se pune taxa pe A2?, aka Autostrada Soarelui(apune)
![]() ![]() ![]() |
se pune taxa pe A2?, aka Autostrada Soarelui(apune)
denisCT |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|||
craciun.mihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 6 October 08 From: Navodari City ![]() |
Pt. initiatorul topicului: e clar ca nu ai mers pe autostrada daca nu stii ca DE MULT sunt statiile alea in constructie (pe la Fetesti parca sunt).
Vorba unuia de pe aici, de ce sa ma zgarcesc pt. cativa bani sa nu merg pe drumul cel mai usor ? |
--------------------
Dacia
1310
1998 Q: Ce masina ai ?
A: Hammer. Q: Pe bune ai Hammer ? A: Eh.. am Dacie, dar tot atat consuma. |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Uite insfarsit un exemplu cum,ca romanu e nepasator,baga taxe asta e,platesc.
Si a mai zis cineva paici,ca romanu poate renuntza la orice de la mancare la apa,numai la masina nu ![]() Nustu de ce ne mai miram de ce parlamentari sug din noi cat mai mult,pai daca nimeni nu face nimic,ei baga ,vad ca nu zice nimeni nimic,mai fura umpic si tot asa... This post has been edited by C@talin: 12 Feb 2009, 11:54 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu zice nimeni sa ne faca statul sosele, sa le si intretina, si sa le folosim moca, dar parca nici asta nu-i treaba sa ne ceara mai multe taxe in paralel.
Apropo de ISPA, doar sectiunile 4 si 5 (Drajna - Fetesti, respectiv Fetesti - Cernavoda) au fost finantate prin ISPA. Dar oricum un are nicio legatura cu intetnia de a percepe taxa de autostrada, fiindca finantarile ISPA sunt granturi. This post has been edited by radian: 12 Feb 2009, 12:22 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Voi sunteti ferm convinsi ca-i vorba de taxa de autostrada, si nu de o taxa de pod?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Uite la asta nu m-am gandit... Daca ii trece ideea prin cap lui Boc, scoate tara din criza, si primeste si premiul Nobel pentru economie.
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SiloS @ 11 Feb 2009, 21:32) Din cate am auzit A2 este o autostrada grozava... ai toate sansele sa dai cu capul de plafon daca mergi pe autostrada in regim de ... autostrada ![]() QUOTE(razvan_3asy @ 11 Feb 2009, 21:58) vroba unuia de mai sus, cand treci peste o viaducta cu viteza maxima legata dai cu capu in plafon plus ca risti sa pierzi stabilitatea masini, legat de taxa , daca o pune vom plati toti, pentru ca nici unu din noi nu are nici o putere sa se impuna acestei taxe(furt). Imi permit un ![]() In primul rand, se spune viaduct, NU viaducta. ![]() In al 2-lea rand, am fost de curand (sambata trecuta) pe A2 si va pot spune ca problema racordarilor cu terasamentele ( racordarea pod - rampe, la capetele podurilor, acolo unde ziceti ca dati cu, capul in plafon) s-a rezolvat in proportie de 90-95% la podurile existente pe A2. Au fost refacute ( nu stiu exact, insa nu cred ca s-au inlocuit si terasamentele de sub placile de racordare...asa ca s-ar putea sa fie o carpeala care sa tina doar pana in vara sau in cazul cel mai fericit pana la finele sezonului estival 2009 ![]() Banuiala mea este ca au umblat strict doar la stratele rutiere, respectiv uzura de 4cm si cel mult si la binderul de legatura, atat. ![]() O interventie (solutie) mai complexa, de genul celei expuse mai sus ar fi necesitat inchiderea treptata a cate unei benzi de circulatie pe sens pe intreaga perioada a desfasurarii lucrarilor, ceea ce cu siguranta nu s-a intamplat. Singurul pasaj unde inca exista probleme si unde de fiecare data imi injur colegii de breasla ![]() Acolo in continuare, simti ca-ti ieie zborul si cand "aterizezi" e jale in primul rand ptr. suspensile masinii, in conditiile in care am mers cap - coada pe tot A2 cu 160-170km/h (cu pedala la podea, cum zicea cineva mai sus ![]() Deci autobanda permite si se merge in conditii f. bune...deocamdata. ![]() This post has been edited by Kojak: 12 Feb 2009, 13:00 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
cu voia sau fara voia noastra
