Profesoara batuta de o eleva, La Scoala 168 din Capitala
![]() ![]() ![]() |
Profesoara batuta de o eleva, La Scoala 168 din Capitala
TheFastOne |
![]()
|
||
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|||
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
unii profesori chiar merita fara suparare...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si eu am fost elev, de la o gluma subtila cu un profesor care-i atat de prost si nu intelege, pana la a-l alerga prin clasa si a-i vorbi pe fata in ultimu' hal, e cale lunga.
Eu pe pustoaica aia as baga-o in puscarie vreo sapamana. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Tot acolo ajunge, mai devreme sau mai tarziu. Sau pe centura!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
La scoala aia am invatat si eu. Era pe atunci si inca este populata de fel de fel de specimene de tigani. Combinatia om slab - viitoare conducatoare de satra a adus la ce se vede.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
mie mi se pare normal sa fie evaluata si profesoara. trebuie sa fie in stare sa tina clasa in frau.
la fel de normal mi se pare ca eleva respectiva sa fie exmatriculata. |
-------------------- |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Stau si ma gandesc cat o sa mai dureze pana va aparea primul filmulet cu ninja al nostru batut mar de elevi.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
sau electrocutat în laboratoru de fizica
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
sau H2SO4 in lab de chimie ...wow..
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ce sa il bata, ca le da o basina si-i amorteste pe toti...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Io cred ca are vre-o doi raketzi care il pazesc din umbra...adica stau baietii la umbra sa nu-i bata soarele-n cap
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
io cred ca le da vin la elevii mai voinici.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
OAP |
![]()
|
iar p-aia mai pirpirii ii trimite la cules pe randul ala de 3 km pana devin voinici
|
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
cu frigideru'n cîrca.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
ce sapun misto or iesii din butoiu ala de sunca
![]() This post has been edited by ct-03-tvy: 9 Mar 2010, 18:43 |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
OAP |
![]()
|
bre, fusasi la etnobotanice?????
![]() |
--------------------
.
.
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
bai, ganditi logic;
la puscarie i-ar place! dusuri, paturi, caldura... ar trebui s-o puna naibii la munca in folosul comunitatii; acolo chin! ajunge dupa vreo 400 ore fotomodel ![]() This post has been edited by nalodaniel: 9 Mar 2010, 15:55 |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pe profesoara?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
pe eleva mai
![]() |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 11:29 |