Nu depaseste 4750 rpm
![]() ![]() ![]() |
Nu depaseste 4750 rpm
OAP |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca baga kerosen poate sa mai urce turatia, dar ma indoiesc ca ajunge intr-a cincea pana se face zob motoru'...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
@OAP ai sa fi uimit...chiar exista diferente
incepand de la aditivii diferiti si terminand cu un QC mult mai aspru la pompele omv decat la petrom...unde indiferenta este la ea acasa... daca nu as fi patit-o atat la loganu diesel care l-am avut cat si la cel pe benzina probabil ca spuneam acelasi lucru ca tine. sa vezi ce misto e cand nu iti mai depaseste 100 si ai plinu facut de la petrom si te grabesti spre mare(asta la diesel) si la benzinar nu mai avea viata deloc in el...cred ca mai avea un pic si dadea si rateuri ![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
se pare ca nu e singuru nemultumit,am si eu amici care sunt suparati pe chestia asta
![]() Cica lor lq dsn le mergea pana in limita si la a 5 a ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
DSN nu avea cumva roti cu diametru mai mic? Sau si alta cutie?
Initiatorul a mai postat de cand a navalit lumea sa il "ajute"? |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
schimba motorina...
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
massimiliano |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 27 October 08 From: Dorobanti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6MPI Rouge de Feu
2008 Laureate PH2
- B 90 BPN
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Vorba aia:"cum e turcu' si pistolu'!". NU de alta, da o masina limitata nu putea sa fie decit in proprietatea unuia asisderi.
Stii, noi te-ntelegem ca n-ai avut niciodata parte de mama si tata, ca ai fost adus pe lume de-o matusa, din mila, da' asta nu-ti da dreptul sa te legi de parintii altora. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Bre Marty, ce vina are masina?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Breee, Maximiliane, dupa cum ai deschis topicul, ziceam ca esti un mistocar fin, da' dupa ce am citit postul #99, pari, mai degraba, un tzapinar glasspapiere nr. 8. Dar sa lasam, importanta e turatia. Inteleg ca ai o maisna rosie.
Sa nu fie si culoarea de vina? eu am una galbena, si ajunge la ce turatie vreau eu. Important e sa nu fie bagata in viteza. This post has been edited by corbex: 16 Feb 2009, 15:42 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 20:09 |