DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> probleme sonda icp

razvan solenza
post 31 Jan 2009, 18:41
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Am o problema ciudata intr-o zii deschid capota si vad ca m sonda de la pompa de frana rupta(icp) aveam una pe acasa produsa de cea mai slaba firma de piese auto de pe glob (asam) si am puso sus, ziua urmatore am mers cu masina dupa vreo 10 km pun frana si zaresc un bec ca se aprinde , dar miime de secunda am crezut ca e presiunea de ulei si m-am cam speriat umpic urmeaza sa pun urmatoarea frana si vad ca daca numa ating pedala de frana se aprinde martorul probleme icp/frana de mana cand apas mai tare sau las pedala se stinge. Sa fie prea lung timburusul de la icp? sau este fff slaba sonda (de tot rahatul)?

--------------------
ARO dacia 10,4 solenza 1,4 mpi scala 2004 - bh o4 frb
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
i96nds
post 3 Feb 2009, 23:34
Post #2

Stefan

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Eu zic ca contactorul ala nu e prea grozav si nu detecteaza bine caderea de presiune.

varianta 1: cumperi altul - era cam 10 lei cred.

Varianta 2- il mai desfaci si mai apesi pe tumburucul ala de cateva ori inainte de a-l monta.

Cred ca acum e prea sensibil la variatia presiunii. El trebuie sa "declanseze" cand scade sub nu stiu ce limita.

Stefan

--------------------
Dacia SLZ Scala 1.4/2003 - B-77-XXX
Stefan
+
razvan solenza
post 4 Feb 2009, 19:46
Post #3

Membru autentic

Group: Members

am luat altul cu holograma Dacia si nu mai am probleme oricum frane am de rupe merge pedala cam 7cm si de acolo mai merge eventual cu presa pana crapa furtunele sau conductele sau garniturile

--------------------
ARO dacia 10,4 solenza 1,4 mpi scala 2004 - bh o4 frb
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 14:55
Forum Renault