Dacia Supernova avariata, Vreau pareri
![]() ![]() ![]() |
Dacia Supernova avariata, Vreau pareri
puiu82 |
![]()
|
||
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|||
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE(Sacazzz @ 9 Feb 2009, 19:43) De acord cu tine in multe privinte, dar la o distanta mai mica de 50 de metri mazga pe carosabil spune-mi care erau sansele de evitare?Sa zicem ca o evitam pe stanga dar intram in statia de tramvai,o evitam pe dreapta nu o loveam in partea din fata o loveam in partea din spate stanga. - Una la mana, din ce spui tu, deduc ca erai in localitate, unde viteza legala e 50 sau 60km/h(depinde de zona)..La aceasta viteza 50 de metri iti sunt de ajuns sa opresti chiar si pe gheata....Limitele de viteza sunt puse si ele cu un scop ! - A doua la mana, din ce vad eu in poze ai anvelope de vara, cu siguranta daca aveai anvelope corespunzatoare sezonului(adica de iarna) distanta de franare ar fi fost semnificativ mai mica, si de asemenea ai fi avut un control mai bun al masinii. Poate ca nu ai fi putut evita accidentul(probabil ca aveai viteza destul de mare), dar cu siguranta pagubele produse ar fi fost mult mai mici. - A 3-a la mana, contrat parerilor multor "experti" de la coltul blocului, cetura de siguranta chiar ajuta. Stiu ca in RO esti considerat "jmecher" daca mergi fara centura si cei care o folosesc sunt considerati fraieri si sunt luati la misto, dar te intreb eu pe tine, cat de "jmecher" mai esti cu capul spart, si gatul rupt ?....si oricum ai scapat usor, puteai sa o patesti mult mai rau. Prin cele expuse mai sus, nu vreau sa consideri ca am ceva cu tine, dar am expus niste fapte(depasirea vitezei legale, folosierea de anvelope necorespunzatoare, nefolosirea centurii de siguranta), care din pacate se intampla destul de des, si care pot duce la urmari grave... |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Sacazzz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 8 February 09 From: Bucuresti ![]() |
E parerea ta cu viteza dar nu cred ca esti inginer la EURONCAP.Am spus ca erau vreo 50 m asa din ochi poate erau mai putin de 50 sau mai mult.Cauciucuri se poarta in functie de ce ai in buzunar.Acu daca sunt amarat asta nu inseamna ca iarna nu mai merg cu masina ca nu am cauciucuri de iarna.Centura nu am purtat-o pt ca asa am mers de la inceput doar cand paraseam Bucurestiul o purtam si nu de "smecherie" sau de gura lumii nu o purtam in Bucuresti.
Dar daca esti interesat de toate datele legate de accident eu maine merg la Udriste daca vrei vin o cu mine si sa vedem ce distanta ce conditii s.a.m.d. ca s-au facut masuratori si poze.Iti multumesc oricum si tie pentru parerile tale insa tema topicului deschis este masina nu vina mea sau a oricarei persoane. |
--------------------
Dacia
Solenza
3
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
QUOTE(SYL @ 10 Feb 2009, 18:22) - Una la mana, din ce spui tu, deduc ca erai in localitate, unde viteza legala e 50 sau 60km/h(depinde de zona)..La aceasta viteza 50 de metri iti sunt de ajuns sa opresti chiar si pe gheata....Limitele de viteza sunt puse si ele cu un scop !- A doua la mana, din ce vad eu in poze ai anvelope de vara, cu siguranta daca aveai anvelope corespunzatoare sezonului(adica de iarna) distanta de franare ar fi fost semnificativ mai mica, si de asemenea ai fi avut un control mai bun al masinii. Poate ca nu ai fi putut evita accidentul(probabil ca aveai viteza destul de mare), dar cu siguranta pagubele produse ar fi fost mult mai mici. - A 3-a la mana, contrat parerilor multor "experti" de la coltul blocului, cetura de siguranta chiar ajuta. Stiu ca in RO esti considerat "jmecher" daca mergi fara centura si cei care o folosesc sunt considerati fraieri si sunt luati la misto, dar te intreb eu pe tine, cat de "jmecher" mai esti cu capul spart, si gatul rupt ?....si oricum ai scapat usor, puteai sa o patesti mult mai rau. Prin cele expuse mai sus, nu vreau sa consideri ca am ceva cu tine, dar am expus niste fapte(depasirea vitezei legale, folosierea de anvelope necorespunzatoare, nefolosirea centurii de siguranta), care din pacate se intampla destul de des, si care pot duce la urmari grave... Nu ai peste tot semne de irculatie expuse nu sti cand ai iesit din localitate sau ai intrat ... doar cu GPS-ul te ajuti sau ma rog daca cunosti drumul pe care il parcurgi. In legatura cu centrua de siguranta ... eu unu nu plec la drum fara centura ... am avut destui prieteni care si-au spart capul si parbrizul din n motive ... accidente etc. Cand aud pe unu sau pe altu ba esti fraier iti pui centrua ce ba nustiu ce ... exact pustime figuranta... Atunci cand ai vezi lipiti de copac sa le iei interviu sa vedem ce mai spune daca mai spune ceva . Criticam nu criticam daca esti sofer respecti legea daca esti golan iti scurtezi viata ! |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Din moment ce spunea ca in stanga are statia de tramvai tu unde crezi ca era, in camp ?
