centura de siguranta, cum se desface
![]() ![]() ![]() |
centura de siguranta, cum se desface
evghenin26 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 29 April 08 From: Deva ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2017 Prestige SL Plus
- HD26LEA
|
|||
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
centura de la bancheta spate te referi??? daca da atunci ai un surub cu cheie de 17 ...il desfaci si lucrezi unde vrei tu...
14 Feb 2010, 21:30: mai exact in poza de mai jos postez pe poza 2 cercuri unde sint 2 capace nerge...cu o surubelnitza usor le scoti si acolo gasesti cite 1 surub cu cheie de 17 This post has been edited by ramsen: 14 Feb 2010, 21:30 Attached thumbnail(s) Imagine0348.jpg ( Size: 232.14k ) Number of downloads: 186 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
evghenin26 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 29 April 08 From: Deva ![]() |
acelea sunt. multumesc.
|
--------------------
Dacia
Logan
2017 Prestige SL Plus
- HD26LEA
|
|
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
salut
si eu am exact aceeasi problema cu a ta...imi intra apa intre aripa si contraaripa...banuiesc ca tot pe sus intre acel plastic si aripa si gasesc apa in portbagaj langa stopul din dreapta daca ai desfacut si ai vazut care e tb si pe unde intra apa spune-mi si mie te rog... eventual si niste poze sunt binevenite:) multumesc frumos This post has been edited by canea_dragos: 18 Feb 2010, 23:48 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
am desfacut si eu acel plastic de deasupra centurii...si l-am desfacut degeaba pentru ca acesta e fixat pe tabla care nu avea nici o gaurica...apa infiltrandu-se intre acea tabla interioara si cea exterioara(vreo 3 cm distanta intre ele)
la mine problema este in dreptul tablitei care mascheaza balamaua...acolo se afla o gaura pe care am astupat-o cu mastic...acuma sper sa tina la ploaie |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:35 |