Microsoft windows 7 beta, la incercat cineva? vreau sa il pun si eu...
![]() ![]() ![]() |
Microsoft windows 7 beta, la incercat cineva? vreau sa il pun si eu...
clr |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|||
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu, nu trebuie sa fii beta tester, oricine putea downloada Release Candidate-ul oficial de pe site-ul MS.
http://windows.microsoft.com/en-US/windows...ts/home?os=win7 Acum insa au inchis robinetul. Poate-l mai gasesti pe la vreun prieten ![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 25 Jun 2009, 12:23) diferenta de spatiu ocupat mi se pare normala. Normala daca luam in considerare evolutiia mediilor de stocare (harduri) de la cativa mega pana la cativa (multi) giga si chiar terra. Normala din punct de vedere al functiilor in plus, dar mai ales a chestiilor multimedia (sunete, imagini, animatii) care ocupa foarte mult si a suportului pentru diverse (din ce in ce mai multe) componente care merg out of the box. Adica drivere. Cine nu stie - de ex in win 98 ai ocazia sa bagi un stick de memorie care sa nu mearga direct, sa necesite driver. In versiunile ulterioare de la Miscrosoft ai ocazia sa inslatezi o placa video si sa mearga direct. Mare diferenta... Daca stam sa judecam win7 dpdv al sptiului ocupat pe hard mi se pare ca ne luam de lucruri nesemnificative. Cred ca acum cam cel mai mic hdd nou e de 200giga. Bafta! Andy, ai uitat ceva! Ai uitat de laptop-uri si netbook-uri! Aici conteaza fiecare MB consumat, asa ca nu e ceva de laudat in "foamea" asta de spatiu, numai de dragul ca poate o sa conectez eu ceva, candva! ![]() PS: Cu atat mai mult cu cat spatiul consumat e ocupat cu "brizbrizuri"! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 25 Jun 2009, 20:10 |
--------------------
.
.
.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu am uitat de ele, mai ales ca si eu folosesc unul
![]() Insa ce am spus in general (hardware-ul a evoluat) e valabil si in cazul special al portabilelor (evident mai putin in cazul unor produse de nisa gen asus eeepc care sunt facute cu alt scop). Personal la un sistem de operare nu sunt enervat de spatiul ocupat pe hdd, ci de alte chestii cum ar fi utilizare hdd excesiva, utilizare cpu excesiva, managementul memoriei prost(nu neaparat ca sta ocupata, un memory manager bun stie sa foloseasca tot ramul si sa il elibereze cand e cazul), lipsa diverse facilitati si mai ales lipsa STABILITATE si diverse alte buguri Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 27 Jun 2009, 16:24 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 27 Jun 2009, 17:22) Nu am uitat de ele, mai ales ca si eu folosesc unul ![]() Insa ce am spus in general (hardware-ul a evoluat) e valabil si in cazul special al portabilelor (evident mai putin in cazul unor produse de nisa gen asus eeepc care sunt facute cu alt scop). ... Sunt intru totul de acord cu tine cand spui ca hardware-ul a evoluat dar chiar si asa, imi permit sa raman la parerea mea: e o pierdere sa consumi resursele pe "brizbrizuri". ![]() QUOTE(Andy_ACS @ 27 Jun 2009, 17:22) ... Personal la un sistem de operare nu sunt enervat de spatiul ocupat pe hdd, ci de alte chestii cum ar fi utilizare hdd excesiva, utilizare cpu excesiva, managementul memoriei prost(nu neaparat ca sta ocupata, un memory manager bun stie sa foloseasca tot ramul si sa il elibereze cand e cazul), lipsa diverse facilitati si mai ales lipsa STABILITATE si diverse alte buguri Bafta! Sa inteleg ca nu esti fan Windows? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Am si eu Windows 7 si mi se parte chiar frumos. E drept ca nu sunt prea pretentioasa, dar nu mi se pare ca se misca incet.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cica pe 13 iulie compileaza RTM-ul.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@MadHawk1 nu sunt mare fan al niciunui sistem de operare, sunt obisnuit cu Win XP (folosesc de mult, asta am si la serviciu), iar acasa am atat licenta de Vista Business cat si XP profesional, insa in ultima vreme am inceput sa folosesc Ubuntu intai din curiozitate, apoi din dorinta de a invata lucruri noi (si am si XP in caz de nevoie, am un dual boot).
@Stefan - sa fie cu noroc ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Stefan |
![]()
|
http://news.softpedia.com/news/Windows-7-B...TM-117339.shtml
QUOTE Microsoft has officially confirmed speculation indicating that Windows 7 Build 7600.16385 was the final development milestone of the next iteration of the Windows client. July 22nd, 2009 is the date when the Redmond company announced that it had released Windows 7 to manufacturing. This post has been edited by Stefan: 23 Jul 2009, 18:24 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Stefan |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 07:50 |