Uite cum din cauza ta ma faci sa raspund iar pe topicul asta(desi am zis ca ma abtin) si acum o sa ii raspun si lui Sacazzz: da, daca nu ai bani de anveloep de iarna, nu circuli iarna. Cand o sa scapam noi romanii de mentalitatea asta de a circula cu masina chair daca nu corespunde dpdv tehnic ? In marea majoritatea a tarilor din UE sunt obligatorii anvelopele de iarna pe perioada iernii....din fericire la ei se si respecta legea, la noi probabil ca s-ar respecta la fel ca si cea cu portul centurii de siguranta. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
SLY devi arogant cea ce e in singele bucurestenilor !
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
b13mat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 9 March 08 ![]() |
SYL nota 10 frate pentru ce ai zis! Mentalitatea ne omoara! Daca nu ai bani de cauciucuri de iarna mergi prudent daca nu o lasi acasa! Si nu-mi spune ca nu poti evita un accident ca sa nu ajunga masina asa! Daca dupa 4 ani nu ai invatat sa anticipezi e grav; asta inseamna sa fii sofer, nu sa dai din maciuca aia si din covrig! Condusul inseamna 80%anticipatie si restul! Daca nu poti evita accidentul atunci diminueaza-i consecintele! O intrebare am si eu: testul la frane cand l-ai facut ultima data?
|
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
1.9 dCI 2005 privilege
- B 13 MAT
|
|
S.Alex-F |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 4 February 09 From: Bucuresti S4 ![]() |
In plus de asta...omul cerea "niste" pareri..de BINE!
O sa se simta cam aiurea avand in vedere ca aruncam in el cu pietre! Nobody's perfect!..(AND NOBODY iS NOBODY)! Colegu' Sacazzz...Incearca sa o repari...poate iesi mai ..avantajat! Seara buna! |
--------------------
DACIA
SuperNova
2002Clima
- XX-XX-ALX "A gresi incepe din momentul in care nu incercam sa reparam ce am constatat ca am gresit!"
|
|
Sacazzz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 8 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cei care ma critica sincer nu ma supar dar hai sa va fac o schita a accidentului si apoi o sa observati ca ori cu centura ori cu cauciucuri de iarna impactul era iminent.Am zis ca distanta era de 50 de metrii dar sincer era mai putin.Testul de frana e facut in decembrie cand masina a iesit din service.Anticiparea asta inseamna ca de acum incolo sa incetinesc la fiecare strada din dreapta in mentalitatea ta,nu ?Intelege ti ca nu am avut timp decat de frana si "impact" la mai putin de 50 m + mazga si viteza sub 60 la ora.
Tie daca iti apare unu in mai putin de 50 m ce faci sunt curios ?Pune-te in situatia mea.Intrai in refugiul de tramvai si ala pleca in treaba lui si tu tot cu capu' spart si masina facuta tzandari.Hai sa-i mai criticam si pe cei care nu se asigura.Eu de ce nu am avut accidente pana acum unde sa fiu eu de vina? De acasa e usor sa criticam.Poate asa as fi spus si eu...ca de ce nu ai cauciucuri de iarna de ce nu aveai centura?Dar acum va intreb unde ne situam ca nivel de trai?De ce tot vorbim ca in alte tari ia uite cum e...si alte chestii. Eu atat imi permit,o Dacie,cu toate ca lucrez la stat si cine ma vede cand plec la munca isi zice ca asta are bani castiga bine.Daca aveam bani nu-mi luam Dacia. ![]() Si inca ceva:daca nu aveam nimic in comun cu condusul ma lasam de meserie! ![]() This post has been edited by Sacazzz: 10 Feb 2009, 23:08 |
--------------------
Dacia
Solenza
3
|
|
b13mat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 9 March 08 ![]() |
corect sacazzz doar in anumite puncte! Anticipare nu se refera la a pune frana la fiecare strada, ci la a incerca pe cat mai mult posibil sa prevezi ce face celalalt! E adevarat ca ei sunt de vina dar uita-te la tine ce ai patit si ce a patit el: nimic! A scapat cu o amenda si o zgarietura poate, in rest tu ........
