Road bumpers, Topic de dat cu parerea...
![]() ![]() ![]() |
Road bumpers, Topic de dat cu parerea...
VladG |
![]()
|
||
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
normal, la intoarcere trece cu partea opusa, si asa e ca si cum ai trece peste unul singur in mod normal, uzura=jumate. Apropos, daca treci doar cu o parte disconfortul e considerabil mai mic...se simte la interior, si se si vede de afara ca masina se bataie pe verticala mai putin.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eu le abordez pe diagonala ca sa reduc eforturile din suspensie
![]() oricum mi se par o maaaaaaaaaare prostie road bumperele de la noi, as fi preferat sa fie ca pe afara, adica in zonele rezidentiale si la trecerile de pietoni toata soseaua este ridicata pe o portiune de 5m (ca sa poti urca cu toata masina pe ea). Cine a vazut stie despre ce vorbesc, din pacate nu gasesc poze. This post has been edited by Ov: 5 Feb 2009, 11:11 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic din experienta ca e mult mai naspa cu 2 roti. Am suspensiile destul de tari si dupa ce ca "sar" imi mai zboara si capul intr-o parte. Daca le iau cu toate 4, doar "sar"
![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Road bumperele sunt mult mai apreciate de catre autoritati romane datorita preturilor mari de achizitie, datorita costurilor ulterioare de intretinere, se pot fura/strica deci tb inlocuit etc.
This post has been edited by vijelie: 5 Feb 2009, 11:15 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
costin_bad |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 23 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu caut sa trec pe diagonala sau doar pe o parte. Oricum, cred ca sunt, de fapt, din seria "bordura, gardul metalic la spatiul verde, etc., adica purtatoare de comision la primarii...
|
--------------------
suzuki
sx4 glx
2009
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Cand e liber prefer "sa le fentez", cat mai repede posibil, eventual sa scartaie rotile .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
VladG |
![]()
|
|
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
QUOTE(argon @ 5 Feb 2009, 12:06) normal, la intoarcere trece cu partea opusa, si asa e ca si cum ai trece peste unul singur in mod normal, uzura=jumate. ba treci cu aceleasi roti, deci le "uzezi" pe unele mai mult. sunt unele in comuna rosu facute din asfatl direct, am rupt un suport de la motorul unui clio acolo |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Ai fost pedepsit de Dumnezeu ca aveai viteza.
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
b34uen |
![]()
|
mergeam incet chiar, dar sunt nasoale rau alea.
oricum masina de firma, casco, etc... |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
cand e una pe sensul meu si una pe sensul opus trec printre ele ca șumahăr
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
SebyAvrig |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
|
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
![]() This post has been edited by Rafi: 5 Feb 2009, 18:47 |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
QUOTE(Ov @ 5 Feb 2009, 11:10) Pentru biciclete: http://www.camcycle.org.uk/events/visits/n...nds/060816a.jpg |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Mie mi-a intrat un surub de la un Road bumpers desfacut, direct in roata. De atunci imi sunt si mai dragi ca inainte.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pe splai,cand vii dupa centura de la A2,sunt niste road bumpere dasta care nu merg ocolite,si deja am vazut ca multe dintre ele sunt cu bucati lipsa intre ele,si suruburi
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Tre' sa mananca si gura lu' Udriste ceva, nu?
Stati sa vedeti cand o sa sjunga mare sef la Compania de Drumuri & Autostrazi Lipsa. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
QUOTE(C@talin @ 5 Feb 2009, 21:08) pe splai,cand vii dupa centura de la A2,sunt niste road bumpere dasta care nu merg ocolite,si deja am vazut ca multe dintre ele sunt cu bucati lipsa intre ele,si suruburi ![]() ![]() Un surub din ala am luat eu, ca amintire ![]() Cu acest prilej fac un apel la populatie: Daca tot desfaceti vreun road bumpers, macar luati cu voi toate componentele ! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dubai style:
![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
daca ar fi in romania ca in ultimu clip,sigur sar juca multa lume pe ele
This post has been edited by C@talin: 5 Feb 2009, 22:06 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si pe un ton mai serios:
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
C@talin |
![]()
|
io cred ca daca vine vrunu deacolo care se plange doar de niste road bumpers,si vede craterele de la noi.isi pune mainile in cap
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
io cand intalnesc asa ceva pe drum accelerez mai tare sa trec repede peste ele
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
b34uen |
![]()
|
QUOTE(C@talin @ 6 Feb 2009, 20:10) io cred ca daca vine vrunu deacolo care se plange doar de niste road bumpers,si vede craterele de la noi.isi pune mainile in cap ![]() ![]() nu sunt cratere sunt tot chesti dastea de redus viteza dar montate invers. mi-au montat si mie astia de la electrica la iesirea de pe straduta |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
alea pline, tip rampa sunt mai eficiente
alea tip tzatze iesite din asfalt nu-s mare branza |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Mai ales alea de noi din Constanta de pe podu de la Dorally si la iesirea spre Valu lu traian =))
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 21:26 |