Strut bar ... bara de torsiune solenza?, Strut bar ... bara de torsiune solenza?
![]() ![]() ![]() |
Strut bar ... bara de torsiune solenza?, Strut bar ... bara de torsiune solenza?
radiozipp |
![]()
|
||
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|||
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
interesant... sa vorbim cu omu sa vedem daca se potriveste...
din cate am inteles nu se potriveste modelul care ai zis tu de el.. tipul cu site-ul ar zis ca ar trebui incercat unul de peugeot 309 ... This post has been edited by radiozipp: 8 Jan 2009, 11:39 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Nu cred ca era necesara deschiderea unui nou topic, identic cu cele existente pana acum, atat de pe sectiunea SRN, cat si de pe SLZ.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
radiozipp |
![]()
|
nu e domne.. butonu n nu se afla pe tastatura langa m ... unii mai "scrie" si fara sa se uite la tastatura... ms sac... si din cate m-am uitat cel putin la imbunatatiri solenza exista un topic.. dar nu e nimic concret.. in fine.. am rugat pe cineva care si-a pus pe supernova.. sa imi dea ceva poze.. sa-l rog pe tatal meu sa vedem daca imi poate face el ceva de genul.. intrebarea mea e urmatoarea.. in caz de accident.. lateral.. sau chiar si frontal.... cam ce se poate intampla... :| cu bara de torsiune.. ca sigur iti raspunde in oala cealalta..
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(radiozipp @ 9 Jan 2009, 10:32) nu e domne.. butonu n nu se afla pe tastatura langa m ... unii mai "scrie" si fara sa se uite la tastatura... ms sac... si din cate m-am uitat cel putin la imbunatatiri solenza exista un topic.. dar nu e nimic concret.. in fine.. am rugat pe cineva care si-a pus pe supernova.. sa imi dea ceva poze.. sa-l rog pe tatal meu sa vedem daca imi poate face el ceva de genul.. intrebarea mea e urmatoarea.. in caz de accident.. lateral.. sau chiar si frontal.... cam ce se poate intampla... :| cu bara de torsiune.. ca sigur iti raspunde in oala cealalta.. parerea mea,daca era asa practica,punea fabricantul.nu ai pt. ce radiozipp...cu placere |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
radiozipp |
![]()
|
pt mine cred ca va fi practica...daca nu .. asta e..
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
|
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
radiozipp |
![]()
|
de exemplu eu cand urc o bordura imi scartaie bordul... daca vrei uite cand se va apuca tata sa lucreze la ea.. daca va putea sa o faca el... mergem si ne plimbam putin cu masina mea.. urcam cateva borduri si alte chestii ... cel putin la masina mea eu o vad necesara.. asta daca va face ceea ce vreau eu .. daca nu.. :| da-mi un id de messenger sa vb mai multe acolo
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
|
|
dj_sweat |
![]()
|
![]() DJ Group: Members Posts: 277 Joined: 20 February 07 From: Bucuresti (Militari) ![]() |
Daca se gaseste o bara universala sa ma anuntati si pe mine, caut de mult si nu prea gasesc, distanta dintre suruburile de la oala amortizorului trebuie sa fie de 140 mm.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
Banu1974 |
![]()
|
QUOTE(radiozipp @ 9 Jan 2009, 16:07) de exemplu eu cand urc o bordura imi scartaie bordul... daca vrei uite cand se va apuca tata sa lucreze la ea.. daca va putea sa o faca el... mergem si ne plimbam putin cu masina mea.. urcam cateva borduri si alte chestii ... cel putin la masina mea eu o vad necesara.. asta daca va face ceea ce vreau eu .. daca nu.. :| da-mi un id de messenger sa vb mai multe acolo Noi,eu si cu tine,stim de ce face la tine asa.dar nu e cazul la toti.... De ce nu va ganditi si la pagubele care ar avea loc in urma unui impact lateral,sau chiar frontal?Cred ca ar fi duble... |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
radiozipp |
![]()
|
da asa.. e.. dar sincer sa fiu cred ca eu am si amortizoarele cam praf.. :| sau arcurile.. nu stiu exact..oricum.. se va simti diferenta... te asigur
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
eu am fix in spatele bordului o teava prinsa in margini cu suruburi. poate la tine s`au slabit suruburile acelea. nu ai ce pierde daca le verifici...poate scapi mai ieftin
![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
radiozipp |
![]()
|
da... este vorba de o "improvizatie"
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
stiu despre ce bara se vorbea. dar daca scartaie bordul omului ma gandeam ca o fi de la bara din spatele lui ca ea rigidizeaza zona aia
![]() eu nu mi`as pune strut bar. vorba lui B-33 -SAC la un impact lateral intr`o parte se deformeaza si cealalta parte si masina ajunge la tomberon. in plus unde se da gaura apare rugina. doar strut bar nu stiu cat ajuta cu amortizoarele stock. daca se pun amortizoare intarite cred ca o sa se simta nevoia barii...in rest mie nu mi se pare necesara cand conduc L.E. am gasit o chestie interesanta de pus in practica http://autospeed.com/cms/A_2359/article.html?popularArticle This post has been edited by psychoo: 26 Jan 2009, 12:57 |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
radiozipp |
![]()
|
ms psychooo am sa ma uit si la acea bara.. la vara.. cand voi da bordul jos.. acum.. nu prea am unde sa fac treaba asta...
interesant si link-ul.. pus de tine This post has been edited by radiozipp: 26 Jan 2009, 13:08 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:37 |