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(VladG @ 12 Feb 2009, 11:01) ma bate al de sus daca mint zicand ca sunt d-ala de merge pe banda 1. De regula cand o iau pe autostrada nu ma mai dezlipesc de pe banda 2 decat cand vine altul in spate, lucru care se intampla FOARTE rar ![]() dar ma seaca la culme sa se blocheze la iesire si sa-i vad pe imbecili pe banda de urgenta! ultima oara mi-a "zambit" un excrement d'asta cu un X5 si dinte de aur in gura de mi-a pierit instantaneu cheful de bravisme cu mine pe banda de urgenta blocandu-i pe cretini! prefer sa merg mult mai incet si pe rute ocolitoare decat sa ma mai intalnesc cu d'astia in trafic, nu de alta dar ma mai apuca din cand in cand sa fac pe justitiarul si mi-e ca mi-o fur pana la urma ![]() si in plus, prefer la orice ora sa stau 1 ora la coada la bac decat o ora plin de spume la gura pe autostrada. |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Kojak @ 12 Feb 2009, 12:59) In al 2-lea rand, am fost de curand (sambata trecuta) pe A2 si va pot spune ca problema racordarilor cu terasamentele ( racordarea pod - rampe, la capetele podurilor, acolo unde ziceti ca dati cu, capul in plafon) s-a rezolvat in proportie de 90-95% la podurile existente pe A2 Serios? Sunt dn-uri mai bune decat jegul ala de autostrada.QUOTE(b34uen @ 12 Feb 2009, 15:56) paltim la mamaia si o folosim de la cernavoda? dap |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 12 Feb 2009, 16:59) E adevarat, sunt DN-uri si E-uri mai bune, insa A2 nu e chiar asa de muci cum se plang multi. ![]() Sa-ti mai zic ca A1 e mai varza ca A2. ![]() This post has been edited by Kojak: 12 Feb 2009, 16:10 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
IRONICK |
![]()
|
Putin imi pasa de A1, eu circul lunar pe A2. Si din punctul meu de vedere este varza. Ori ca ai amortizoare noi sau vechi, ori ca ai masina mai bengoasa sau nu.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Kojak |
![]()
|
Ce inseaman la tine "varza"?
Presupun (gresit sau nu ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
IRONICK |
![]()
|
gropi, denivelari, treceri de pod cu salturi, etc ..?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Atata vreme cat e gratis eu nu cred ca e varza, e chiar buna, daca se baga taxa da ...e muci, varza, barza .
![]() Orice s-ar putea spune, ne salveaza de vizitarea pleadei de comune si satuce de pe DN-uri. (daca se baga taxa) Si e si stramba (curbata) ce nu au facut-o dreapta? Legam volanul cu o sfoara si puteam sa mai fac si altele pana la Bucuresti/Constanta. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 12 Feb 2009, 16:32 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Kojak |
![]()
|
gropi = unde? (s-au format pe prima banda insa au fost peticite de curand
![]() denivelari = da, exista treceri de pod cu salturi = unul singur, restul s-au rezolvat (temporar) 12 Feb 2009, 17:30: QUOTE(logan1.5dci @ 12 Feb 2009, 17:26) Nimic nu e gratis, platesti rovigneta, nu uita. ![]() This post has been edited by Kojak: 12 Feb 2009, 16:30 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Acuma nici nu stiu cum se socoteste, din rovigneta sau din taxa Basescu ?(care parca s-a bagat in combustibil).
![]() Sau din taxa ce va sa vina? This post has been edited by logan1.5dci: 12 Feb 2009, 16:46 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(Kojak @ 12 Feb 2009, 12:59) Imi permit un ![]() In primul rand, se spune viaduct, NU viaducta. ![]() la stratele rutiere, la binderul de legatura, atat. ![]() O interventie (solutie) mai complexa, de genul celei expuse mai sus ar fi necesitat Deci autobanda permite si se merge in conditii f. bune...deocamdata. ![]() In al doilea rand http://dexonline.ro/search.php?lexemId=130294 http://dexonline.ro/search.php?cuv=strate binder=sinonim cu legatura Despre A2 sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi amandoi ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Kojak @ 12 Feb 2009, 16:28) gropi = unde? (s-au format pe prima banda insa au fost peticite de curand o da, s-au rezolvat, este perfect acum. ![]() denivelari = da, exista treceri de pod cu salturi = unul singur, restul s-au rezolvat (temporar) ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Kojak |
![]()
|
@bion:
tati, bine ca esti tu meserias! ![]() Altceva? ![]() 12 Feb 2009, 22:31: QUOTE(bion @ 12 Feb 2009, 17:45) In al doilea rand http://dexonline.ro/search.php?lexemId=130294 http://dexonline.ro/search.php?cuv=strate binder=sinonim cu legatura Despre A2 sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi amandoi ![]() ![]() ![]() Si tie sa-ti traiasca DN6-le, portiunea Caransebes - Timisoara ![]() This post has been edited by Kojak: 12 Feb 2009, 21:31 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:03 |