tratamente motor, benzina
![]() ![]() ![]() |
tratamente motor, benzina
cristio_79 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|||
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
A mea se simte bine cu benzina buna la drumuri lungi , nici gand sa bag aditivi scumpi sau benzina scumpa pentru mers in oras decat daca sunt -20'C si chiar am nevoie de masina .
La caldura mare si cozi benzina buna face masina se se poticneasca putin la turatii mici , depinzand de tipul de bujie care o ai . Am folosit si bujii "calde" si bujii mai "reci" si ar fi ideal daca le poti schimba in functie de anotimp , dar pana la urma am facut un compromis la buzunar si am luat Iridium care se comporta ok APROAPE in orice situatie. Multi spun ca nu simt diferenta la benzina sau la bujii sau la aditivi ( de orice fel), dar nu se face primavara cu o floare. Nu pui bujii bune , ca merg si cele ieftine , nu pui aditivi ca stii tu pe un mecanic cu o SLZ la 400.000 km care nu a bagat nici un ban in masina si merge perfect , nu pui benzina mai buna , pentru ca ai pus o data si nu ai simtit nimic . Pai cum naiba sa simti o minune , daca nu ai schimbat NIMIC in mai bun la masina ? Macar de-ai umfla rotile la benzinarie inainte sa bagi benzina de la Mol de 95 ![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Cele mai bune bujii sunt cele folosite de producator, masina nu are nevoie de aditivi nici in benzina, nici in ulei. Acestea vin deja aditivate corespunzator.
Daca vrei sa folosesti benzina de 99+ in solenza foarte bine, dar cred ca merge la fel si cu cea de 95. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Producatorul si service-urile iti pun cele mai ieftine componente si consumabile compatibile cu motorul tau. Apa din carburanti este corespunzator bagata/lasata.
Sa inteleg ca ti-ai luat 4x4=16 tocmai sa nu ai treaba cu aditivi si imbunatatiri , dar te-ai ratacit pe topicurile de SLZ. This post has been edited by marius80_eugen: 26 Feb 2013, 15:06 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 01:18 |