stiker la caterinca, pe luneta :)
![]() ![]() ![]() |
stiker la caterinca, pe luneta :)
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
aia cu viata dupa moarte am vazut-o pe usa de intrare a unui Wc!!!incaerca la metro!intra si vei afla!!!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
alexmirica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 86 Joined: 1 July 04 ![]() |
La intersectia Dr. Felix cu Titulescu e un taxi care are multe inscriptionari haioase, de genul:
"Aer conditionat ... ca vremea de-afara" "Astazi primim bacsis" |
--------------------
Alfa Romeo
147 2.0 TS Alfa Romeo 147 2.0TS rules!!!
--------------------------------------- O fi bine in Rai, dar cele mai interesante persoane nu ajung acolo. (Nietzsche) Daca te lasi de fumat, de baut si de femei nu traiesti mai mult... doar ca ti se pare ca timpul trece prea incet. (Clement Freud) Nu e bine sa fii obligat sa alegi intre Rai si Iad. Prieteni buni gasesti in ambele locuri. (Mark Twain) ------------------- |
|
309 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 20 November 04 ![]() |
QUOTE(steph @ 17 Feb 2005, 21:51) 309> pt. un sticker micut asa se ai o imprimanta buna faci in flash sau photoshop ce te taie capu ... cumperi cateva foi de hartie fotografica si o banda adeziva din acea care se lipsete pe ambele parti. sau te duci cu modelu` la o firma de inscriptionari auto ![]() Multzam |
--------------------
Peugeot
309 GTI Flirtez cu o tigara si imi innec amarul intr-o cana cu cafea.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
acu 1 h!pe eleronul unei dacii 1310 taxi
claxoneaza,claxoneaza daca nu stii sa conduci! ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
si eu am vazut azi ... claxonati ... soferul doarme!!!!
si ma enerva la culme deci se pare ca avea efectul scontat ![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.744 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Azi, pe o dubita Opel: "de la 0 la 19 m in 15.6 secunde"
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
BodyLove |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am ATENTIE FEMEIE LA VOLAN pe luneta. Bine..acum e dezlipita dar o voi lipi la loc. E interesant sa-i vezi pe unii in oglinda cum rad singuri in masina.
Ar mai fi misto si I DON'T SUFFER FROM INSANITY. I ENJOY EVERY MINUTE OF IT ! Sau I'M JUST DRIVING THIS WAY TO PISS U OFF ! TO ALL YOU VIRGINS, THANKS FOR NOTHING. I GOT A GUN FOR MY WIFE, BEST TRADE I EVER MADE. This post has been edited by BodyLove: 21 Feb 2005, 23:48 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-41-C A I Un prieten bun e ca un sutien : greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta !
|
|
ydaniel |
![]()
|
eu vreau sa-mi fac unul
Warning!mad behind the wheel! ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
In Cluj este un "taxist" cu care am fost mai demult o cursa pana acasa.. din poveste in poveste mi-am dat seama ca omu e super ofticat pe mai toti taxistii din zona.. majoritatea masinilor sunt luate in chirie, leasing, rate.. prostii de`astea.. si el era foarte mandru ca are renoul lui.. "ii mai vechi dar ii al meu" erau vorbele lui.. si nu mare mi-a fost mirarea cand am vazut acuma recent pe spate un stiker cu "Aceasta e o masina veche dar ii platita integral" ..
