
Impedanta boxei de fapt la intrarea in player este mai mult de 4 ohmi deoarece apare si cea a firului si asftel nu riscati sa stricati Playerul chit ca boxa e doar pe 2 ohmi. |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
salex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 18 June 04 ![]() |
Salut!
Pe spate am Boxe Pioneer de 17 luate de la Carrefour, se aud binisor. Spre surprinderea mea, diferenta dintre prinderile originale pentru boxele de 13 si noile gauri ce le-am dat este destul de mica, sub 2 cm. Acum imi pare rau ca nu am luat boxe ovale mari. Pe Supernova am niste JBL ovale pe spate si se aud super, mult mai bine decat cele de 17. Diferenta dintre boxele de pe Logan, de 13 pe fata si cele de 17 de pe spate este destul de mica, insa diferenta dintre cele de 17 si boxele ovale JBL de pe Supernova e mare. Cele ovale chiar merita, chiar daca tai tabla Loganului... Numai bine, Alex This post has been edited by salex: 20 Jun 2007, 14:00 |
-------------------- |
|
asus |
![]()
|
QUOTE(router @ 20 Jun 2007, 13:03) treaba cu 2 OHMI de la Infinity si JBL se poate contracara foarte simplu. Impedanta boxei de fapt la intrarea in player este mai mult de 4 ohmi deoarece apare si cea a firului si asftel nu riscati sa stricati Playerul chit ca boxa e doar pe 2 ohmi. ai pus tu un multimetru sa masori impedanta? eu am pus. mai ales la difuzoarele fata, unde traseul e scurt, diferentele sunt minore. am spus mai sus, nici GTO-urile nu au chiar 2 ohm. parca 2,4-2,6 ohm. dar la player, impedanta este in jur de 3 ohm. tot sub minimul recomandat de producatorii de playere. |
--------------------
dacia
Logan Laureat 1.4
iulie 2005
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
atunci daca ai masurat inseamna ca ai dreptate dar totusi pentru niste ovale pe spate Infinity sau Jbl care se ayud foarte bine si incepand din acest an sunt doar pe 2 ohmi traseul de cablu pana in spate se poate lungii si cred ca ajungem undeva la 4 ohmi
cred |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
asus |
![]()
|
pai daca ajungi la 4 ohm....ai mai avea ceva de castigat? nu mai bine iei difuzoare pe 4 ohm si gata. in alta ordine de idei, daca//cablajul ar avea o impedanta asa mare, ar fi grav. s-ar duce naibii si putina putere de care dispune un player. ar insemna ca la difuzoare de 4 ohm, sa avem o impedanta de 6 ohm...
oricum, concluzia e alta. producatorii in cauza (infinity si JBL), satui probabil de concluzii de genul: am pus ovale JBL de 100W rms si suna ca naiba de slab, au scos aceste serii pe 2 ohm special pentru a forta clientul sa le ofere si o amplificare corespunzatoare, cu care produsele lor sa-si arate adevarata valoare. cand cumperi coaxiale de la 2 mil in sus, sau sisteme de la 3-4 mil in sus, trebuie sa fi constient ca vor si o amplificare pe masura (in marea majoritate a cazurilor), si nu-si vor arata valoarea miscate de 15-25W ai player-elor. DAR, pentru a nu-i pierde din randul clientelei pe X si Y care nu au cunostinte prea multe in domeniu, au venit cu "intelepta" precizare ca difuzoarele lor se impaca bine cu playerele, desi toti producatorii de playere contrazic acest lucru. Ce-au facut baietii? au impuscat mai multi iepuri deodata. pe de o parte, i-au "invatat" pe cei cu ceva cunostinte in domeniu cum sa scoata adevarata valoare a produselor lor la lumina, dar nu i-au pierdut nici pe cei care habar n-au si cumpara astfel de difuzoare pentru player. marketing...pur marketing. |
--------------------
dacia
Logan Laureat 1.4
iulie 2005
|
|
alex_micescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 12 April 07 ![]() |
Sautare lume, eu m-am hotarat pe Blaupunkt am deja un MP3 player instalat pe vechile boxe de la Laureate, dar acum vreau sa imi iau si niste boxe blaupunkt, pe spate un THx 693 de 6"x9" si pe fata THx 172 de 16,5 cm!
Ce ziceti? Eu as vrea sa le instalez pe cele ovale dar drept pe spate se poate? si nu stiu cum o sa se auda fara un amplificator, deocambata am sa incerc fara ramane de vazut! P.S. Am sa le instalez eu de mana mea ![]() ![]() 31 Jul 2007, 14:14: A si inca ceva fratilor, eu iau toate aste dupa be-loud mi se par de incredere cu toate ca nu am mai luat, si am mai vazut la ei ceva produse pentru insonorizare dar multe sunt scumpe pentru cele 4 boxe ce imi recomndati din ce au iei la un pret bun! Asta numai daca ati probat nu vreau sa pun degeaba multam!!! ![]() This post has been edited by alex_micescu: 31 Jul 2007, 14:14 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureat
|
|
sonnenberg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 11 June 06 From: Oradea ![]() |
Howdy!
