Solenza cu credit
![]() ![]() ![]() |
Solenza cu credit
razvanaxi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 10 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
RobertP |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 15 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
eu am luat de la LatinEfe si credit Tiriac: http://www.dsn.as.ro/viewtopic.php?t=1596 Mergi daca vrei la showroom-ul LatinEfe si acolo pe loc suna ei la Tiriac si te programeaza pentru dus actele. Din avans-ul care-l platesti la banca in prima zi se trimit 25mil la dealer ca sa plece comanda. Totul se face intr-o singura zi daca au masina pe stoc. La mine a durat fix o saptaman pentru rapsodie rosie. La dealer platesti doar 1.5 mil cand ridici masina. Bafta |
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
razvanaxi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 10 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Idee e ca io am fost la o sucursala a lui Tiriac si o tembela de acolo cand i-am zis de avans de 25 milioane mi-a zis ca cum ca nu se poate sa faca ei din credit un ordin de plata de 25 mil si ca nu este posibil si ca de ce nu iau un matiz ca acolo totul merge bine :oops: . Imi venea sa ii dau cu monitorul in cap, dar daca tu zici ca se poate o sa merg la latinEfe sa vorbesc cu aia.
|
-------------------- |
|
razvanaxi |
![]()
|
apropo la ce sucursala ai fost? si a doua intrebare:
Aveai toate actele necesare cand ai fost la latinEfe? daca mai ti minte imi poti spune te rog o lista precisa(aia de pe pliant/site o stiu si io dar sa fiu sigur ca am tot)? ![]() |
-------------------- |
|
RobertP |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 15 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca mergi la LatinEfe la poarta unde este showroom-ul acolo gasesti o domnisoara cu parul "vulvoi". Se pare ca are o relatie la Tiriac de pe Calea Mosilor (colt cu eminescu). La dealer nu-ti cere nimic. Mergi la ei si tipa asta o sa sune la Tiriac sa iti stabileasca o intalnire acolo.
La tiriac eu am avut asa: - adeverinta de venit - carte de munca - CI - factura de energie (pentru adresa) - avansul de 40milioane (initial aveam doar 25 restul i-am dat la sfarsit) sper ca nu am uitat ceva.... Nu am mai dus factura proforma. Asta e partea buna. Dealer-ul are aranjament cu banca si treaba se face intre ei. Nu mai trebuie sa faci o tona de drumuri. La Tiriac a durat 30min (deschidere de cont, pregatire acte si depus avans-ul). Din momentul asta am asteptat masina. Cand a venit am mers direct la Tiriac din nou, am semnat contractul, CASCO si ce mai era de semnat. Acuma a durat cam 2 ore. La sf. am primit OP-ul de la banca catre dealer si cu el in dinti am mers la dealer si am ridicat masina. Mi-au placut cei de la LatinEfe pt. ca m-au sunat ca a venit masina exact in ziua in care au promis si prin telefon le-am spus ce vreau suplimentar pe ea(alarma, antifurturi roti si capace). Le-au montat in cateva ore cat am fost eu plecat la banca si am gasit-o pregatita cand am ajuns la ei. |
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca iti face CASCO tot la Tiriac atunci sa ceri FARA fransiza la furt partial. Asta e chiar nasoala. Mai bine dai un ban in plus da' merita. Parca mai dadeai inca 10% din prima in plus, vezi tu acolo.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
si cat ai rata, robert? (apropo - e descrescatoare, sau fixa?)
multam |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
RobertP |
![]()
|
a fost cam asa:
- pret SLZ Rapsodie 5450 Euro - avans 1090 Euro (minim) - rata fixa 4 ani - 138 Euro (rata contine comisionul de administrare si CASCO pentru perioada creditului 4 ani) |
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
razvanaxi |
![]()
|
Multumesc pentru informatii
![]() Am fost la latinefe, tata astia au vreo 30 masini pe stoc la ei acolo adica sansa ca ce comanzi sa fie acolo e mare. Astazi ma duc cu dosarul la banca sa vedem daca e ok. Da rata e fixa. |
-------------------- |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
multam de informatii. creditul il ai in Euro, nu ? (adica sper ca nu ai transformat euro in lei in calculul tau :wink: )
|
--------------------
Renault
2006/7
|
|
RobertP |
![]()
|
da, creditul este in EURO... in lei este durere din cauza dobanzii...
pe de alta parte conteaza si in ce moneda ai salariul :roll: |
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE da, creditul este in EURO... in lei este durere din cauza dobanzii...
Daca va mai fi o devalorizare a leului ca in 1996-1997, atunci sa te vad eu cu creditul in euro... ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020
|
|
maddan |
![]()
|
pai daca ai salariul in echivalent valuta, nu simti prea tare nici o devalorizare. de-aia ma interesa creditul in EURO, iar nu in lei.
multam inca o data de raspuns |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
razvanaxi |
![]()
|
Gata am rezolvat-o, am masina
![]() ![]() |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Eu am ambele chei acasa! Originalul de la polita CASCO si originalul Cartii de Identitate se afla la banca, intr-adevar!!!!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Woland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am acasa si originalul de la polita, si cel de la cartea de identitate, si ambele chei (credit la BRD cu avans 0).
Iar CASCO este intr-adevar cesionat in favoarea bancii, insa daca apelezi la CASCO nu stiu nici o situatie in care sa fi fost macar anuntata banca. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
razvanaxi |
![]()
|
Mda, asta e si ma intreb de ce oare cer o cheie dar acum nu mai e drum de intoarcere. Oricum io cautam un credit fara giranti si la BCR mi s-au parut imputiti aia si de-aia am apelat la astia.
|
-------------------- |
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
La BRD, cu Casco la Asiban, am inteles ca cesionarea e mai mult de forma. Eu sunt adevaratul proprietar, eu vorbesc la nevoie la Casco si imi rezolv problema. E mai nasol in caz de furt total, caz in care banca trebuie informata si ei isi vor trage din prima restul de plata pe care il mai ai la ei.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
La leasing se ia o cheie ... nu la rate! Pai daca-ti iei masina in rate ... tu esti proprietarul. Cum dracu sa-ti ia cartea de identitate sau o cheie? Ok ... garantezi cu masina ... dar asta inseamna sa semnezi niste hartii. Bine ca nu au cerut si o roata + volanul ... ca sa fie mai siguri
![]() La leasing e altceva ... banca ramane proprietarul. Deci pot sa faca ce vor. |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
razvanaxi |
![]()
|
O fi la leasing asa dar asa e si la rate la tiriac, am zis bine RATE(adica credit auto) si e specificat acolo in contract ca dai cartea de identiate si o cheie. Probabil s-au inspirat dupa leasing si sunt si mai fricosi. Oricum io sunt propietarul si CASCO e pe numele meu doar ca polita in original nu e la mine
![]() |
-------------------- |
|
alexnet |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 23 June 05 ![]() |
Un prieten de-al meu si-a luat si el Clio tot prin CREDIT de la Banca Tiriac si la fel i-au oprit CI original, 1 rand de chei, polita......
Explicatia ar fi ca sa nu poata fi vanduta masina in perioada creditului pt. ca este constituita ca si gaj (ca la case) si se inregistraza intr-o baza de date unde se poate verifica. http://193.226.143.26/ Bafta, |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th June 2025 - 10:13 |