Rotor alternator
![]() ![]() ![]() |
Rotor alternator
burtik4u |
![]()
|
||
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
Attached thumbnail(s) P1140946.JPG ( Size: 311.44k ) Number of downloads: 267 P1140953.JPG ( Size: 293.88k ) Number of downloads: 293 |
||
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
- NT 90 BRT
1996
|
|||
mosu86 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 25 January 09 ![]() |
QUOTE(burtik4u @ 9 Feb 2009, 18:19) cine imi poate zice si mie cum se poate lipi unul din firele de la rotor? am dat alternatorul jos pt ca nu mai incarca deloc, si mi-au zis la un service de asta care se ocupa cu partea electrica la masini, ca e stricat rotorul, dar nu mi-a zis anume ce s-a stricat, si azi m-am gandit sa ma uit eu ce are, cand am dezlipit unul din cele doua fire de la rotor, am ramas cu unul in mana, am facut poze cine ma poate ajuta, se paote lipi firul ala?, trebuie sa desfac partile la rotor? Simplu merge cositorit ,nu ai cum sa desfaci partile la rotor incearca sa-l cositoresti.Ai grija ca firul sa nu dea la masa.Iti trebuie un aparat de masura il pui pe rezistenta si masori intre cele doua colectoare trebuie sa fie o rezistenta,dupa care masori intre un colector si corpul rotorului,nu trebuie sa existe rezistenta altfel este in scurt This post has been edited by mosu86: 9 Feb 2009, 19:11 |
--------------------
mazda
323f
- -
-
|
|
burtik4u |
![]()
|
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
pai dupa cum vezi in poza nu am de unde sa il cositoresc, ca nu mai am nici un capat de fir, e doar gaura;)) s-a rupt dinauntru :|
nu il pot desface? |
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
- NT 90 BRT
1996
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
urmareste firul sa vezi care e cel de deasupra sau cel din interior , dar solutia cea mai buna ar fi ALTUL de la dezmembrari , cind il iei masori rezistenta care trebuie sa aibe intre 4si 6 ohmi , apoi inelele sa fie in stare buna (fara santuri)
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Se pot inlocui doar inelele colectoare? Daca are cineva de vanzare in stare buna sa scrie aici . Rotorul este perfect cu exceptia inelelor .
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:37 |