Cine ne sunt comentatorii de moda, din ziare...
![]() ![]() ![]() |
Cine ne sunt comentatorii de moda, din ziare...
mewtwo |
![]()
|
||
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate ....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
|
|||
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca comparatia se face dpdv al audientei si al nivelului intelectual al emisiunilor, sa stii ca fata nu e departe de adevar. Ma scoate din minti Radulescu aia cand vorbeste, nu pot s-o ascult mai mult de 10 secunde. N-o sa inteleg in viata mea ce cauta la Radio Guerilla.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Stii ce ma scoate pe mine din minti la tanti? Cum si-a "vandut" copilul - a facut un tam-tam incredibil pe tema lui. Si cum a declarat ea imediat dupa tsunami ca "vrea sa infieze un copil din zonele afectate de blabla". (Facem pariu ca "nu reuseste"? ).
Mu_ierea asta e incredibil de priceputa la "vanzarea imaginii", dar pe mine ma dezgusta tocmai din acest motiv. Si mai e si casatorita cu schwartzkopfberg (=hot de clasa, ca nu sunt eu xenofob/antisemit/etc.). |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
mewtwo |
![]()
|
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Radio Guerila ? Ce-i alea ? Fireste, care este !
|
--------------------
DACIA
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
vv, hai sa nu vorbim de "comercializat" copii ca ti-o amintesc pe TimpEsca! Fiinta aia e inacceptabil de urita, intangibil de proasta si plina de ea ca oaia de lina! Ma rog, concureaza pentru titlu' cu Hahalera Strimbeanu-Stirea.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
pai ce, am zis eu ca nu poti sa o bagi pe Esca unde ii e locul? (=in aceeasi categorie cu RadulEsca). A se vedea totusi diferenta de atitudine a lu' Manuta, o avea omu' multe defecte da' macar e decent, nu ca astea doua.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
ashu aceeasi intrebare mi-am pus-o si io.. de multe ori, dupa emisiunea cu revista presei de dimineata raman pe post pana incep sa ma enervez si nu stiu dece.. raspunsul e : a aparut mihaela draga de ea ...
si a propos de pozele topicului...faptul ca le comentam ne aduce o bila neagra.. au ajuns vitele astea sa fie mai cunoscute decat oricine altcineva.. e incredibil.. |
-------------------- |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ideea mea a fost alta: Daca asemenea specimene fac recenzii de moda si se mandresc ca fiind "formatori de opinie", atunci recenziile de moda din ziare sau reviste au valoare subunitara, tinzand asimptotic la zero.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
asta clar...
dar si mai clar, dupa parerea mea, e ca tre sa ignoram voit tot feleul de ineptii, porcarii, teribilisme, nebunii, prostii, etc.. sa ignori un lucru e solutia perfecta dupa mine.. si pe copil, daca a facut o prostie, daca te superi pe el so nu vorbesti cu el si il ignori e mult mai dureros decat daca ii dai o palma.. psihologii chiar recomanda, ca o palma e de preferat decat un mijloc mult mai dureros cum ar fi sa-l ignori... toata aceasta pleava se agita, fac scandal, apar la tv si noi comentam.. chiar daca dezaprobam toate astea nu facem altceva decat sa le acordam atentie.. si la tv, ma enerveaza nevasta-mea cand uneori ramane blocata la vreo emisiune din asta de tampiti, ca sa vada cum e.. io nici nu vreau sa vad cum e.. mai bine ma uit la vremea.. |
-------------------- |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Si doamna stie ca iti place de Malvina... sau Albertina ?
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce se petrece cu topicul asta este exemplificarea perfecta a motivului pentru care specimenele astea sunt VIP-uri.
In loc sa ii tratam cu o sfanta ignoranta, dupa cum merita, ne inflamam si discutam la moartea pasiunii de ce si-a pus respectivul pantofi de staniol sau de ce e Raduleasca chioamba. Daca nu i-am mai baga atata in seama, nu le-ar mai ramane decat baia proprie sau oglinda de la cuier, pentru ca in situatia in care suntem le servim bine mersi de oglinda, si orice ciudatenie a lor trece drept trendy. Iar am zis o tampenie, dar e din revistele Cool girl a lu' fi-mea, se scuza, ca si p-acolo e plin de VIP-uri de carton |
-------------------- |
|
Bobo |
![]()
|
io am ramas blocat din copilarie pe claudia schiffer, hehe...sechele...
