Zgomot
![]() ![]() ![]() |
Zgomot
b_cristian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 12 May 08 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
SuperNova
Europa
2002
|
|||
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
Daca mergi constant...sau accelerezi...teoretic se aude (masina ii in sarcina).
Daca se aude doar cind accelerezi (sau in sarcina mare)...sa nu fie scutul/toba intermediara/suportii de motor. In viteza 5 se aude ceva? |
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
b_cristian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 12 May 08 From: Galati ![]() |
Foarte putin in a 5-a, in 2, 3 si 4 se aude urat.
|
--------------------
SuperNova
Europa
2002
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
Parerea mea ii sa mergi cu ea pe o rampa...si sa verifici daca stau toate bine (scutul, toba etc)
|
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
chcristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 18 August 08 ![]() |
b_cristian ai rezolvat probleme? de la ce era, ca am si eu acceasi probleme!
18 Aug 2008, 16:26: Am rezolvat problema, la mine era de la scut. M-am dus cu maxsina la cineva si mi-a dat scutul jos, l-a indrerptat putin si acum merge brici! ![]() This post has been edited by chcristi: 18 Aug 2008, 16:26 |
--------------------
Dacia
Supernova
2001
- BC 14 KRS
|
|
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
O problema semanaoare am si eu. Am inlocuit catalizatorul si a inceput sa se auda precum o masina de curse: tare si infundat. Am inlocuit dupa si ambele tobe iar zgomotul s-a mai atenuat dar tot persista la accelerari mai puternice (in special la accelerarile din plecarea de pe loc cand o duc de la 1500 pana la 3000 rot cand dispare cu totul ). la accelerari usoare nu se aude. Scutul nu loveste in catalizator ca i'am pus si saibe de distantiere, tobele nu lovesc pe sub masina.
|
--------------------
ex Dacia
SuperNova
Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Este un topic asemanator in paralel cu acesta.Se numeste"zgomot de motor diesel pe dns" Acolo se discuta aceeiasi problema.
|
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
ba nu...cred ca este vorba de toba care bate in scut..dati jos scutul si intreptati-l..sau mai bine zis, in zona cu toba, bateti mai tare in el...si montati-l la loc...strangeti bine uruburile sa nu vibreze si ele in scut si gata
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
1. Scutul de la motor... suruburi rupte... s-au s-a indoit pe baia de ulei, in consecinta la fiecare denivelare, scutul vibreaza pe baia de ulei.
2. Toba finala, la relanti sau in anumite viteze la anumite turatii, toba loveste partea de sus. Solutie: o bucata de cauciuc pusa INTRE toba si masina, unde fac contact. 3. Bieleta de la cutie. Daca cauciucl din ea este rupt, pot exista zgomote gen "batai" si de la aceasta piesa. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
Am fost in service si pe langa alte probleme am rezolvat si pe cea cu zgomotul. In cazul meu era de la legatura dintre catalizator si toba intermediara. Au desfacut, pus silicon si s'a rezolvat.
|
--------------------
ex Dacia
SuperNova
Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 22:38 |