Mergand pe bicicleta am fost lovit de un sofer, care a fugit : AJUTOR PENTRU IDENTIFICARE !
![]() ![]() ![]() |
Mergand pe bicicleta am fost lovit de un sofer, care a fugit : AJUTOR PENTRU IDENTIFICARE !
Axe |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|||
fl7 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 19 June 06 From: Bucuresti ![]() |
daca il vei cunoaste sa i faci o poza sa l vedem si noi
|
--------------------
Renault
Megane 4 Business
2018
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
mda, ca sa nu ma mai chinui le iau direct pe cele de la dosar, fata-profil
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
Lascarica, da-te prins, fugarule
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Acum am vazut si eu topicul, nu stiu daca te mai ajuta, dar este un site in Spania unde se poate verifica exact cine e proprietarul masinii http://www.provimad.es/publica/06Trafico/s...CFVSK3godRWPq0g
Bafta si in primul rand sanatate |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Axe |
![]()
|
multumesc, asa cum spune si colegul Daniel, Lascarica nu prea sta p'acas', ca de cunoscut il poti cunoaste si tu daca apesi ctrl+f in acest document si bagi in cautare 0995CDP : http://www.dip-alicante.es/bop2/pdftotal/2...02/14-02-08.pdf
![]() This post has been edited by Axe: 24 Feb 2009, 22:18 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Axe |
![]()
|
A aparut o ipoteza, citez din spusele unui prieten : "Pe data de 22 feb. ora 23.00 masina cu pricina era parcata pe strada fabricii in militari o strada paralela cu linia tramvaiului 41. nu stiu daca acolo sta individul asta dar o sa ma uit daca mai parcheaza."
Cine locuieste in zona si vede masina este rugat sa sune la politia rutiera 02119544, multumesc ! This post has been edited by Axe: 2 Mar 2009, 08:37 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Imi aduc aminte de masinile alea cu numere de Spania, le-am vazut si eu, dar n-am facut legatura cu accidentul tau.
Sunt parcate cum cobori in "groapa" la Politehnica si apartin distinsilor membrii ai unei satre tiganesti. Stau in niste cotete de gaini, dar au toti masini STRAINE si antene de satelit. Daca e sa fie asa, bani de la aia nu prea cred sa vezi, dar macar sa-l infunzi pe nemernic. De altfel sunt aproape sigur ca masinile alea nu au asigurari, nimic... Am notat si nr care te intereseaza pe tine, o sa verific daca e printre ele. Asta e locatia, daca vrei sa dai o tura de recunoastere pe acolo: untitled.JPG ( Size: 47.29k ) Number of downloads: 1420 This post has been edited by VladG: 2 Mar 2009, 11:38 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
Axe |
![]()
|
Faza de toata jena : acum vreo trei zile ma suna de la politie ca numarul dat de mine este al unui Citroen nush ce model
![]() ![]() Intrebarea mea legitima a fost : dar ce numar ati dat ? Pai zice, 0995CDT. Eu ii spun sa mai citeasca o data declaratia mea, o citeste, si stupoare !!! Aveti dreptate, este 0996CDP ! Dar in prima declaratie ati scris CDT. Cum sa scriu CDT cand eu il visez si noaptea ca-i CDP toata ziua ?! Acum normal alte formalitati , dureaza inca cava pana vine iar confirmarea. Eu am o varianta despre ce s-a intamplat de fapt dar nu vreau sa comentez, pana nu am certitudinea, voi merge sa fotografiez declaratiile sa va dati cu parerea daca putea crea cofuzie ! |
--------------------
Renault
Megane
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
M-am bucurat prea devreme, ca a inceput sa functioneze ceva bine in Romania
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
nu cred ca trebuie sa te gandesti aiurea...
ori secretara care a redactat adresa e tare de urechi si a inteles gresit la dictare, ori cel care are dosarul si trebuia sa verifice adresa de 10 ori dupa ce a iesit de la redactat este un incompetent. merg pe varianta nr. 2 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bre axe...