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
1.9 dCI 2005 privilege
- B 13 MAT
|
|
Sacazzz |
![]()
|
La primul accident am intuit am apucat chiar sa claxonez deci cateodata poti intui dar nu si evita.
|
--------------------
Dacia
Solenza
3
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
@Sacazzz pune manuta si repara masina lasa prostiile cu ghinionul si cu alte vraji....la ce ai tu de schimbat la masina cu tot cu vopsit te duce unde la 2.500 ron daca nu mai putin, eu am avut-o mai rau decat tine si ma dus la 3.500 ron cu totul.....referitor la colegii de pe forum care se dau mari soferi si anticipeaza tot si evita tot lasati prostiile ca nu este chiar asa ...... PS: Sacazzz daca nu ai service bun te duc eu unde am facut-o pe a mea This post has been edited by 26-Kbe: 11 Feb 2009, 09:02 |
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(Sacazzz @ 10 Feb 2009, 23:02) De acasa e usor sa criticam.Poate asa as fi spus si eu...ca de ce nu ai cauciucuri de iarna de ce nu aveai centura?Dar acum va intreb unde ne situam ca nivel de trai?De ce tot vorbim ca in alte tari ia uite cum e...si alte chestii. Eu atat imi permit,o Dacie,cu toate ca lucrez la stat si cine ma vede cand plec la munca isi zice ca asta are bani castiga bine.Daca aveam bani nu-mi luam Dacia. ![]() Si inca ceva:daca nu aveam nimic in comun cu condusul ma lasam de meserie! ![]() E discutabil si asta cu nivelul de trai. Cine te-a pus sa iei Clima cu jante de aliaj daca nu aveai bani de cauciucuri de iarna. Luai un Confort si de restul de bani luai mama cauciucurilor de iarna. Totusi eu la DSN am dat 450 de Ron pe un set de iarna, deci nu e o investitie enorma, iar rezultatele se vad imediat. Eu am preferat sa iau un Megane mai ieftin si mai putin dotat, pentru ca venea si cu un set de Dunlop de iarna. Iar cand faceam calculele de cumparare masina, intotdeauna adaugam la pretul masinii 400 de euro pentru pneurile de iarna. PS. Si eu tot la stat muncesc ![]() This post has been edited by Diac: 11 Feb 2009, 11:10 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
SYL |
![]()
|
@Diac ai pus punctul pe "i". Uite si eu, cand am luat DSN, avea jante de aliaj cu anvelope de vara. Am facut schimb cu jante de tabla+diferenta, si mi-am luat anvelope de iarna...
@Sacazzz de curiozitate, cand a avut loc accidentul, daca era ziua, aveai farurile sau proiectoarele aprinse ? E un aspect pe care, din pacate, f multi il neglijeaza si il iau in ras, dar ajuta f mult sa circuli ziua cu farurile/rpoiectoarele aprinse pt a fi vazut mai bine de ceilalti participanti la trafic, mai ales cand ai o masina de culoare inchisa... |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
eu trebuie sa recunosc ca inainte nu purtam centura
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am culoarea asemanatore la masina, sincer in bucuresti cand circul ziua nu le aprind, dar in afara localitati sunt aprinse pana la destinatie:) tocmai pt a fi cat mai vizibil in trafic.....
|
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
Sacazzz |
![]()
|
Accidentul a avut loc la ora 21,deci,logic,aveam si faruri si proiectoare aprinse.
Astazi a venit constatatorul de la Omniasig si l-am intrebat cine stabileste starea masinii si mi-a spus ca cel ce face constatarea.Si l-am mai intrebat ce stare ii da masinii si mi-a spus ca medie si grad de uzura 72 % fata de 78 % data trecuta.Asta-i culmea imi iau mai multi bani acu decat data trecuta ![]() Ma rog ,mi-a zis ca e dauna totala si ca nu se mai merita reparata.Deci,nu sunt singurul nebun care a gandit asa si nu mai spune ti ca ma costa 2500 ron ca eu stiu cat am dat prima oara.Cititi mai in spate si va minunati.Asa ca Vand DSN avariata cu 900 E f usor discutabil ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
3
|
|
br03gnn |
![]()
|
![]() Club MAK Motorsport Braila de obicei noaptea pe strazi Group: Members Posts: 138 Joined: 9 November 08 ![]() |
mai eu am o nova si am avuto acum 6 luni lovita la fel ca tine fara aripa : radiator,electro ventilator,masca,bara,capota si panou A ma ajuns in jur de 12 mil reparatia voi nu cred ca stiti sa va descurcati!!! bara capota masca si radiator au fost in jur 250 de lei de la dezmembrari
|
--------------------
fiat
uno
1997
- CT-07-VKP Asta e viata nu ai ce face , te uiti inapoi razi si treci mai departe!!!!
