Marean, candidat PSD la primarie, He,he, care este
![]() ![]() ![]() |
Marean, candidat PSD la primarie, He,he, care este
arribawd |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 15 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic II
2007 Confort Dynamique 1.5 dCi Humans make the best ressource. (H. Ford)
|
|||
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Nivelul sau intelectual, cultural si "care este" genereaza simpatie din partea oamenilor. Pe acest lucru s-a mizat cand s-a facut propunerea. Va fi un vot emotional.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
- B-18-X...
1990 "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Nu stiu care ati vazut ieri emisiunea "Nasul". In prima parte au fost actualul si fostul ministru de finante in care cei doi discutii si dispute de calitate. Au fost fair-play, s-au contrazis, s-au completat, au cazut de acord in unele probleme intr-un cuvant au fost de nota 10. In partea a doua a fost prezentata o analiza a PSD-ului facuta de Cristoiu cu titlul "Macel in PSD". A facut o suita intreaga de observatii: nimeni din PSD nu mai are curajul sa-l infrunte deschis pe Iliescu, Iliescu v-a da de pamant cu Nastase, toti fosti ministri s-au dat la fund, nu-i mai vezi, nu-i mai gasesti(exceptie Mihai Tanasescu), se duce o lupta surde pe culoarele partidului etc. Ceea mai interesanta teorie la tacerea din PSD este urmatoarea: Ilescu, fiind beneficiar al activitatilor serviciilor secrete cunoaste toate dedesupturile greilor din PSD, Basescu a mostenit acele dosare asa ca le stie si el.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
- MS
2007 OPC line
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Cel care confirma ceea ce a spus Cristoiu si ceea ce am discutat si noi pe aici este baronul Oprisan.
A avut o schimbare de 180 grade intr-un timp super scurt. De la Nastase conducator al Europei pina la.......Daca e barbat sa se bata cu mine. |
--------------------
x
x
- x
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cine sa fie barbati ?
Oprisan nici Nastase nu sint foarte siguri de asta nici cind se uita-n pantaloni. Eu cred ca cel de-al doilea de asta ne-a rugat sa-i numaram ouale, asa ca sa aiba "a second opinion". Iar Oprisan sufera de sindromul phalic, n-ai vazut ce masina si-a luat. Daca mergea in altceva decit Audi A6 tusea. Iar la cite matraplazlicuri a comis cred ca nici nu sufla in fata lui bunica. Aproape ca-mi pare rau de Bombonel, cind il vad asa mare, pufos si parasit de toti. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Costi, Oprisan s-a intors la 180 grade, tocmai ca-l are nea Nelu cu dosare la mina.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Iar Lis a lasat fotoliul de primar si a luat-o in brate pe Oana!
BAAAA E MAREAN LA TEO! Cica idolul lui e gereiuing |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
de vazut cine e clifbarnz? ![]() vedeti ma...saracu' baiat, are lecturi fine si vizioneaza filme d'arta...cum il ponegreau unii p'acilea ca idolul lui e tarzan sau mai rau cheeta. rusineee...rusineee... This post has been edited by mil: 22 Feb 2005, 18:55 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
A inceput campania electorala si sensibilizarea bucurestenilor, nu? Sa vedeti ce scor o sa faca Marean, ca e fan "Dallas". Si daca zice ca ii plac si urmareste cu placere "Tanar si ne(-ai)-linistit", "Sclava Isaura" si telenovelele (inclusiv aia romanesca), o sa zboare in turu' 1 ca o... racheta... pe prima pozitie. Daca mai da si vreo 2-3 concerte, cu pocnitori si artificii, uita lumea si de gropi, si de mizerie, si de faptul ca nu e caldura,... uita de tot si de toate!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
- B-18-X...
