SCIRTIIT, SCIRTIIT
![]() ![]() ![]() |
SCIRTIIT, SCIRTIIT
Enoiu Silviu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 12 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|||
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
nu zici nimic de localizarea sunetului. incearca sa bagi pe cineva sub masina si vezi daca este catalizatorul ( cu masina ridicata pe elevator evident). cauta macar zona de unde se aude, altfel este cam greu de spus care este sursa zgomotului.
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
Enoiu Silviu |
![]()
|
am ridicat caopta si am accelerat se aude dedesubt la filtrul de aer sau se aude si daca stai linga roata,oricum se aude de prin zona aia cu catalizator cutie de viteza.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|
birkof |
![]()
|
![]() birkof Group: Members Posts: 184 Joined: 14 August 07 ![]() |
Clar, pune un mecanic priceput sa-ti mai stranga (intinda) cureaua la alternator. Asa face toate
![]() This post has been edited by birkof: 29 Jan 2009, 17:12 |
--------------------
Dacia
Solenza 1,4 MPI
2003
|
|
Enoiu Silviu |
![]()
|
Merci frumos,dar becurile de boird cum le schimb ca am bagat mina pe sub bord dar nu am dat de ele?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
se da flansa de bord de deasupra jos si pe acolo se da jos si bordul sa le poti schimba
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
ursu_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 17 September 08 From: Bucuresti ![]() |
in legatura cu zdranganeala care se aude la colegu...
cand accelerezi apoi iei piciorul de pe pedala se aude putin mai tare...????sincer eu cred ca e de la catalizator,nu ca nu am patit-o,la un momendat ceremica o sa astupe si impiedice evacuarea...am expilcat intr-un post la 'probleme nebanuite' de la supernova...cu ce i-am venit de hac:D,la inceput credeam ca atinge scutul de catalizator se aude cam la fel din cauza vibratiilor catalizatorul atinge in scut,...daca ai putea sa o pui pe o rampa sau nush...sa stai dedesupt si cineva din masina sa accelereze sa decelereze s tot asa...iar u verici,e f simplu:D |
--------------------
dacia
solenza
2003/clima
- B 30 URS
|
|
Enoiu Silviu |
![]()
|
se aude tot la fel,chestia este ca acuma aproape ca nici nu se mai aude asa tare cum se auzea inainte,dar daca tot sti de ceramica pe catalizator explicami si mie cum este unde este etc.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|
ursu_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 17 September 08 From: Bucuresti ![]() |
nu se mai aude asa tare poate din cauza ca bucatile desprinse din ceramica s-au intepenit pe undeva calizator.
ceramica este in catalizator evident....iar catalizatorul incepe cam pe unde se termina scutul de la motor,urmarind evacuarea de la motor si arata ca o toba intermediara,intra deesesubtul masinii daca poti si loveste catalizatorul cum poti cu mana sa incerca sa il zgudui...si vezi ce zgomote face pote seama cu zgomotele pe care tu le auzi...cine stie...bafta |
--------------------
dacia
solenza
2003/clima
- B 30 URS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:02 |