Trebuie sa repar motorul?, Help !!
![]() ![]() ![]() |
Trebuie sa repar motorul?, Help !!
Alina |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 23 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
- CT xx xxxx
|
|||
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ori iti curge, ori iti mananca infernal, desi nu cred. Nu lasa balta de ulei sub ea cand sta? Ce fum scoate? E normal? E negru? Albastru? Alb? Dupa informatiile astea ne putem da seama. E posibil sa trebuiasca o segmentare ca (am inteles de pe forum) ca face 16 milionae. Numai bine!
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
warrllock |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 23 April 05 ![]() |
se pare ca avem aceiasi problema. Am desfacut motorul si fiincda am mers fara ulei s-a dus arborele cotit . Second-hand nu se gasesc decat foarte greu , iar unul nou este 18 mil. Sfatul meu este sa nu mai mergi cu ea si sa te duci la un sercvice dacia (ex. meridian ) sau la in service RENAULT unde o pot verifica la tester. Costa cateva sute de mi , si poti salva zeci de milioane . Eu na-m facut asta si acum am probleme . BAFTA !!!!!!!!
|
--------------------
supernova
clima
- B 48 AVY
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Alina, stai calma.
In cazul in care e "dus" motorul trebuie doar sa ii schimbi setul. E un pic cam scump (cca 20-24 mil cu tot cu manopera la un service autorizat) dar dupa aceea poti sta linistita cca 150.000 - 200.000 Km. Asta e viata .. s-au mai fript si altii. Succes cu masinuta. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Alina |
![]()
|
QUOTE(Steffyx @ 23 Apr 2005, 19:59) Ori iti curge, ori iti mananca infernal, desi nu cred. Nu lasa balta de ulei sub ea cand sta? Ce fum scoate? E normal? E negru? Albastru? Alb? Dupa informatiile astea ne putem da seama. E posibil sa trebuiasca o segmentare ca (am inteles de pe forum) ca face 16 milionae. Numai bine! Nu , nu lasa balta de ulei.. Probabil daca lasa , era mai bine si mai ieftin. Scoate fum normal, dar teava de esapament am observat astazi ca nu este "uscata" cum se zice. La prima vedere, masina pare in stare perfecta.. Tocmai asta e faza. Ca NU curge ulei, totul e uscat (asa zic aia de la service).. Deci .. il manaca???? Trebuie reparat motorul asadar .. nu? A naibi treaba |
--------------------
Dacia
SuperNova
- CT xx xxxx
|
|
Alina |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 23 Apr 2005, 20:02) Alina, stai calma. In cazul in care e "dus" motorul trebuie doar sa ii schimbi setul. E un pic cam scump (cca 20-24 mil cu tot cu manopera la un service autorizat) dar dupa aceea poti sta linistita cca 150.000 - 200.000 Km. Asta e viata .. s-au mai fript si altii. Succes cu masinuta. Masina are 45 000 Km. Sa schimb setu motor care sa coste inca 700 Euro.. iti dai seama. Tocmai de asta imi era teama . |
--------------------
Dacia
SuperNova
- CT xx xxxx
|
|
Alina |
![]()
|
QUOTE(warrllock @ 23 Apr 2005, 20:01) se pare ca avem aceiasi problema. Am desfacut motorul si fiincda am mers fara ulei s-a dus arborele cotit . Second-hand nu se gasesc decat foarte greu , iar unul nou este 18 mil. Sfatul meu este sa nu mai mergi cu ea si sa te duci la un sercvice dacia (ex. meridian ) sau la in service RENAULT unde o pot verifica la tester. Costa cateva sute de mi , si poti salva zeci de milioane . Eu na-m facut asta si acum am probleme . BAFTA !!!!!!!! Despre ce fel de test este vorba? Crezi ca exista vreo salvare ca sa nu schimb setu motor ? ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
- CT xx xxxx
|
|
warrllock |
![]()
|
intre bv. soveja si linia de cenura din CT catre metro de la voi cum mergi in acest sens este o reprezentanta daewoo . la 100 m pe partea dreapta este o straduta neasfaltata iar in capul este un service al carui patron este un pakistanez . Se ocupa de motoare pe injectie si este f.f.bun . Eu am fost de aici din bucuresti la el de doua ori cu 2 wv , avand probleme de aceiasi natura . Poti sa-l cinsulti si pe el , dar inainte de a face vreo reparatie mergi la un service cu tester care compiuterizat iti pot spune ce probleme ai. Costa cateva sute de mi , dar nu faci investitii aiurea . Au si un nr. de telefon 0248 500 500 . bafta
|
--------------------
supernova
clima
- B 48 AVY
|
|
warrllock |
![]()
|
QUOTE(Alina @ 23 Apr 2005, 20:07) Masina are 45 000 Km. Sa schimb setu motor care sa coste inca 700 Euro.. iti dai seama. Tocmai de asta imi era teama . orice motor are un computer de bord care in timpul functionarii motorului ii indica parametri de functionare . Ele pot fi citite cu ajutorul calc. - service . da un telefon la nr. indicat sau dute la o reprezentanra sau service dacia sau renault. |
--------------------
supernova
clima
- B 48 AVY
|
|
Alina |
![]()
|
QUOTE(warrllock @ 23 Apr 2005, 20:18) intre bv. soveja si linia de cenura din CT catre metro de la voi cum mergi in acest sens este o reprezentanta daewoo . la 100 m pe partea dreapta este o straduta neasfaltata iar in capul este un service al carui patron este un pakistanez . Se ocupa de motoare pe injectie si este f.f.bun . Eu am fost de aici din bucuresti la el de doua ori cu 2 wv , avand probleme de aceiasi natura . Poti sa-l cinsulti si pe el , dar inainte de a face vreo reparatie mergi la un service cu tester care compiuterizat iti pot spune ce probleme ai. Costa cateva sute de mi , dar nu faci investitii aiurea . Au si un nr. de telefon 0248 500 500 . bafta Mersi mult pentru tot. Mai sper inca sa fie bine. Ca mi-am dorit-o de mult timp.. na.. si eu ca tot omu care vrea masina. |
--------------------
Dacia
SuperNova
- CT xx xxxx
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
daca a ramas pe ulei e nasol. Inseamna ca trebuie un motor facut ca la carte. Aici imi permit sa trec putin peste Liviu si sa-i spun ca pe langa set motor iti mai trebuie cuzineti, arbore cotit,samd. Ideea e ca masina nu are numai 45 k daca face asa. E manarita.
|
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 05:45 |