![]() ![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
ydaniel |
![]()
|
pe spatele unui opel senator: Am cu ce ba! nu se stie la ce se refera insa!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
torvalds |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 11 February 05 ![]() |
steph dac potzi as vrea io stickeru ala cu No baby on Board ... Durex
asta daca mai e valabila oferta .... ATENTIE .. LIMBAJ IRC ! |
--------------------
Hyundai
1500
2007
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
un stiker misto pt daciile vechi si cazute :Nu rade, fata ta ar putea fi in portbagaj"
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
kostyq |
![]()
|
![]() President Group: Members Posts: 45 Joined: 22 April 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
kostyq |
![]()
|
![]() President Group: Members Posts: 45 Joined: 22 April 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
2 din preferatele mele:
"Insured by MAFIA. You hit me, we hit you!" "Intruders will be shot. Survivors will be shot again" a, si "Jesus saves. I spend!" pe care o am pe un tricou ![]() This post has been edited by bertro: 3 Aug 2005, 10:56 |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Backup2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 2 August 05 ![]() |
Eu am ceva de genul
Intel inside, idiot outside..scris pe sigla aferenta |
--------------------
nu am
nu am
- nu am
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Pe luneta spate la un BMW ( Timisoara ) a-m vazut un text fain :
"M-am dus in iad , dar iadul era plin , asa ca m-am intors" era scris in engleza . ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai tare a fost ala cu Let's not meet by accident....si daca ai si un tip dragut in spate...efectul e garantat
![]() Oricum chiar imi place ideea de stiker la caterinca..ne mai descreteste fruntea in trafic ![]() later:am vazut un stiker lipit pe bara unui bmw-if u want to beat me get a new car..sau ceva de genu'... This post has been edited by Lexy: 3 Aug 2005, 11:34 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
am vazut sticker cu if you can read this you are too close! ..
atentie, smecher la volan da cel mai tare e poza aia arhicunoscuta de pe net.. un motociclist cu un tricou pe care scrie pe spate.. if you can read this than the bitch fell of ![]() |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
mda...si cine ar trebui sa le citeasca, nu intelege engleza...altceva ?
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Backup2 |
![]()
|
Luati de aici si nu va mai chinuiti memoria
http://www.dumb.com/bumperstickers.htm |
--------------------
nu am
nu am
- nu am
|
|
Leone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 29 January 05 From: Toronto ![]() |
Io mi-as pune una cu
Berlina. Dacia Berlina! |
--------------------
Toyota/Mazda
Corolla/3
2012
- INCANU Nu e peste ca Bibanu', nici dacie ca Loganu'
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.744 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
e tare aia cu Welcome to reality... come back soon!
demntiala.. cred ca asta o pun si eu pe bara din spate |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Din lista aia cu muuuulte idei mi-e mi-au placut doua :
1. Turn Signals: Not just for smart people anymore. 2. Yes, As A Matter Of Fact, I Do Own The Whole Damn Road! ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Backup2 |
![]()
|
Cea mai tare(maine ma duc sa-mi comand) este:
Atentie! Franez fara motiv! Jesus loves you, but everyone else still thinks you're an ass hole. Ma mai gansesc... |
--------------------
nu am
nu am
- nu am
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu mi-as pune doar in limba romana.
In orice alte limbi mi-e si lene sa citesc, le gasesc undeva, privindu-ma de sus. Sunt un vehement sustinator al lui Pruteanu. Cand o sa stapanesc limba romana la perfectie, poate o sa ma intereseze si alta limba. Inspirandu-ma dintr-un w.c. public as face urmatoarea chestie: scris mare in centrul lunetei cu o sageata in jos "Uita-te pe portbagaj!", pe portbajaj cu o sageata tot in jos "Uita-te pe sub numar!" , iar sub numar "Tu conduci sau citesti toate prostiile?" |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Backup2 |
![]()
|
"Inspirandu-ma dintr-un w.c. public as face urmatoarea chestie: scris mare in centrul lunetei cu o sageata in jos "Uita-te pe portbagaj!", pe portbajaj cu o sageata tot in jos "Uita-te pe sub numar!" , iar sub numar "Tu conduci sau citesti toate prostiile?" "
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
nu am
nu am
- nu am
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
A clean car is a sign if sick mind
Asta mi se potriveste mie .... Uraaaa... deci daca vedeti o solenza albastra .... nu murdara ci .... JEGOASA.... sa stiti ca este a mea ... Si daca as pune stikeru ala pe ea .... cred ca nu s-ar vedea de..... noroi.... ![]() Vazut azi pe TOATA luneta unei supernova .... JEAN SIMPATICU nu am inteles ce-l facea simpatic dar .... fiecare cu treaba lui... This post has been edited by nairam: 3 Aug 2005, 19:07 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 17:39 |