rent a car sau iei un taxi?
![]() ![]() ![]() |
rent a car sau iei un taxi?
stimpifat |
![]() ![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 12 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
logan
2007/1.4
- b 76 tgu
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Trecand peste reclama facuta cu nesimtire? Exista o inventie ... ii zice tren. sau autobuz, sau autocar, sau autostop... deh, optimizarea costurilor.
Bai za uei... puteti, faceti. invata macar sa scrii cum trebuie. This post has been edited by bucatzel: 3 Mar 2009, 13:42 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
daca nu vrei sa mergi cu ce a enumerat colegul....clar inchiriere decat taxi!singura parte buna e ca iesi mai bine la bani daca o iei pe o perioada mai mare!dar cred ca stii asta1
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mama lor de cratime ...
Da masina din semnatura ce are? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
domnu, ati gresit sectiunea. aici e cafenea, nu bursa si nici anunturi. si daca nu ma insel, firmele cam platesc pentru publicitate.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
stimpifat |
![]()
|
nu e reclama doar cer un sfat....oricum am aflat ce ma interesa...daca cineva cred ca am facut asta doar pt reclama se insala!
|
--------------------
DACIA
logan
2007/1.4
- b 76 tgu
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Atunci editeaza primul post si scoate linkul !
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
stimpifat |
![]()
|
acum e mai bine??
|
--------------------
DACIA
logan
2007/1.4
- b 76 tgu
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
io zic sa mergi cu trenul si sa aduni banii sa-ti iei masina pe care o ai in semnatura...
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu as zice tren/microbuz pana in Bucuresti si acolo te descurci pe cat posibil cu metroul si mersul pe jos. Daca spui ca trebuie sa ajungi in multe locuri, cu masina e dezastru: trafic foarte aglomerat combinat cu lipsa locurilor de parcare.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
stimpifat |
![]()
|
cu trenul si metroul nu este o solutie pt mine deoarece am de carat si ceva bagaje cu marfa....
|
--------------------
DACIA
logan
2007/1.4
- b 76 tgu
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
deci ramane masina! ce atata.......
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
stimpifat |
![]()
|
ok ...thx...masiina o sa ramana pana la urma..
![]() |
--------------------
DACIA
logan
2007/1.4
- b 76 tgu
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(vijelie @ 3 Mar 2009, 23:30) Esti primul bisnitar fara masina. E clar, a venit criza. Nu numai ca l-a prins criza, dar acum nici macar n-o sa mai aiba cu cine face bisnita! |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
stimpifat |
![]()
|
nu ma prins criza dinpotriva am marfa multa cereri multe si nu stiu cum sa ajung in mai multe locuri deodata
![]() |
--------------------
DACIA
logan
2007/1.4
- b 76 tgu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:09 |