saboti nova=saboti break?, urgent!
![]() ![]() ![]() |
saboti nova=saboti break?, urgent!
bengaves |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 314 Joined: 11 June 07 From: IALOMITA ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA CLIMA
2004
|
|||
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
merg de break.la fel ca si la super nova.
eu de exemplu am luat ferodouri de break si la gaurile pentru nituri se potrivesc perfect pe saboti. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
merg perfect!Am eu o pereche noua!
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
bengaves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 314 Joined: 11 June 07 From: IALOMITA ![]() |
mersi! o sa iau ca trebuie sa ii schimb neaparat ca vine iarna si e nevoie de frana de mana
![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA CLIMA
2004
|
|
YonutzSchumy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 January 09 From: Bacau (Tg.ocna)- Brasov ![]() |
Se mai gasesc separat ferodouri ? Nova- Break ? Pe unde am fost doar cu saboti cu tot gasesc.( stiu ca este interzis de R.A.R ).
This post has been edited by YonutzSchumy: 3 Nov 2009, 20:18 |
--------------------
DACIA
NOVA GTI
2000
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
sa ai in vedere ca sabotii de nova sunt cu auto-reglaj, eu i-am schimbat set cu tot cu elementul de auto-reglaj deoarece ce aveam eu nu mai era de incredere, e mai recomandat si de mecanici sa faci asa
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
YonutzSchumy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 January 09 From: Bacau (Tg.ocna)- Brasov ![]() |
Nu functioneaza auto-reglajul ala dar l-am facut " manual"( aveam cursa f lunga si nu prea tinea bine ) si acu am niste frane f bune. Dar eu caut doar ferodourile prin magazine care le mai au inca in stoc daca nu ramane sa caut la dezmembrari.
|
--------------------
DACIA
NOVA GTI
2000
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
auto-reglajul isi face treava si pe parcursul vietii ferodourilor, compenseaza uzura acestora
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:13 |