|
|
26-Kbe |
![]()
|
Sacazzz,
Stai linistit ca am citit tot ce s-a postat si cand ti-am spus ca te costa 2.500 ron nu am exagerat, acum depinde de service..nu ai incercat sa-i da-i ceva constatatorului? poate te scotea mai bine.....daca nu aveam doua masini o cumparam eu la bani astia....spor la vanzare ![]() ![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Sacazzz @ 12 Feb 2009, 00:36) Ma rog ,mi-a zis ca e dauna totala si ca nu se mai merita reparata.Deci,nu sunt singurul nebun care a gandit asa si nu mai spune ti ca ma costa 2500 ron ca eu stiu cat am dat prima oara.Cititi mai in spate si va minunati.Asa ca Vand DSN avariata cu 900 E f usor discutabil ![]() Cel care a luat masina de la mine a spus ca-l costa reparatiile 1000 euro ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
eu cred ca nu vrea sa se complice sa repare masina (du-te cauta piese cauta mester dai lu ala dai lu' celalalt,e si un pic de lene pe aici ).asta e daca el vrea sa o vanda sa o faca e masina lui.noi i-am dat sfaturi ne-am spus parerile.decizia o i-a numai el singur
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
br03gnn |
![]()
|
![]() Club MAK Motorsport Braila de obicei noaptea pe strazi Group: Members Posts: 138 Joined: 9 November 08 ![]() |
da un semn de viata pe mes te rog id dumicipi sa vb ca as fii interesat
|
--------------------
fiat
uno
1997
- CT-07-VKP Asta e viata nu ai ce face , te uiti inapoi razi si treci mai departe!!!!
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
la cat esti dispus sa o lasi?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
djasu82 |
![]()
|
hai sergiu ca ai devenit situ patetic ce vrei sa o lase la 500 de euro si sa o repari cu maxim 2000 de lei ... Uite eu i-as fi dat pe loc 900 E dar nu am unde sa o tin asa ca m-am exclus din joc. Oricum s-ar merita reparata , aripa se poate trage la fel si fata masini se poate trage la loc acum ramane radiatoarele care te duce daca le iei noi in jur la 1000 de lei sau de la dezmembrari 300 de lei... incarcarea instalatiei cu freon 200 de lei... Capota cu vopsire in jur de 800-900 de lei. Hai daca aveai o dacie zambetu lu ilici chiar nu se mai merita sa o faci ca abia gasesti piese.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
br03gnn |
![]()
|
sau un nr de telefon
|
--------------------
fiat
uno
1997
|
|
barbutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 22 May 07 From: pitesti ![]() |
26-kbe are dreptate reparatia duce la max 30 mil si poate si mai putin daca dai o fuga la dezmembrari si iei de acolo radiatoare si cadru motor.
vad ca pe aici lumea este ori comoda ori nu se descurca cu reparatul in alte locuri decat in cele autorizate,normal ca daca te duci in service autorizat te jupoaie si daca mai iei si piese de la ei te umfla de te omoara. un cadru motor gasesti sh la 250 lei,o capota noua e max 300 lei,o aripa noua 100 lei,far nou 100 lei/buc,parbriz 180-200 lei.cauta un tinichigiu bun si apucate de treaba. e pacat de masina sa o vinzi asa mai ales daca are oalele spate si pragurile in stare buna. |
--------------------
Renault
megane
2010
|
|
Sacazzz |
![]()
|
Sunt si eu curios la ce centru de dezmembrari ati fost voi si ati gasit Dacii Supenova.Spuneti-mi si mie si ma duc sa ma interesez.Am fost la 3 pe aici pe la Vacaresti si una singura am gasit si era Dacia Nova GTI.
