Grigore Vieru, A murit un mare român
![]() ![]() ![]() |
Grigore Vieru, A murit un mare român
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Aceeasi soarta ca si Doina si Ion Aldea Teodorovici
![]() Dumnezeu sa-l ierte! |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Pacat.
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
andu38 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 2 December 08 ![]() |
Un mare roman .Pacat! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
|
--------------------
renault
megane 1
2001
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviºte & Besançon ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 18 Jan 2009, 17:54) Oficialitatile actuale din Basarabia nu l-au inghitit nicio clipa, nu l-au avut la inima. Acum au "scapat de el". Singurul si unicul regim din R Moldova care l-a apreciat, a fost cel condus de Mircea Snegur si Mircea Druc. L-am cunoscut si pot spune cu mana pe inima ca s-a stins un mare roman. Dumnezeu sa-l odihneasca. ![]() Si totusi, desi nu l-au inghitit, astazi Voronin si compania ii organizeaza funeralii nationale, cu transmisie televizata. O zi de doliu national ar fi trebuit sa fie si in Romania insa ai nostri sunt ocupati cu altele. Imi amintesc cum prin '91 cu ce sictir primea Iliescu in parlament delegatia moldovenilor care doreau unirea. Valul de ipocrizie a acoperit de mult podul de flori de peste Prut, ultimele stele se inalta tacute din mocirla catre cer, aproape de Luceafar. Calatorie lina! This post has been edited by yO_: 20 Jan 2009, 02:31 |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Ce frumos ar fi fost ca macar prin tristete sa fim uniti pentru o zi cu fratii de peste Prut. Se impunea o zi de doliu national si in Romania !
Dar daca ziua de doliu nu este declarata oficial, ea exista in inimile noastre. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe marele poet roman ! |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.222 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.609 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
corect
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da ce era, moldovean?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
S-a nascut roman, asta conteaza.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Este si el ironic....
On : Rip ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa-i fie tarana usoara...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
A fost mai mult decat roman, a fost poet roman !
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviºte & Besançon ![]() |
cine este idiotul care a dat aprobare sa monteze panoul ala in mijlocul drumului?
http://www.jurnaltv.md/?article=1261 crima curata, a se vedea minutul 2:20. |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
bendix |
![]()
|
Vai de capul lor, sunt mai amarati decat suntem noi
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
nu prea au imaginatie kgb-istii... sotii teodorovici accident de masina, vieru accident de masina...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Daca pe vremea aia as mai fi zis, acum ce rost ar avea? Atunci urlau toti "Unire". Acum avem alte treburi.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Despre morti numai de bine, si intr-adevar postamentul ala de beton n-are ce cauta in mijlocul drumului. Dar, dupa ce am vazut in reportajul televiziunii din RM, imi permit citeva intrebari:
1. drumul are cel putin 2 benzi in zona aia, betonul este dincolo de banda a II-s. Ce cauta masina pe acolo? 2. In una din secvente se vede clar un marcaj (cam sters, ce-i drept) care delimiteaza banda de circulatie si care ocoleste betonul (inca o data: care n-avea ce sa caute in drum). De ce conducatorul n-a respectat marcajul? Mie imi pare ca s-a si condus le smecherie, pe banda a sai'spea. Despre faptul ca purtau centuri sau nu, nu cred ca ne putem ponunta caci eu n-am vazut nici o informatie in acest sens. Locul pe unde circulau ne sugereaza insa ca nu. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
bendix |
![]()
|
Nici nu poti sa spui ceva rau despre Grigore Vieru, din simplul fapt ca nu el a condus masina.
Eu sunt de acord sa se deschida o ancheta ampla si cu observatori impartiali. Tin minte ca in cazul sotilor I. si D. Aldea Teodorivici masina s-a rotit cu 180 grade si a dat cu spatele intr-un copac. Soferul nu a patit nimic. This post has been edited by bendix: 26 Jan 2009, 12:55 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
O sa se deschida o sumedenie de anchete ample si cu observatori impartiali. Doar s-a intamplat in R Moldova.
![]() ![]() Os, din cate am vazut eu, in dulcele grai moldovenesc, un cetatean explica cum ca una din liniile benzii ar ocoli la mustata acea bucata de beton. Asta ar explica de minune accidentul, tinand cont de faptul ca a avut loc noaptea. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
pentru moment eu raman la aceeasi idee: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1702228
se pare ca unii nu vor sa spuna ca acesta a murit din vina lui, la cum arata masina dupa impact, sunt sigur ca nu era un accident mortal daca pasagerul purta centura de siguranta.... ![]() |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
bendix |
![]()
|
Soferul purta centura ?
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 10:21 |