Eleron superior
![]() ![]() ![]() |
Eleron superior
Onyx |
![]()
|
||
![]() :) Group: Members Posts: 1.511 Joined: 29 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
- Bucuresti EX Supernova Rapsodie
EX NOVA GTi |
|||
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 18 Feb 2009, 20:58) Deci DA! Are efect de ou kinder, schimbă TOTAL, dar nu mașina, ci impresia oamenilor despre posesor... Una peste alta ma doare undeva de parerea oamenilor despre mine... Nu am sa iti raspund in nici un fel la prima remarca. Am sa ii pun si un eleron "inferior", din pacate nu am gasit nicaieri in comert ceva sa imi placa asa ca va trebui sa mi-l fac singur... Cand l-am cumparat era intr-o stare f proasta, a trebuit slefuit, dat cu filler, facut sa se potriveasca pe masina... a fost putin de munca la el, dar a meritat. Numai bine! |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
ashesarchbeast |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 18 October 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bogyciu @ 18 Feb 2009, 19:37) foarte frumoasa masina, nu mai asculta pe cei care nu au ce face cu remarci gen "ou kinder" sau mai stiu eu ce.....important e sa iti placa tie. Imi caut si eu un "mini eleron" din asta ca imi place cum se vede , o intrebare....jantele ce firma sunt sau de unde le-ai luat ? |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
Europa 2002
- B 96 KOG “I want to die in my sleep like my grandfather… Not screaming and yelling like the passengers in his car.”
|
|
vladutz_sb |
![]()
|
![]() Am vandut-o ... Group: Members Posts: 172 Joined: 20 January 09 From: Sibiu ![]() |
este super eleronul
![]() ![]() |
--------------------
ex Dacia
Supernova
Acum : Adun la pusculita i like motocicle !!! and ai uant to da bi da best!!! i lav iu veri maci!!!
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
bogyciu foarte frumoasa masina
![]() ![]() PS:de unde pot gasi un eleron mic pus jos pe hayon in dreptul portbagajului? eleron in genul celora kre sunt p logan acela mic finutz ![]() Numai bine!!! |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Caut si eu asa ceva si nu am gasit nicaieri, daca gasesti pe undeva da un semn... Mai multe poze cu masina, implicit eleronul, gasiti in linkul urmator. http://forum.4tuning.ro/showpost.php?p=2109590&postcount=71 Cer scuze adminilor dar sunt prea mari pozele pt a fi urcate aici. Numai bine!
This post has been edited by Bogyciu: 3 Mar 2009, 20:42 |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
Bogyciu de gasit eleron de care vrem noi nu cred ca o sa gasim dar am gasit niste poze cu un eleron in genul ala.E foarte frumos,pacat ca e facut din caroserie.Masina nu mai are nevoie de nicio prezentare
![]() jenti_pe_15_cu_2_230025.jpg ( Size: 207.55k ) Number of downloads: 402 jenti_pe_15_cu_3_230025.jpg ( Size: 167.2k ) Number of downloads: 414 Imi pare rau daca o sa supar pe cineva postand pozele astea. |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
smecheras |
![]()
|
![]() Tuning Fanatic ... Dacia rullz Group: Members Posts: 268 Joined: 18 September 06 ![]() |
eleronul acela e facut din fibra de sticla
arata super frumos |
--------------------
Dacia
Nova GTi
2000 1.6
- B 60 FGD
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
QUOTE(andreiy @ 9 Mar 2009, 13:07) Bogyciu de gasit eleron de care vrem noi nu cred ca o sa gasim dar am gasit niste poze cu un eleron in genul ala.E foarte frumos,pacat ca e facut din caroserie.Masina nu mai are nevoie de nicio prezentare ![]() jenti_pe_15_cu_2_230025.jpg ( Size: 207.55k ) Number of downloads: 402 jenti_pe_15_cu_3_230025.jpg ( Size: 167.2k ) Number of downloads: 414 Imi pare rau daca o sa supar pe cineva postand pozele astea. masina e super ai cumva si poze cu partea din fata a masinii? ![]() e un coleg de al nostru? posesoru masnii ? ![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
Bogyciu |
![]()
|
Masina e a unui baiat din Navodari, sau CT... Are multe pe ea, din pacate stilul lui de a fi e o mare problema... Masina are suspensie, alte roti, geam clar la far, body-kit din fibra, alte oglinzi, ceasuri pe stalp.... Deja sunt off-topic, dar am sa zic doar atat: L-am intrebat cum se vede lumina de la faruri, asta pt ca are oglinda stock si geam clar, raspunsul a fost "ce te freaca pe tine grija, oricum am bi-xenon"... Mai departe interpretati voi... Am sa pun un link mai tarziu cu poze cu masina respectiva...
LE: http://fastmetals.blogspot.com/2008/12/nova-krs.html Mai multe poze... This post has been edited by Bogyciu: 9 Mar 2009, 18:44 |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Eu am stat de vorba cu el pe mess si mi-a raspuns la multe intrebari referitoare la ce a facut la masina
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
andreiy |
![]()
|
uite si cateva poze din fata ti3sto
10 Mar 2009, 15:47: uite si cateva poze din fata ti3sto This post has been edited by andreiy: 10 Mar 2009, 15:47 Attached thumbnail(s) 2008_0907_164445.JPG ( Size: 220.25k ) Number of downloads: 219 2008_0907_164445.JPG ( Size: 1.62mb ) Number of downloads: 74 |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
B 31 BRE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 24 November 08 From: Bucuresti-Vitan ![]() |
ce poze ca la mine nu se vede nimic
![]() |
--------------------
Dacia
Nova
1999 1.6 gti
- B 31 BRE
|
|
Bogyciu |
![]()
|
Nu se vad la nimeni... E un link mai sus, postat de mine, gasiti poze din mai multe unghiuri....
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 20:02 |