Furt Cd Player
![]() ![]() ![]() |
Furt Cd Player
maryus_83 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|||
balky |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 4 January 07 ![]() |
nu
|
--------------------
daewoo/dacia/daewoo
evanda/papuc/nubira2
2003/2003/2003
- toate de Bucuresti Trup si suflet pentru culori !
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Numai daca ti-au mai distrus si altceva: bord, incuietoare portiera etc.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce fel de fransiza ai,la ce fel de eveniment?Daca este la avarii se despagubeste!Pantru ca este furt!
Citeste polita cu atentie.... |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
Eu stiam ca trebuie sa prezinti fata cd playerului ca sa poti demonstra ca ai fost atent si ai prevenit si s a intamplat fara voia ta....
|
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
bobi19xx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Si daca cd-playeru era fara fata cum demonstreaza.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- B-34-PMN
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
trebuie sa mergi la politie mai intai sa reclami furtul si sa ai urme evidente pe usa de la sofer ca a fost fortata. altfel nici o sansa
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Las-o-ncolo ! Si daca hotul era profesionist si avea speraclu ?
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai cand ajungeai la politie se constata ca ai urme de fortare a yalei...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
numai ca la politie te intreba daca lasi butucurile de la usi la expertiza (se distrug in urma acestei manevre) eu la mine am spus ca nu (usa pe spate dreapta era fortata evident dar nu a bagat-o in seama politistul, era ferm convins ca hotul intra numai prin fata) drept care a scris ca masina nu prezinta urme evidente de fortare deci nu e sigur a este furt.
situatia s-a petrecut in oct 2006 |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 20:07 |