id de mess dumy_devil insa mai am de asteptat sa termin cu omniasigul.cam in martie cred ca e gata. Eu am dat manopera 40 de mil la primul accident sa o repar...ATENTIE manopera! Piesele cu tot ce a mai trebuit m-au costat 20 mil.Cum imi spune-ti ca acum mai mult de 30 mil nu ma costa sa o repar?Sau sa ma duc la nea' Vasile din colt care indreapta el fier vechi cu ciocanul?Cu toate astea am fost la un tinichigiu cu care ma cunosc si mi-a luat 40 de mil.Eu nu stiu in ce parte a Romaniei traiti. |
--------------------
Dacia
Solenza
3
|
|
barbutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 22 May 07 From: pitesti ![]() |
nu stiu cate centre de dezmembrari ai tu in bucuresti.eu sunt din pitesti iar la mine aici sunt cateva centre care au nove si supernove si unul care are numai nova,supernova,solenta si logan.
ziceai ca ai gasit o nova gti la dezmembrari.nova aia nu mai avea pe ea faruri,capota grila,bara fata,armatura?astea merg sigur pe sn si aripa merge e un pic de adaptat la prinderea pe stalpul de la usa.nu stiu daca se potriveste si jugul motor,dar o sa intreb un tinichigiu. la mine aici sunt destui nea vasile de care zici tu dar daca ai vedea cum le intra masinile in curte si cum ies apoi zici ca e service autorizat.nu exagerez!!sunt cativa oameni care lucreaza foarte bine si sunt si acceptabili la pret fata de ceva care este autorizat.la vopsit nu prea recomand vopsitorii care le fac acasa cei gen nea vasile pentru ca am avut si eu de aface cu ei si am observat ca daca au chef iti vopsesc masina de te juri ca asa e de noua si iti fac niste retusuri de inebunesti pentru ca nu iti poti da seama unde a fost retusat.dar daca nu au chef iese ca un kk*. intreaba si tu in stanga si in dreapta,colegi de forum care au avut o problema asemanatoare si care au gasit tinichigi buni si sigur o sa te descurci. eu nu pot sa inteleg ce ti-a facut tie omul acela de 40 mil manopera. am si eu o nova lovita si care poate fi reparata dar am ajuns la concluzia ca nu merita pentru ca banii pe care trebuie sa ii bag in ea aprox 30-35 mil (piese+manopera) sunt cat una care este intreaga. ca sa iti faci o idee eu la nova am de schimbat asa faruri,capota,bara+armatura,radiator,vas expansiune,panou fata,aripi fata,semidubluri,suporti motor+cutie,cutie de viteze,instalatie electrica,baterie,amortizoare fata,parbriz,banchete spate,scaun pasager....am si oalele amortizor deplasate si nene vasile mi-a zis ca iese ca noua si am motive sa il cred pentru ca stiu cum lucreaza si daca te uiti la el in curte o sa ramai surprins sa vezi ca nu prea sunt dacii. imi cer scuze pentru lungimea postului dar vreau sa te incurajez sa o faci pentru ca merita |
--------------------
Renault
megane
2010
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Sn-ul meu a facut contact cu un parapet.Toata partea stanga era botita.Am montat pe ea aripa fata noua(aripa+ vopsit 250 ron) semnalizare noua de solenta(nu mai stiu cat a costat dar oricum vreo 30 ron).Pentru aripa stanga spate(sifonata rau) si 2 portiere zgariate si putin strambe la capat ca sa le indrept kituiesc si vosesc cu tinut la cuptor + polish total dupa vopsire mi-au cerut 500€ intr-un service bun din italia. Pai daca in it costa atat intr-un service bun...cum drak sa nu o faci tu pe a ta cu mai putin de 25mil?
Mai vorbeste cu baietii de aici si o sa gasesti si tinikigii si centre de dezmembrari cu super-nove.Vezi ca mai sus un baiat kiar s-a oferit sa te duca el la un service ieftin unde si-a reparat el masina.Din cate am vazut eu...nici macar nu i-ai raspuns(sau poate i-ai raspuns pe pm).Daca nu cauti tu persoanele(mecanicii si tinikigii) nu or sa vina ei la tine la usa sa iti faca oferte. Nu te pacali sa o vinzi..daca stii ca ai avut grija de ea si ca partea mecanica e buna se merita sa o repari. Daca stii ca ai tras din ea ca din guma si oricum urmeaza sa se defecteze altele dupa ce o repari...incearca sa o vinzi. |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
Sacazzz |
![]()
|
Daca voi credeti ca numai cu 25-30 de mil se repara de ce nu o cumparati de la mine si o faceti voi?
Si inca ceva nu ma duc in pitesti cu ea pe platforma ca sa o repar. This post has been edited by Sacazzz: 14 Feb 2009, 11:21 |
--------------------
Dacia
Solenza
3
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 14:56 |