recirculare, defecta
![]() ![]() ![]() |
recirculare, defecta
dragosvoda_is |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 16 December 08 From: IASI ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1999/L
|
|||
razvan solenza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 6 April 08 ![]() |
da jos grila de plastic de sub capota si ia o tubulara de 10 si is 3 suruburi si scoti capacul acela de plastic si vezi daca nu cumva exista ceva care blocheaza ceva mizerie frunze etc. vad ca ai clima ai 3 suruburi de 6 (cu cheie de 10)acolo si se desface usor eu cu toate ca am filtru de polen am gasit acolo un lemn mic care bloca trapa
This post has been edited by razvan solenza: 8 Feb 2009, 18:46 |
--------------------
ARO dacia
10,4 solenza 1,4 mpi scala
2004
- bh o4 frb
|
|
dragosvoda_is |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 16 December 08 From: IASI ![]() |
Ps:Am uitat sa specific ca pot misca cu mana acea clapa....am acces la ea daca desfac acele suruburi?
|
--------------------
Dacia
1310
1999/L
|
|
razvan solenza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 6 April 08 ![]() |
nu acolo ci umpic mai in dreapta chiar unde se termina aerul conditionat exact dupa radiatorul lui aces ai la trapa daca desfaci acele suruburi da ii ff greu sa bagi mana pe acolo
|
--------------------
ARO dacia
10,4 solenza 1,4 mpi scala
2004
- bh o4 frb
|
|
Candyman |
![]()
|
![]() Membros Group: Members Posts: 63 Joined: 21 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca ce arati tu acolo e turbina care iti baga aerul nu te sfatuiesc sa o scoti iar pentru clapeta de recirculare e in interiorul masinii in partea dreapta a soferului desface cochilia de sus a bordului si o sa vezi. Bafta
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
dumitrescu04 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 19 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am aceiasi problema. Am fost la service si mi-au spus ca motorasul care actioneaza clapeta este ars. Trebuie schimbat corpul port-clapeta. Suma comunicata de service:1100 RON! M-i s-a parut exagerat. Raman cu el asa.
|
--------------------
Renault
Megane
2,2007
- B 960 DUM Cristian
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 04:56 |