Bilelete antiruliu, cauciuc
![]() ![]() ![]() |
Bilelete antiruliu, cauciuc
CandyMan13 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 1 July 07 From: Roman-Iasi ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1410
1996E
- NT-01-BSZ cea mai buna masina e masina pe care o ai
|
|||
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
bielete noi ca sunt ieftine.
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ia bielete tip nou de ardeleana tisa:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
schimba doar bucsele, eu asa am facut. O sa ai surpriza ca bieleta nou sa fie mai proasta ca aia de pe masina.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
CandyMan13 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 1 July 07 From: Roman-Iasi ![]() |
asta vreau si sa fac...doar ca nu as mai pune bucse din comert(ce am avut pana acum s'au dus repejor)...si vreau sa pun din alt cauciuc mai rezistent
|
--------------------
DACIA
1410
1996E
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ia una de model, dute la un magazin de piese import si intreaba cu ce se potriveste, sigur gasesti, nu trebuie sa fie neaparat identica, acolo merg si niste tolerante.
Furtune de benzina de unde crezi ca iau? doar nu-s nebun sa iau foc cu furtun de VMcomp, la piese import se da la metru, furtun eventual invelit cu textil, de calitate. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ia bielete de ardeleana.cam de la 16lei in sus/buc.
caci astea vechi-se indoaie-se rup in unele cazuri! ia tip nou_sunt mult mai rezistente! nu se compara cu cele tip vechi. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
ionut L. |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 884 Joined: 7 February 05 From: Pitesti ![]() |
eu am bielete tip nou, au 3 ani si nu am probleme cu ele. Ia fara frica bielete tip nou, dupa parerea mea sunt net superioare celor tip mai vechi
|
--------------------
Renault
Megane 3_1.5 dci 110_2012
***Clio IV 0.9_ 2019 "Daca viata e o calatorie scurta, trebuie sa incercam sa o facem la clasa intai"
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
si io cand le-am schimbat la un moment dat am vazut ca alea vechi erau ca niste scobitori pe langa cele noi.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
ydaniel |
![]()
|
si arata mai bine:))
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
CandyMan13 |
![]()
|
imi pare rau ca nu va pot arata ce model am...sigur stiti la ce ma refer..sunt de alea groase dintr-o singura bucata...nu model de ala "lingurita"..aplatizat la capatul de sus...ce ma intereseaza pe mine sunt garniturile,bucsele,inelele alea de cauciuc...vreau sa fie mai groase..ca astea din ziua in care leam montat si strans talerele care sunt sub si peste cauciuc au aplatizat-o f tare..ma gandeam eventual la niste inele de cauciuc cum sunt cele care se pun ca sa tina sistemul de evacuare.am vazut ca sunt mai groase si un pic mai tari.
|
--------------------
DACIA
1410
1996E
|
|
ydaniel |
![]()
|
ia bielete noi si gata:)
asa pierzi timp degeaba:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
neajiji |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 1 January 07 ![]() |
ydaniel dar o bieleta de directie dreapta cat costa? Mi-a zis mecanicul ca are joc si trebuie inlocuita, se schimba cu totul pt tipul mai vechi masina e cea din semnatura.
|
--------------------
X
Y
Z
|
|
ydaniel |
![]()
|
depinde de ce firma:
-asam vreo 30lei -topoloveni vreo 45-60 -prems bv vreo 40 -''uzina'' 70 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
eu am gasit cu 38 de lei de topoloveni.
conex 15 sau 20. by the way...pe un pivot in ambalaj de origine era stantat un T... ![]() |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai toti pivotii vazuti de mine in ambalaj de uzina erau stantati cu T.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:11 |