Long time no reply... ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preferance 2006/Laureate 2007
2006 1.4/2007 1.4
- BH29XLY/-
|
|
kekeT |
![]()
|
![]() Love to burn rubber! Group: Members Posts: 31 Joined: 11 August 06 From: Galati ![]() |
Bun mistho alegere pe spate dar u ai zis ca s-au potrivit.....au intrat fara sa indoi buza la tabla sau fara sa dai alte gauri?.....
|
--------------------
Dacia
Logan
2006/ Ambition
- GL-58-NLC
|
|
gxg86 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 29 April 07 ![]() |
Pune si cateva poze cu boxele montate.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
ABS Plus
|
|
sbt |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 5 April 08 ![]() |
Salut ,tot citesc pe aici de boxe ,o intrebare daca s-a mai pus inseamna ca am omis,cat duce radio Cd Blaunpunkt original de pe laureate plus??
Aveti idee? |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2008
- DJ-83-SBT
|
|
andee |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 22 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa lungi asteptari in sfarsit am si eu sunet pe masina
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan
2005
- B 42 ZKI
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
cum scot capacele alea de la boxe de uzina ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
b3ny |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 23 February 08 From: Dr. Tr. Severin ![]() |
salutare
ieri am fost si eu la service sa imi monteze si mie un mp3 player si 4 difuzoare(am garantie ca ma chinuiam singur sa le montez) mp3-ul l-au montat,dar au facut gesturi cu difuzoarele ca vezi doamne nu se incadreaza in suportul celor vechi(in fata). daca scoti si suportul ala in care e boxa din fabrica se incadreaza perfect,trebuie date alte gauri de prindere.rasu' dracu ce imi spune ala mie: -daca scoti suportul ala si le prinzi in tabla exista riscul sa intre apa cand speli masina si sa le arda asa ca dute cu ele de unde le-ai cumparat si schimbale cu unele cu diametru de 13cm -si sa sti ca sunt mai bune astea pe care le ai ca sunt blaupunkt! eu am cumparat pioneer nu stiu exact modelul de 35w fiecare si am dat pe ele 120 lei si tu imi spui de baraitoarele tale! in spate am ales ovale tot pioneer ,alea a zis ca mi le monteaza doar ca imi trebuie cablu si mufa de aia cu patru iesiri mp3-u e pioneer DEH 4000UB toata treaba e ca nu as vrea sa renunt la alea care vreau sa le montez in fata pentru unele mai mici doar ca asa vrea unu de la dacia. eu zic ca ar arata exact ca la asus |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.4MPI/Preference
- MH 03 SCC N-ai furat, credeai ca-ti cade mana, da ti-ai taiat-o-n strung
iar acum te bucuri de avantajele vietii de ciung!!!! |
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
daca vrei sa montezi de 16 cm pe fata, merge numai cu inele distantoare din mdf, din ce am vazut pe-aici.
asta pentru ca boxele sa fie aduse la nivelul fetelor interioare de usi. |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
b3ny |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 23 February 08 From: Dr. Tr. Severin ![]() |
sunt de 17 cm,exista suporti pt ele?
trebuie taiat cam 0.5-1 cm din fata usii |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.4MPI/Preference
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
oricum, fara inele de mdf nu le vei putea monta
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
b3ny |
![]()
|
poti sa dai mai multe detalii despre inelele alea?
o poza ceva,unde pot sa gasesc. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.4MPI/Preference
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
aicidincolo |
![]()
|
![]() in timp ce tu citesti eu ma plimb cu masina ! Group: Members Posts: 161 Joined: 13 March 05 From: Valcea&Bucuresti ![]() |
imi spune cineva daca pe ambiance gasesc boxe pe usile din fata? sau macar firele?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2006
- VLxxXXX chestii de tabla vopsita cu 4 roti care ar trebui sa se invarta
|
|
ciush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 April 08 From: Timisoara, Bocsa ![]() |
QUOTE(andee @ 6 Apr 2008, 11:36) daca stie sa-mi spuna si mie cineva de la ce sunt firele alea 2 si de ce trec prin radioul masinii , ii sunt recunoscator! casetofonul stock avea posibilitatea setarii voumului in funtie de viteza masinii (si asta nou, sigur stie) creste volumul odata cu cresterea vitezei! (cauta in cartea tehnica si seteaza-l) PS. e un topic pe aici (mi-e lene sa-l caut) |
--------------------
dacia
logan 1.4 Mpi
2005 laureate
- TM 10 *** Cand ai incercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
loganul din fabrica la mp3 are cumva mufe ISO ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
b3ny |
![]()
|
dintre cei care si-au montat alte difuzoare in usi si au renuntat la suportii aia de plastic cu diametru de 13,ati avut careva probleme?ma refer daca ajunge apa la difuzoare.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.4MPI/Preference
|
Mich@el |
![]()
|
daca renunti la acei suporti de plastic din usi, vei avea nevoie de inele distantoare de mdf, pentru a aduce boxele la nivelul fetei interioare de usa.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(ciush @ 27 Jun 2008, 19:50) casetofonul stock avea posibilitatea setarii voumului in funtie de viteza masinii Avea, dar la Logan nu putea fi activata. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
fl7 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 19 June 06 From: Bucuresti ![]() |
ba da
|
--------------------
Renault
Megane 4 Business
2018
|
|
BV05RAU |
![]()
|
![]() Cine se scoala de dimineata e obosit si casca toata ziua Group: Members Posts: 62 Joined: 9 September 08 From: Brasov ![]() |
Salut.Mi-am montat azi boxe pe spate blaupunkt 45wRMS a mers cat a mers si gata nu mai functioneaza nimic.Cred ca s-a bulit cassu>cass-ul sta aprins dar nu scoate nici macar un "psst".ce ma sfatuiti sa fac?imi iau alt HU sau ma duc cu cassul stock la reparat?
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.6 MPI iunie 2008
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ai legat corect firele de la HU la difuzoare?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:38 |