Imbunatatiri Electrice & Electronice, pentru Solenza si Logan
![]() ![]() |
Imbunatatiri Electrice & Electronice, pentru Solenza si Logan
faganezu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 14 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
logan 1.4 MPI GPL
laureat
2007
- B-XX-NZR
|
|||
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
faganezu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 14 October 07 ![]() |
|
--------------------
logan 1.4 MPI GPL
laureat
2007
- B-XX-NZR
|
|
dum_1988 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 5 November 09 ![]() |
salut Cristi!cand termini chestia aia cu 4 leduri albastre sa ma anunti!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
Sandu_Magnatu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 27 February 09 From: Arad ![]() |
Imi cer scuze pentru off-topic, dar as avea o nelamurire. M-a rugat cineva sa ii activez functia "avertizare depasire limita viteza 120km/h", dar sa incepa sa urle la 50km/h si nu la 120km/h. Se poate schimba valoarea de la 120km/h la 50km/h?deoarece persoana respectiva vrea sa cumpere interfata doar pentru a-i activa aceasta functie. Multumesc
|
--------------------
Dacia/VW
Logan/Transporter
Preference 2005 1.4/T4 1999 2.5TDI
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut, nu se poate modifica valoarea de 120...
![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Salut. Poti sa faci o plafoniera de SLZ care sa se stinga complet? Stii la ce ma refer, nu? Daca da, pune si tu un pret.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
free_fiber |
![]()
|
Salut, cred ca pot sa fac una cum vrei tu.
O sa fac una si o voi testa pe o solenza, dar o sa am acces la masina respectiva abia peste vreo 2 saptamani ![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Mai bine. Incearca si daca merge, ai un cumparator
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
free_fiber |
![]()
|
Deoarece timpul meu liber este din ce in ce mai putin am luat urmatoarea decizie:
Comanda minima pentru comanda prin posta este de 70ron. |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
CsO |
![]()
|
![]() Vrei? Group: Members Posts: 124 Joined: 3 November 09 From: Bucuresti ![]() |
Salut!
![]() Schimbat iluminare bord megane 2 te bagi? Daca da, un pret estimativ, te rog. Multam |
--------------------
Seat
Leon 1P
2009 1.4.TSI
- B 95 ENU
|
|
free_fiber |
![]()
|
Salut, nu ma bag ca nu stiu
![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
...pozitiile mele ?
![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
free_fiber |
![]()
|
Dom sef, scuze ca nu am mai dat nici un semn, nu te-am uitat.
Inca nu am facut rost de ledurile respective, nenea importatoru ma enerveaza. Sper ca maine sa le iau, sa le si fac si sa ne si vedem. Sper sa-mi si ridic masina maine din service ca deocamdata sunt carless. |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Salut! Ce zici de pozitii spate+stop pe frina? Cu doua led-uri de puteri diferite?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
...daca se vor face , cindva, ma inscriu si eu...
|
--------------------
...
...
...
|
|
free_fiber |
![]()
|
Corbex, deocamdata n-am asa ceva
![]() George, sunt gata dracoveniile, ti-am dat PM. Luni, 21.12.2009 zbor din frumoasa capitala a tarii ![]() Deci cine mai vrea ceva cumva, sa tipe saptamana asta. This post has been edited by free_fiber: 14 Dec 2009, 23:34 |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
NiNiU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 4 November 07 From: Suceava ![]() |
Pretul pt. deschidere electrica la Solenza cuprinde doar montaj sau si componentele necesare? Pe mine m-ar interesa doar piesele...
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2003 Daca mi-o trebuit dacie...
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
...mai degraba cu doua circuite diferite, led-urile putind avea aceeasi putere, jumatate din led-uri se aprind pe pozitii cealalta jumatate pe frina...
|
--------------------
...
...
...
|
|
free_fiber |
![]()
|
Niniu, nu mai montez de mult timp deschideri electrice... presupun ca vrei actuatorul, vezi poate gasesti in carrefour / cora / sellgros... chestii d-astea. Daca te unesti cu inca 3 prieteni, poti lua o inchidere centralizata PILOT.
George Scala, idei sunt multe, mai greu cu practica si cu timpul ![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
free_fiber |
![]()
|
Gata copii, am inchis pravalia pe perioada sarbatorilor.
Va multumesc ![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
free_fiber |
![]()
|
Am redeschis pravalia.
Va astept cu noi comenzi ![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Logan, binecunoscuta problema cu aprindere stop frana si semnalizare la actionarea pedalei de frana.. se rezolva intr-o seara?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
free_fiber |
![]()
|
Pai da
![]() Daca nu te grabesti, rezolvam vineri la intalnirea reno, sa vii cu loganul. Daca te grabesti, te astept in drumul taberei ![]() In ambele cazuri, rezolvarea e gratis. |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
ninjacul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 16 October 06 From: Bucuresti ![]() |
"Logan, binecunoscuta problema cu aprindere stop frana si semnalizare la actionarea pedalei de frana.. se rezolva intr-o seara? "
Salut eu am aceeasi problema la un clio bicorp...crezi ca ma poti ajuta...contra cost normal? |
--------------------
RENAULT
CLIO 2
2002 1.5 Dci
- B-54-CHU
|
|
free_fiber |
![]()
|
Banuiesc ca este aceeasi problema, cu aceleasi rezolvari. Rezolvam, bineinteles. Costul... 10ron
![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
ninjacul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 16 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai sa-mi zici cand poti si unde...multumesc frumos!
|
--------------------
RENAULT
CLIO 2
2002 1.5 Dci
- B-54-CHU
|
|
free_fiber |
![]()
|
Drumul taberei, Valea ialomitei. Alege si tu o zi in care nu ploua
![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
ninjacul |
![]()
|
Lasa-mi un nr de tel sa te sun...e perfecta zona!
|
--------------------
RENAULT
CLIO 2
2002 1.5 Dci
- B-54-CHU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:20 |