Agata pedala sau cablul de acceleratia
![]() ![]() ![]() |
Agata pedala sau cablul de acceleratia
CIPTUNING |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|||
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
poate nu are reglat corect cablul sau are lite rupte sau probleme cu arcul de la fluture ( clapeta) .
Nu am avut probleme de acest gen nu mi-a sarit . Sa nu aveti reglat prost agrafa care intareste pedala . |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Am inlocuit si eu azi cablul de acceleratie, la Supernova din dotare, intrucat mi s-a rupt cand imi era lumea mai draga ( noroc ca aveam o sarma prin masina de am venit acasa vreo 35 km, cu acceleratia la mana ).
De rupt cablul s-a rupt ca la toata lumea de langa pedala de acceleratie. Colegul "SPIRIDON" a spus : Atunci cind mi s-a rupt cablul de acceleratie , am tras pe dreapta , am deschis capota, cablul rupt de langa pedala l-am tras afara si l-am strecurat pe sub capota prin geamul de la usa si... mi-am continuat mersul cu acceleratia la mina !!! - deci in situatii de CRIZA , nu disperati, fiti un pic lucizi si actionati in consecinta. Nu am gasit cablu de Supernova (127 cm ), am gasit de Solenta ( 96 cm ) la 35 lei. Am demontat cablul vechi si i-am luat prinderea de pe masina ( ca difera ) si am mai taiat cca 4 cm din camasa cablului pt.ca imi statea pedala de acceleratie prea ridicata ( ca pedala de ambreiaj si era si cam tare ). Eu nu ma misc prea repede, mi-a luat cam 90 minute ( treaba un pic cam migaloasa ) - as fi preferat un cablu original de Supernova ca sa-l pun direct fara probleme. Inainte de montaj, l-am gresat cu vreo 10-15 picaturi de ulei de motor. Succes amatorilor !!! ![]() This post has been edited by adrian.petrov: 3 May 2017, 00:06 |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
2004 -1.9 DIESEL , 2004 1.6 16V BENZINA ;
- B Nu poti face supa de PUI, daca pui numai gainat de pui
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:21 |