nu mai am lumini, fara faruri si lumini in bord
![]() ![]() ![]() |
nu mai am lumini, fara faruri si lumini in bord
pmv_marius |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 30 April 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super nova
2001 Rapsodie
|
|||
mitzone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 24 May 06 From: Bucuresti ![]() |
din ce zici tu eu cred ca e de la blocul de lumini. daca nu te pricepi mergi la o diagnoza la un service.
|
--------------------
Renault
Laguna III GT 4Control
2009
- -- -- --
|
|
riky |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 22 November 08 ![]() |
eE defect blocu de lumini , demonteaza-l si vezi pe direct .mai incearca la sigurante.
|
--------------------
dacia
supernova
2001 comfort
- cj08ujw
|
|
botdriver |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 21 October 08 From: baia mare ![]() |
am patit si eu exact ca si tine,la mine a fost carbonizata mufa de pe blocul de lumini.
|
--------------------
dacia
super nova
2002 confort
- mm-06-xus
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Am patit la fel . Bloc lumini .Scurt circuit .Mergi la un electrician bun sa-ti inlocuiasca firul cu pricina ,daca poate, daca e ars mai mult pe acolo alt bloc lumini 100-120 ron.
|
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
pmv_marius |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 30 April 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() merci pt ajutor? This post has been edited by pmv_marius: 14 Feb 2009, 10:38 |
--------------------
dacia
super nova
2001 Rapsodie
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
da exact asta am patit si eu .papucul de la flash (faza lunga).inlocuit fir cu tot cu papuci(improvizatie de succes)cu cablu siliconat, de calitate si de un an merge mai bine ca inainte.
sa-ti fie de bine. ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
![]() Membru agitat Group: Members Posts: 743 Joined: 16 June 05 From: PLOIESTI ![]() |
Eu cel mai des am gasit sa vina lumea cu mufa scoasa din cauza ca , cochilia de sub bord din stanga prindea instalatia iar daca omul umbla la reglajul volan iesea mufa de la blocul de lumini ( blocul de lumini are 2 mufe una pentru semnalizare si una pentru lumini)
|
--------------------
Dacia
MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI
2008, 2004
- ...... _____________________________________________________________________
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:08 |