Cazare si transport in Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Cazare si transport in Bucuresti
BAC |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
|
||
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Sper sa nu zic aiureli. link cred ca asta ar fi cel mai aproape de locul unde mergi tu (pe jos fara probleme). Ar mai fi si ibis-ul de la gara de nord ... mai caut
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
mateimatei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe Stirbei Voda, zona de case, undeva in fata DNA(cum stai cu spatele la DNA te uiti in stanga), se vede un restaurant italian. Langa el este si un hotel/hostel. Nu stiu preturile dar poti cauta acolo.
Mai este pe str Plevnei, in spatele Facultatii de Drept un hotel destul de mare, cred ca de 3 stele. La gara poti sta la Astoria. Depinde si de cati bani ai. Iar daca vrei sa mananci la pranz si seara cu 15 ron incearca la Cata 66, criar in fata DNA, pe Stirbei Voda. Dar sa nu cauti ciorbe. Au numai gratare cu garnituri. |
--------------------
Renault
Megane
Estate dCi-1.5-80 CP/2005
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
Te-am lamurit cu carciuma.
Daca nu stii DNA-ul este o cladire mare, pe dreapta sensului de mers (strada este cu sens unic) cu jandarmi la poarta, n-ai cum s-o ratezi. Despre transportul in comun: pe cat posibil (fa rost de o harta) foloseste metroul combinat cu mersul pe jos. Este de departe cea mai buna alternativa, mai ales in perioada asta a sarbatorilor, cand traficul in Bucuresti este mult mai aglomerat fata de alte perioade din an. Bafta |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Cum pot sa ajung de pe Stirbei Voda pe Calea Mosilor si invers?
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
BAC |
![]()
|
Dimineata am venit pe jos, din Mosilor, cea mai rapida metoda de deplasare.
Cea mai urata chestie, am vrut sa iau un taxi de langa Sala Palatului, era pe la 6 seara. Il intreb: E liber? El:Unde vrei sa mergi? Eu:La Gara de Nord. La care stramba din nas:E prea aglomerat, nu merita. I-am dorit in gand sa-si schimbe meseria daca tot nu merita. Am mers pana in Universitatii si am luat metroul. PS Apropo, fima de taxi era Cobalcescu. This post has been edited by BAC: 20 Dec 2006, 13:10 |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Intre 13-15 februarie am ceva treaba in Bucuresti in zona fostului (de-acum) stadion national.
Aveti ceva idei de cazare, prin zona (sau nu neaparat, fiind weekend, ma gandesc ca nu se circula chiar greu si pot sa ma deplasez rezonabil cu masina), decenta ca si raport calitate/pret? mersi. This post has been edited by andurs: 3 Feb 2009, 12:06 |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, daca este uichend atunci te poti deplasa decent cu masina in Bucuresti, daca sti unde si mai ales PE UNDE sa mergi ca sa ajungi unde vrei sa ajungi. Cu alte cuvinte daca cunosti bucurestiul cat de cat atunci poti veni cu masina. Daca nu... mai bine cu taxiul.
|
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
pleosc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 1 March 04 From: Constanta ![]() |
Apropo de Bucuresti, eu nu prea ma prind pe unde s-o iau la Piata Alba-Iulia spre A2. Fac rondul ala tot, sau prima la dreapta (vin de pe B-dul Unirii)? Ca e tare deprimant s-o iau pe Splai, si in general fac drumul asta noaptea.
Multumesc. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- CT-54-XXX Orice solutie genereaza noi probleme.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
pai cum vii pe spali de la unirii si intrii in rond faci prima dreapta , pe urma o iei inainte si la semafor faci stanga , pe urma tot inainte pana iesi in A2
![]() This post has been edited by L!nuX: 6 Feb 2009, 14:38 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
pleosc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 1 March 04 From: Constanta ![]() |
Mersi
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- CT-54-XXX Orice solutie genereaza noi probleme.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:57 |