dar de ce nu bagi la un ziar ...o mica scrisoare...ca si asa sunt pe ei cu toate cazurili de cenzurat... sau ala a ajuns unde trebuie cu ce trebuie???? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Axe |
![]()
|
Azi nu am mai rabdat si am scris la vreo 5-6 ziare nici nu mai stiu exact
![]() Am apelat si la http://www.fpvs.ro/ , cica dureaza in jur de trei luni, identificarea asiguratorului ......................auaaaaaaleoooooo mamaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() Stiti ca-i obligatoriu sa ai numar la masina, dar daca ai, la ce-i bun ?! Daca politia Romana, Interpolul, FONDUL DE PROTECȚIE A VICTIMELOR STRĂZII si altii, dau din umeri cu lunile, poate chiar ani de-a randul. Intreb si eu ca uomu' : la ce-s bune placutele de inmatriculare ?!!! This post has been edited by Axe: 16 Mar 2009, 19:24 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
daniel4ro |
![]()
|
sa ne pui niste link-uri cand va aparea ceva in presa
eu zic ca nu se va scrie nimic, singurul lucru ramas este sa astepti iar raspunsul prin Interpol |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Axe |
![]()
|
hopaaaaa, am primit telefon acush de la politie, domnul Bogatu Danut a vandut masina respectiva la data de 07.2008. unui tip din Turnu Magurele, ulterior acesta a depus o plangere la politie cum ca actele masinii au fost furate
![]() ![]() ![]() ![]() Ramaneti, pe acelasi post, telenovela continua ![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
il sufli de praf, nu am vrut sa-ti stric entuziasmul la inceput, dar asta oricum ar fi fost inevitabilul deznodamant.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
daniel4ro |
![]()
|
adica in iulie 2008?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Axe |
![]()
|
QUOTE(argon @ 16 Mar 2009, 22:02) il sufli de praf, nu am vrut sa-ti stric entuzismul la inceput, dar asta oricum ar fi fost inevitabilul deznodamant. Pai eu nu am ce-i face si nu asta era scopul, eu vreau doar sa stiu cine da banii !? Legea isi va spune cuvantul in ce-l priveste pt fuga de la locul accidentului, inca ma gandesc daca nu-i cazul sa-l dau in judecata pt daune morale, procesul ar fi ca si castigat. QUOTE(daniel4ro @ 16 Mar 2009, 22:10) Da, mi-a spus si cum il cheama, semnalmente , tot, corespunde ! |
--------------------
Renault
Megane
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Pai si l-a chemat politia pentru o audiere, ceva, declaratie, alibi...
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Pai, nu stiu cum sa spun, politia noastra stie multe dar nu actioneaza. O apuca durerile de spate cand trebuie sa actioneze si se anchilozeaza. Ar trebui in 2 zile sa il azvarle in arest pt fuga de la locul accidentului. Nu?
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
- Nr. de SV Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
daniel4ro |
![]()
|
daca nu stii cum sa spui, mai bine taci si citeste mai departe
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Urat ce ti s-a intamplat, acum ca il prinzi, ca nu-l prinzi, bine ca ai scapat tu ok, e cel mai important... Dar am remarcat acest post :
QUOTE(Axe @ 11 Feb 2009, 22:53) Baieti, stiu, ala chiar merita sa-i faci figuri d'astea, cure balneare etc. dar va rog sa ma credeti dupa un astfel de eveniment daca ai scapat intreg sau aproape intreg nu te mai gandesti sa faci mascareli de tot felul. Incerci sa uiti cat mai repede si cu asta basta. Eu nu pot sa ma prefac la modul asta, daca era sa fac asta faceam acolo la fata locului, ma tavaleam pana venea salvarea si inca vreo 5-10 ani de-acu in colo. Daca spui asta cu sinceritate (nu spun ca nu te cred, dar stii si tu ca pe forum e mult mai usor sa fii cetatean model) eu unul iti spun cu sinceritate ca meriti toata stima pentru cum gandesti... Nici eu nu sunt de acord cu astfel de razbunari, chiar daca acela o merita. As fi de parere ca asta ne separa pe noi, de ei, bunul simt, chiar si in situatii de acest gen. Oricum, bafta in continuare, si tine-ne la curent... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Axe |
![]()
|
Alex, sunt sofer cu vechime, stiam inca de la producerea accidentului ca daca vreau sa-l fac varza trebuie sa te tavalesti pe jos si eventual cu ceva pile sa te si internezi asa cateva zile la "odihna" dar sincer m-am gandit ca oricare sofer poate pati asa ceva, chiar si eu. Problema este ca el a fugit ! Stie el mai bine de ce , ceva nu era in regula cu el sau cu masina, asta ramane de vazut....
IMPORTANT : Cine locuieste prin Magurele, poate vedeti masina !? Ford Focus "E0995CDP" Argintiu. This post has been edited by Axe: 17 Mar 2009, 15:21 Attached File(s) |
--------------------
Renault
Megane
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
era focus de america?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Imi pare mai degraba numar de Spania
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Axe |
![]()
|
Nu, cer scuze, nu am gasit alte poze, am cautat acum si am gasit unele mai potrivite !
***Cineva a vrut sa ma ajute ![]() This post has been edited by Axe: 17 Mar 2009, 15:20 Attached thumbnail(s) Masini_SH_Ford_Focus__200902091637175879.jpg ( Size: 10.75k ) Number of downloads: 1061 Masini_SH_Ford_Focus__200902091637179343.jpg ( Size: 13.52k ) Number of downloads: 1102 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
daniel4ro |
![]()
|
noutati?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Axe |
![]()
|
Mda, noutati este
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:38 |