jante, jante
![]() ![]() ![]() |
jante, jante
reno5 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 7 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
|
|||
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
5 sau 5.5 e latimea jantei in inch iar 4x100 nu sunt sigur daca e distanta intre prezoane, pe diagonala sau latura patratului pe care il formeaza ... dar 4x100 este dimensiunea pt. DNS, SLZ
Janta de tabla originala are 13" cu 5.5" Daca dai un search jante, "jenti", "genti" gasesti suficiente informatii Bafta |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
reno5 |
![]()
|
multam,am incercat cu search,dar nimic.
![]() This post has been edited by reno5: 16 Oct 2005, 19:51 |
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
|
|
reno5 |
![]()
|
De fapt vreau sa stiu daca pot sa pun de 5" in loc de 5,5" si ce efecte negative ar avea.
|
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
|
|
Leu1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 25 July 05 From: ROMANIA ![]() |
|
--------------------
NU DETIN
NU DETIN
- NU DETIN EU SI CU MINE
|
|
reno5 |
![]()
|
MULTAM.
![]() |
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
|
|
Maff_77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 12 October 05 From: constanta ![]() |
QUOTE(thunder @ 16 Oct 2005, 16:52) 5 sau 5.5 e latimea jantei in inch iar 4x100 nu sunt sigur daca e distanta intre prezoane, pe diagonala sau latura patratului pe care il formeaza ... dar 4x100 este dimensiunea pt. DNS, SLZ Janta de tabla originala are 13" cu 5.5" Daca dai un search jante, "jenti", "genti" gasesti suficiente informatii Bafta vrea sa pun niste OZ pe 14 cu 195/50/ dar multi imi spun ca o sa-mi termin planetarele .adevarat? ![]() |
--------------------
Dacia supernova 2001
opel calibra 2000 16v 4x4 turbo
1992
- CT 05 ZMA x-team racing club member
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Eu am 17-18 mi km cu jante pe 14" cu 185/55 si nu am observat nici o problema la planetare. Dar problema e ca o sa ramai fara telescoape/arcuri ceva mai repede. Arcurile mele s-au inmuiat iar telescoapele nu mai fac fata, masina se comporta ca o barca si trancane, mai ales pe spate. Oricum, iti sugerez o suspensie mai tare decat cea de fabrica.
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
florinbc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 2 March 05 ![]() |
vreau sa pun jante de aliaj originale ( ca cele de pe clima) . unde gasesc? vinde cineva la mana a2-a . cumpar. ofer 5 mil.
|
--------------------
dacia super nova
super nova
- gj-03-ysd
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 16:10 |