|
-------------------- |
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Fratilor, nu va suparati dar sa stiti ca nu este un fenomen pur mioritic! Pana si mitocania/prostia/ingamfarea pot fi importate. Un singur lucru le deosebeste si anume numele. In SUA, s-ar numi "life style", cu tot ceea ce presupune el (imbracaminte la moda
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Acesti 2 reprezentantzi ai modei prezentati mai sus sunt un exemplu al prostului gust k sa zic asa...si hai sa ma fac remarcat ca numai e nimeni asa k mine(prost oare?!)..Oricum trebuie sa incercam sa ignoram aceste aparitii kitchioase si care ne jignest vizual si sa privim profesionalismul acestor oameni(in cazul in care exista)-conteaza ceea ce fac nu cum arata(foarte valabil in SUA)..
Si sa tinem seama ca ei se invart in alte cercuri decat noi unde chestiile de genul asta insemana ca sunt cool...(oare?!?!?) Offtopic: Referitor la ce comenta cineva referitor la tipa asta casatorita cu V Punga-daca el e "curva" masculina(scuzati expresia) nu-i plangetzi fratilor de mila..ca se duce cu aia ptr bani si nu-l tine nimeni cu forta..ca si Cornel ala dansatorul ala care-i cu fiica lui Roman-alta frumusete-gratzia in persoana....asa ca si barbatzii se prostitueaza ptr un trai mai bun... Offtopic 2: Raduleasca super femeie:desteapta, ambitioasa si obraznica cu masura!Toata admiratia... Scuze ptr offtopicuri:D:D:D |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Bobo |
![]()
|
problema e ca una e sa fie formator de opinie armani si alta e sa fie gicu...
e, si io pe acest gicu nu vreau sa-l vad bagat in seama... |
-------------------- |
|
Bobo |
![]()
|
na ca deja l-am bagat in seama...
|
-------------------- |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lexy @ 18 Feb 2005, 09:29) Tu reusesti s-o asculti p-asta vorbind? Eu cred ca e cea mai redundanta fiinta pe care o cunosc, vorbeste 10 minute ca sa zica o idee ce poate fi sintetizata in 5 cuvinte. Ma mine ma apuca spumele dupa 30 de secunde si schimb, nu reusesc s-o urmaresc. Parerea mea sincera e ca incearca sa para desteapta, si chiar reuseste sa-i convinga pe cei mai "creduli", insa nu-i deloc asa. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
mewtwo |
![]()
|
De Raduleasca... e multe de zis !!!...care este ! Eu nu pot s-o uit cand l-a felicitat de ziua lui pe Ulici !!! Bietul om nu mai era printre noi de ceva vreme !
This post has been edited by mewtwo: 18 Feb 2005, 12:03 |
--------------------
DACIA
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(madalina @ 17 Feb 2005, 12:35) Omul nu este complet afon in domeniul modei, chiar am vazut colectii dragute ale lui, numai ca talentul si bunul gust nu se manifesta niciodata cand vine vorba de propria-i persoana. Ciobanu asta nu e idiotu care a aparut la propria colectie cu un tricou pe care scria aluP iguS (sau poate chiar colectia se numea asa) ? M-a umplut de iaurturi si salamuri (copyright Marty) ce i-am dedicat atunci cand l-am vazut (din greseala, ca surfam canalele TV cu telecomanda). In alta ordine de idei, stiu din surse sigure ca astia promoveaza tot ce le pica la... |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Offtopic:ptr Ashu..asta poate fi chiar un talent...ia incearca sa-mi spui in 5 min o propozitie care sintetizata dureaza s-o spui 1 min;) sa vezi ca n-o sa poti
![]() Cat despre gafe le face orcine,oriunde ... Eu o admir ca a juns sus, si se mentine acolo ..ce mai cred ca e femeie destupa la minte k sa zic asa si al naibii de descurcareatza si ador asta la o femeie..oricum gusturile nu se discuta;) |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
ashu |
![]()
|
Aha. Sa inteleg ca tie iti plac oamenii care par destepti, nu cei care chiar sunt.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Ba iar o dati pe filosofie!
Dati-o dracului, hai sa revenim la discutii mai putin eclectice si eliptice! Eu zica ca aia e grasa cat o vaca si in locul ei as iesi ca araboaicela iar ala e un umflat nesimtit care ar trepui pus numai sa ne alupigus da' s-ar putea sa-i placa! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Voi credeti ca daca nu erau atat de stridenti ii baga cineva in seama? Hai sa fim seriosi! Pe baza a ceea ce ii duce capul, in nici un caz!
|
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 06:57 |