Difuzoare pentru Supernova, sfaturi, pareri, impresii, recomandari
![]() ![]() ![]() |
Difuzoare pentru Supernova, sfaturi, pareri, impresii, recomandari
gygyscafes |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 16 December 09 From: Tg-Jiu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
2002 Clima, 120 CP Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie totusi, sa iti mearga mintea.
|
|||
capu14rox |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 8 November 09 From: Tirnaveni Jud. Mures ![]() |
am gasit ceva sony, jbl, jvc, mac audio in jur la 100, sau altceva la sum asta, o parere.stima
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
jbl iar sony nu nu sunt difuzoarele acelea originale , baupunct se aud cel mai bine pe masina totusi conteaza adancimea conului de la difuzor si unde e folosit.
De ex in fata la usi nu se pot pune difuzoare de 16 cm cu adancime mare fiindca o sa dea macaraua in ele asa se pot monta de 13 dar cu adancime mare pentru un bass foarte puternic si un sunet placut. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
boxele ideale:laterale = dif_bass.jpg ( Size: 26.31k )
Number of downloads: 865
(fata /spate). Si portbagajtun_bass.jpg ( Size: 16.79k ) Number of downloads: 877 . |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
alea nu sunt boxe ideale pe care le poti pune pe spate ... alea sunt difuzoare de bass adica de joase . tie iti trebuie niste difuzoare de banda larga pe spate si un woofer in protbagaj daca vrei calitate plus ca pentru dif alea iti trebuie amplificator , daca vrei poti face altfel iti poti pune un dif de medii si de inalte separate de filtru , gen boxe de casa ...
depinde de fiecare ureche |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
tweetere(fata bord) si o statie de preferat ceva bun(pioneer)
|
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
De la prea mult BASS...
http://www.tare.ro/scadshorts/17946-funny-...dat-corn-starch |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
|
pulbur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 23 June 09 From: SM ![]() |
Voi unde v-ati pozitionat tweeterele ?
M-am gandit sa fac un suport pt stalpi din fibra de sticla,dar daca merg puse in usa,nu m-as complica. |
--------------------
Dacia/Fiat
DSN
2002
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
pune si ceva poze cu rezultatul final..
|
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare legata de difuzoarele de pe masina.Am schimbat suportul cd-playerului acum cateva zile si de atunci nu se mai aud bine boxele.Pana la un anumit nivel se aud bine, apoi au un gajait.Am miscat de firele care pleaca din cd-player spre boxe si vad ca si-au revenit.Care ar fi cauza de nu se auzeau bine?Sa se fi dezizolat vreun fir si sa faca masa cu caroseria? Mentionez ca firele sunt trase pe sub mocheta masinii la boxele din fata.
This post has been edited by tr04www: 15 Jul 2011, 09:47 |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
gygyscafes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 16 December 09 From: Tg-Jiu ![]() |
Sau sa fie firul "aproape" intrerupt si sa faca un contact slab. Daca unul din firele alea face masa cu caroseria, poti sa distrugi cd-playerul.
|
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
2002 Clima, 120 CP Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie totusi, sa iti mearga mintea.
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
O sa verific, sa vad ce gasesc.E urat ca sunt cablurile trase pe sub mocheta si nu prea ai acces la ele.Oricum cred ca o sa schimb cablurile cu unele noi, la toate boxele fata-spate.Imi era frica, sa nu faca vre-un scurt-circuit pe acolo.
This post has been edited by tr04www: 15 Jul 2011, 14:47 |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
nu ai legat firele bine daca nu legi + la + si - la - o sa se defazeze intre ele si o sa se aud aca dracu ... poti proba facand balans st dr . daca se aude pe st sau dreapta bine si cand dai pe amndoua nasol atunci inverseaza firele la o baxa si fai iarasi balans si vezi cum se aude . o sa vezi diferenta . Le-ai defazat deaia sea ude asa .
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
QUOTE(tr04www @ 15 Jul 2011, 10:46) Am si eu o intrebare legata de difuzoarele de pe masina.Am schimbat suportul cd-playerului acum cateva zile si de atunci nu se mai aud bine boxele.Pana la un anumit nivel se aud bine, apoi au un gajait.Am miscat de firele care pleaca din cd-player spre boxe si vad ca si-au revenit.Care ar fi cauza de nu se auzeau bine?Sa se fi dezizolat vreun fir si sa faca masa cu caroseria? Mentionez ca firele sunt trase pe sub mocheta masinii la boxele din fata. problema principala la ceea ce ai descris tu aici, ar fi urmatoarea... "am dat peste acele fire" este clar ca nu este pusa bine mufa aia in cd plaier |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
|
tr04www |
![]()
|
Nu a mai facut figuri de atunci.Acum se aude bine.
