cel mai nou club din Braila MAK motorsport, club pentru impatimitii sporturilor cu motor
![]() ![]() ![]() |
cel mai nou club din Braila MAK motorsport, club pentru impatimitii sporturilor cu motor
nokiaccr |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 11 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2002 clima
- BR 83 RZV
|
|||
CRC'ul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 16 December 06 ![]() |
prima mea masina (ca si la multi altii din club) a fost dacia, acum am un logan ..si inca ceva. Ideea e ca la dacie am modificat prima data un motor..si de la asta la curse e un pas mic ..si de la curse la un club auto..iar e un pas mic ..dar greu. Noi l-am facut.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- BR 20 CRC
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
Iata un proaspat membru. Pe aceasta cale doresc sai multumesc dlui Ene dar si colaboratorilor sai pt initiativa sa. Poate in acest fel va reusi si Braila sa iasa in evidenta cu ceva pozitiv, ca de rele ne-am cam saturat cu totii. Numai bine tuturor si va asteptam la inscrieri.
P.S. Cum spunea si colegul nostru de mai sus..nu e nevoie de "n" cp..ci doar putina ambitie si pasiune pt sporturile cu motor. Mai mult sau mai putin si eu am inceput si sunt in continuare incepator in ale condusului..si fac asta pe o Dacie. This post has been edited by titiDSN: 30 Jan 2009, 20:29 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
br03gnn |
![]()
|
![]() Club MAK Motorsport Braila de obicei noaptea pe strazi Group: Members Posts: 138 Joined: 9 November 08 ![]() |
si la primul raliu au fost prezente 30 de automobile
|
--------------------
fiat
uno
1997
- CT-07-VKP Asta e viata nu ai ce face , te uiti inapoi razi si treci mai departe!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 21:35 |