intrebare insonorizare
![]() ![]() ![]() |
intrebare insonorizare
fullhouse |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 13 June 07 From: Satu Mare ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 Li
2000
|
|||
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
atata timp cat antifonul vechi nu da semne de oboseala, nu e crapat sau sta sa plesneasca poti da cu incredere inca n straturi peste
![]() de faza cu antifonu' se da la cald nu am mai auzit... dar ma interesez ![]() This post has been edited by SSilent: 17 Sep 2008, 19:16 |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Curata si grunduieste toate zonele ruginite. Degreseaza bine si baga fara frica un strat de antifon. Cel de la policolor e foarte bun.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
fullhouse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 13 June 07 From: Satu Mare ![]() |
Ieri imi zice ca antifonul nou va dizolva cumva pe cel vechi, ceea ce in opinia lui nu e bine. Chiar mi-a dat mai multe exemple de clienti care au aplicat metoda mea si le-a ruginit masina pe dedesupt, opinia lui bineinteles, n-am cum sa-i verific afirmatiile. Ori nu are chef de munca, ori e ceva adevar, habar n-am
|
--------------------
dacia
1310 Li
2000
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Nu are chef de munca.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
ce imi recomandati pt o insonarizare mai buna?un strat mai gros de antifon in interior,apoi un material gen folie pt parchet?si pe sub masina pot lasa antifonul original si sa curat doar locurile cu rugina si cele care da oboseala?
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:39 |