@Orijinal21, mufa aia intra intr-o singura pozitie in cd-player.Nu avea cum sa nu fie bagata bine.Plus ca, ma mai pricep si eu cat de cat. PS: cd-player. |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
maverick_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 13 October 09 ![]() |
Salut...
M-ar interesa cateva pareri orientative cu privire la achizitionarea unei statii si a unui subwoofer pt masina. Dupa cateva sapaturi pe net am gasit niste piese cu brand-uri necunoscute (Dibeisy, SAL, Cougar, Peying etc.), la niste preturi mai mult decat atractive. Acum, daca cineva are idee cum se comporta mi-ar fi de mare ajutor. Nu intentionez achizitionarea lor curand, asa ca oricine e binevenit sa aduca pareri. Bugetul, dupa placul meu, ar fi ideal sa nu depaseasca 300 RON; daca stie cineva, calitate mai mult decat mediocra la acesti bani sa imparta pareri. Mersi! |
--------------------
Dacia
Supernova
2002
|
|
AndreiSN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 20 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Peying am eu subwoofer de vreo 2 ani , si merge foarte ok , este woofer cu incinta in forma de trapez , nu ocupa mult spatiu.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
|
|
maverick_ |
![]()
|
Spatiul nu este o problema la mine, oricum nu ma folosesc de portbagaj decat o data la cateva luni!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002
|
|
maverick_ |
![]()
|
Alte pareri? Daca dau un search pe google dupa marcile enumerate mai sus nu gasesc mai nimic concret, gen site de specialitate.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002
|
|
maverick_ |
![]()
|
Am si eu o nelamurire:
Este periculos pentru buna functionare a unui casetofon auto care are finalul pe impedanta de 4ohmi la 4 x X wati sa leg o boxa cu impedanta 6ohmi? Mersi de ajutor. |
--------------------
Dacia
Supernova
2002
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
nu dar nu iti va livra puterea maxima data de casetofon din cauza impedantei mai mari ... Si inca ceva nu se pun doua difuzoare in paralel daca impedanta lor e de 4 ohmi ... fiindca scade la 2 ohmi si se prajeste finalul sau intra in limitare si taie sunetul cand volumul e spre maxim.
Insa se potpune doua difuzoare de 8 ohmi in paralel si obti 4 ohmi... iar puterea se imparte la cele doua difuzoare. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
razvan_fzr |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 2 October 12 ![]() |
Salutare . Doresc sa schimb boxele de pe fata si as vrea sa stiu daca merg unele de 16cm ... din cate am citit pe forum cam maxim ar fi 13cm .
|
--------------------
Renault
Clio
2004
- IF 45 --- Sa va spun cum am ajuns nebun cu nervii ... : https://www.youtube.com/watch?v=agRFzzVneSA#t=15
|
|
cristi_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club! Group: Members Posts: 344 Joined: 5 August 08 From: Pitesti/ Brasov ![]() |
Eu mi-am pus de 16,5 cm si incurca putin la deschisul geamului, dar nu foarte mult.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Drumuri bune!
|
|
razvan_fzr |
![]()
|
Ai pus si capacul ala gri ? Ai pus grila aceea care vine cu boxa ?
This post has been edited by razvan_fzr: 22 Feb 2014, 13:23 |
--------------------
Renault
Clio
2004
- IF 45 --- Sa va spun cum am ajuns nebun cu nervii ... : https://www.youtube.com/watch?v=agRFzzVneSA#t=15
|
|
cristi_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club! Group: Members Posts: 344 Joined: 5 August 08 From: Pitesti/ Brasov ![]() |
Am pus grila care vine cu boxa. Capacul gri care la avut masina nu a mai putut fi pus.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Drumuri bune!
|
|
razvan_fzr |
![]()
|
Inca nu stiu exact de care sa pun ... Sa pun si tweetere ?
|
--------------------
Renault
Clio
2004
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pe acest topic se discută exclusiv despre difuzoare pentru super nova. Sfaturi despre achizitie, sfaturi despre montajul acestora pe masina, impreuna cu pareri ale celor ce au cumparat x model, cum se comporta, daca este multumit de el,etc. Orice alt mesaj ce nu are legătură cu subiectul topicului, va fii șters imediat, fără o notificare în prealabil.
Topicul nu trebuie confundat cu un chat. Drept urmare, se pedepsește folosirea în exces a pictogramelor emotive. Pentru discuția personală între doi membri există funcția de mesagerie privată. Nu se admit sub nici o forma mesajele cu reclama ascunsa, sau care promoveaza direct un anume produs, cu scopul de a fii vandut. Postul va fii sters, iar persoana in cauza va primi avertisment. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:26 |