O noua frauda pe numere vodafone, ATENTIE
![]() ![]() ![]() |
O noua frauda pe numere vodafone, ATENTIE
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
sau vre-o sageata de-a lui !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
ia baga aci numaru' de tel sa te incaltam cu un premiu cistigat la ceva concurs
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Acum 2 zile primesc SMS pe Vodafone de la "Coca-Cola" dar este un numar de telefon obinuit nu cum scrie cand trimit sms la Coca-Cola. SMS suna asa:
"Felicitari!!! Compania Coca-Cola a desemnat numarul dvs. de telefon castigator al premiului de 10.000E si un TV plasma. Pentru detalii contactati numarul xxxx". Ce parere aveti? |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
www.coca-cola.ro
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
l@u |
![]()
|
suna nu mai sta !!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Nu am sunat.....stai linistit.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pacat. Eu sunam si ma luam de toti decedatii celui care raspunde
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 12 Jun 2010, 18:30) mie-mi place sa-i fac jocu' respectivului ca sa vad cum gandeste.... pana la finalul conversatiei este imposibil sa nu calce stramb....eu chiar ma distrez cand sunt abordat cu astfel de "gainarii" ![]() 12 Jun 2010, 21:43: QUOTE(dragoselu @ 11 Jun 2010, 18:27) Pe mine m-a sunat unul cu numar de Cosmote, precizand ca suna de la Reprezentanta Cosmote Ploiesti, am castigat 5000 de Euro, iar pentru a primi suma de 5000 Euro trebuia sa activez nu stiu ce cont la BRD, depunand in contul Cosmote Ploiesti 700 Euro... ![]() ![]() "Domnule, dar nu va intereseaza sa va luati premiul? (il treceau sudorile! ![]() ![]() Si la urma i-am spus calm: "Totul a fost spre a-mi bate joc de dvs. care sunteti un naiv, un credul... ![]() ![]() ![]() Nu mai spun ce nervos a devenit ala, injuraturi peste injuraturi... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by membru_DC: 12 Jun 2010, 21:43 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 12 Jun 2010, 17:45) Acum 2 zile primesc SMS pe Vodafone de la "Coca-Cola" dar este un numar de telefon obinuit nu cum scrie cand trimit sms la Coca-Cola. SMS suna asa: "Felicitari!!! Compania Coca-Cola a desemnat numarul dvs. de telefon castigator al premiului de 10.000E si un TV plasma. Pentru detalii contactati numarul xxxx". Ce parere aveti? Cate capace de coca-cola ai in colectie? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mă sună unu' când eram prin Egipt. Număr normal de Vodafone. Răspund, se prezintă ca fiind de la Vodafone și dorește să vorbească cu titularul abonamentului. Îi spun scur că eu sunt titularul, că nu sunt în țară și că după maxim 1 minut îi voi închide, pentru că n-am bani de aruncat pe roaming. Apoi îmi explică cum că aș putea participa la nu știu ce promoție. I-am spus că nu mă interesează, apoi m-a întrebat dacă și când poate să revină cu un telefon, preferabil când revin în țară. I-am zis că încă nu m-am decis dacă mai revin în țară... Tipul s-a blocat, apoi a întrebat dacă intenționez să mai plătesc factura...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Azinoapte am cistigat 10 mii de Euroi de la Vomafone. Nu ma deplasez pentru atita mizilic asa ca cine are nevoie poate suna la 0732 089365 ca sa ceara premiu'.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
O hi oarece bonus de la aia cu djobu de prin Englitera
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
codru50 |
![]() ![]()
|
![]() You have chosen to ignore Sony Group: Members Posts: 73 Joined: 21 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Zilele trecute am primit urmatorul mesaj:
"VODAFONE:felicitâri ați câștigat un premiu de 10.000€oferit de COMPANIA VODAFONE : pentru informații : 0734752492.EXP:VODAFONE." Am scris exact cum l-am primit, cu tot cu greseli. ![]() |
--------------------
/
/
/ Fost proprietar de Dacia SuperNova, Rapsodie, 1.4, 75CP, 2001
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca ai rabdare ti-i aduce asta acasa.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Aia e de la Romtelefon.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
codru-i frate cu romanul si trebuie sa primeasca un premiu de la televiziunea poporului. Sa trimite niste etichete de la sticle de alcoale si castiga garantat.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
"VODAFONE:felicitari ati castigat un premiu de 10 000€oferit de COMPANIA VODAFONE : pentru informatii : 0733167802. EXPEDITOR: VODAFONE."
Sunt norocos, nu? ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Următoarea întâlnire a defecților - la Monteoru. Gratis! (e plin de bani)
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu aș trimite mesaje mai sofisticate, de genul "Ai câștigat, la alegere, 20.000 € sau un Lodgy!"
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Markos @ 4 May 2012, 21:58) Credeai ca-ti iau bani pe cazare? ![]() Am postat si abia apoi am vazut ca mai sunt cateva posturi cu acelasi sms. Bai nene, primul post e din 2011. Cum ma? Chiar atata lene i-a fost de n-a modificat decat numarul? 4 May 2012, 22:24: QUOTE(Markos @ 4 May 2012, 22:01) Ii trimit eu acum. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 4 May 2012, 21:24 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Am primit mesajul
![]() |
--------------------
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
@ Victoras. Trucurile sunt vechi numai fraierii sunt noi.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Victorase, vezi sa nu uiti sa-l perchezitionezi pe Kum! Sa n-aiba foarfecele la el.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 13:41 |