1990 "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Cornel Dinu vrea la Primaria Capitalei
"Cornel Dinu, administratorul delegat al lui Dinamo, a anuntat aseara ca ar vrea sa candideze la Primaria Capitalei si se va hotari intr-o zi. "Am avut discutii in acest sens cu mai multi prieteni romani si straini. Vom cauta sa dam o noua fata Bucurestiului". "Procuroru'" va candida din partea Partidului Popular European. " Sursa: Libertatea. Comentariul meu, cu o posibila declaratie de presa a Procurorului...: Avand in vedere sinergiile factorilor motivationali ai poporului Roman, care inca de la Burebista stia cum sa efectueze scheme 4-2-4 in fata Romei, precum inca si centra si dadea cu capul - acest cappo di tutti cappi - direct in cavitatea bucala a imperatorilor Romani, putem declara fara a ne contrazice intru vreun fel anume ca venirea mea la Primaria Capitalei se poate asemana cu cresterea si dezvoltarea unui nou cap cu care vom da in gura la oricine va indrazni sa mai spuna un cuvant nefrumos despre Capitala noastra, si cu precadere analfabetilor care nu stiu si nici nu au habar despre istoria si frumusetile orasului acestuia, Craiova.... Aaaa, Bucuresti, ma scuzati! VOTATI-MA! Deviza mea: Il cappo di tutti cappi la Primaria Bucuresteana! |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
bomicabomic |
![]()
|
|
--------------------
x
x
- x
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Da au anuntat ieri la stirile de la ora 5 ca am intrat de mult dar Iuropa vrea sa ne faca o surpriza si ne spune de 1 Aprilie anu' asta..
![]() Ce s-a intimplat cu Cornelush ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
mil |
![]()
|
fratioare ce menajerie!
In aceste conditii eu cred ca Doru Octavian Dumitru ar fi cel mai serios candidat...pacat ca e in Canda! |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
vanghelie vrea sa faca probabil din bucuresti un sector 5 mai mare.eu sper sa nu depaseaca 5%.voi hotarati!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Imi propun si eu pisica pentru Primarie, ca sa fie menajeria completa!
![]() IQ-ul este oricum peste al lui Marean, si cat sta si dormiteaza toata ziua este in mod sigur mai filozoafa decat Corneluș... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
mil |
![]()
|
Cine, Zombilica?
![]() Ar fi un candidat redutabil, dar din pacate nu are buletin de Bucuresti... |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Nu trebuie sa ne mire deloc, ce candidati avem. Noi romanii ca vrem sau nu, ne place sa ne dam cu parerea. Dar cind e vorba de a asuma o responsabilitate, canci, nimeni nu se baga.
Daca societatea civila si presa, facea la fel ca in cazul Cosma,se unea si propunea un candidat adevarat (cinstit, capabil,independent politic etc, etc), totul era OK. Asa ca...... ne place sau nu......astia care candideaza au tupeu si constitutional au tot dreptul. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(maddan @ 23 Feb 2005, 10:47) Cornel Dinu vrea la Primaria Capitalei In sfarsit un intelectual adevarat care-si asuma responsabilitatea scoaterii bucurestenilor din meandrele promiscuitatii ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
bomicabomic |
![]()
|
QUOTE(Ake @ 23 Feb 2005, 13:33) In sfarsit un intelectual adevarat care-si asuma responsabilitatea scoaterii bucurestenilor din meandrele promiscuitatii ![]() Sunt curios care va fi strategia, odata instalat primar. Cu ce benzi va sprijini atacul? Cum va pune in practica sistemul 4-4-2? Nu prea pot sa-mi dau seama. Sect. 4 si 5, vine pe flanc la sect 2, care invaluie catre sect 1. Si as mai vrea sa vad o treaba. Cum va imprima mentalitatea de invingator celor multi din Rahova, Ferentari si ce final va avea? Oare vor ocupa tot Bucurestiul? |
--------------------
x
x
- x
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
|
-------------------- |
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
ceea ce ma face iar sa ma intreb daca mi-am luat semnatura de unde trebuie...
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
costi |
![]()
|
![]() cum adica? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
mil |
![]()
|
ultima lovitura...azi Vanghelie, comentand declaratia lui Nastase, a marturisit ca nu e la nivelulul primarului Parisului sau primarului Cartarescu
![]() oare in ce oras s-a ales primar Cartarescu si din partea cui? |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
- BV xx XXX
2011 ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
costi |
![]()
|
Beeeey fugi cu ursu d'aici !
![]() Mai aveti, mai aveti ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
mil |
![]()
|
nu, ca azi era f. precaut ca il intervieva Mihaiu..nu si-a dat drumul la gura si la fiecare misto, replica ca vorbeste mai bine limba engleza. au fost vreo 30-40 de faulturi gramaticale (dezacorduri, slang, dezarticulari...etc.).
oricum stati pe frecventa cand intra in turul II, inchid taraba carcotasii de ciuda... |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Mache |
![]()
|
Ce, voi nu stiti ca la iesirea de la spectacole, de la Colosseum, romanii erau asteptati de "pocnitori"? Ca faceau bine la moral!
This post has been edited by Mache: 24 Feb 2005, 13:46 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- B-18-X...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 17:10 |