Tigara Electronica
![]() ![]() ![]() |
Tigara Electronica
b34uen |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Am mai gasit o smecherie in favoarea mea. Desi pot fuma oriunde digitala, am decis sa n-o fac decat in locurile unde fumam inainte analoaga. M-am gandit sa profit de faptul ca se uita lumea urat la mine, iar in loc sa le explic ce si cum, am decis sa nu fumez. In felul asta sper sa le las mai repede.
Nu ma intrebati de ce, ca nu stiu sa va raspund. Insa este clar faptul ca nu-mi vine sa fumez nici pe departe asa des digitala cum imi venea sa fumez analoaga. Nu stiu de ce, dar e de bine. ![]() Cele 35-40 de cuvinte pe care le stapanesc eu cat de cat in limba romana, sunt absolut insuficiente pentru a ma ajuta sa descriu bucuria pe care-o simt cand ma gandesc ca n-am mai bagat mahoarca-n mine de-o saptamana. Am impresia ca inca nu realizez ce cadou mi-am facut. Sau poate e din cauza fricii de a nu ma reapuca de mahoarca. Am fumat 21 de ani. Desi nu mai simt nevoia sa trag la mahoarca, parca e cam devreme sa spun dupa o saptamana ca n-o sa mai fumez niciodata. Eu totusi sper asa sa fie. Bai fratilor, e belea mare cu otrava asta. Uite acum, cand nicotina inhalata din e-tigara ma ajuta enorm sa nu-mi aprind una traditionala, imi dau seama cat de mult conteza psihicul in toata afacerea asta. Cred ca mai bine de 80% tine de psihic. Deocamdata sunt convins ca nu le voi mai pune p-alea in gura, dar conditia ar fi sa nu dispara e-tigarile. Simt totusi ca intr-o luna jumatate doua m-as putea lasa complet. Sa vedem. Sau macar sa trag e-tigara cu nicotina 0. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
@Victoras2001
Una peste alta, "merita investitia" sau e chestie de moft? Eu sunt fumator de pipa. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
hmm suna tentant... parca m-as lasa de tigarile analogice si as trece si eu pe digitale...
This post has been edited by sonykel: 24 Feb 2009, 22:36 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(vi_escu @ 24 Feb 2009, 18:45) Vorbind ca de la om la rapidist, iti pot spune ca e cea mai proasta investitie din viata mea. Nu merita absolut deloc. Vorbind ca de la om la om, asa-i ca tu n-ai citit topicu'? ![]() Pai daca eu care fumam doua pachete pe zi, iar de pe 17 feb. de cand am cumparat e-tigara nu m-am mai atins de tigarile traditionale, tu ce zici? Merita? Pai daca pe tigarile traditionale dadeam 400 lei/luna, iar pentru e-tigara imi sunt suficienti 70 de lei, tu ce zici? Merita? Pai daca nu mai tusesc dimineata pana vomit, crezi ca merita? Pai daca nu mai au mucii culoarea negru inchis, crezi ca merita? Eu zic ca merita cu varf si indesat. Acu e treaba voastra ce faceti. Da sa nu va luati vreo janghina de e-tigara si sa dati vina pe mine. Eu spun ca merge de minune la organismul meu si la mintea mea aia putina, acest tip de tigara. Insa piata e plina. Eu altceva n-am incercat. La organismul si la mintea voastra numai voi stiti daca va merge au ba. Cine a citit tot topicul s-a prins cu ce se mananca matocareala. Cine vrea are tot netu' la dispozitie, are parerea mea de cobai... Numai sa vrea. Eu sunt in al noualea cer. ![]() PS. Exista si E-Pipa. Si am vazut ca face un fum... ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ba, tu chiar ai vointa... imi dai prognozele peste cap.
![]() This post has been edited by vis-a-vis: 25 Feb 2009, 14:26 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
b34uen |
![]()
|
organizam si pariuri?
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
aici poa' sa zice ce vrea, inca nu-s hotarat daca prezinta sau nu credibiliate nenea victoras. S-a intalnit careva din membri cu el sa confirme ca e om serios?!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate chiar el e importatorul direct al tevii asteia cu picaturi si nu stia cum sa-si faca reclama
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
b34uen |
![]()
|
sa inregistreze tusea si poza la muci sa il credem
hai mai ce motiv avea sa se laude? |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Ba, din partea mea credeti ce vreti. Mi se falfaie. Io-s bucuros ca nu mai fumez mahoarca aia. E o mare realizare pentru mine. Cine isi va lua, o sa-mi ridice statuie. Da voi sa nu va luati, ca-i fac io reclama. ![]() LE Care e diferenta dintre teava cu nicotina si plasturii cu nicotina? ![]() This post has been edited by Victoras2001: 25 Feb 2009, 14:40 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pe om chiar l-a ajutat, dar asa or fi zis si aia care au fumat prima oara tigarile cu filtru facute de Kent pe la jumatatea secolului trecut. Problema a fost ca aia au bagat in primul lor filtru azbest. Ani la rand au dat coltu' din cauza unui cancer la plamani provocat de azbestu' ala.
D-aia eu sunt reticent cand apar solutii d-astea minune, ca cine dracu' stie ce mai baga ei de fapt in lichidu' ala? Eu stiu macar ca din tigara bag de la gudron si nicotina, la monoxid de carbon si chiar poloniu radioactiv, stiu ca se moare din asta, dar macar stiu toate riscurile, fumeaza tigari normale atatia oameni de pe pamantu' asta incat sa le auzi pe toate, s-au facut multe studii serioase, pe cand cu e-tigara n-am vazut asa ceva. Sper ca Victoras sa renunte si la e-tigara cat de curand. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
pana una alta victoras este e-victoras, pana se adevereste ca cineva l-a vazut pe viu
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Dati-mi voi o adresa si ma duc cu o sticluta la analize. Am incercat prin cineva, da nu avea reactivi pentru asa ceva (lucreaza la spital). Eu personal habar n-am unde poate fi testata.
PS. Eu nu exist fizic. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Deci doar ne bantui...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 25 Feb 2009, 15:22) Pai daca nu mai au mucii culoarea negru inchis, crezi ca merita? Ce, ai sters si tu prafu-n casa? QUOTE(Victoras2001 @ 25 Feb 2009, 15:22) Eu sunt in al noualea cer. E clar, ti-ai luat zeama cu extract de maria sau de hash. ![]() QUOTE(argon @ 25 Feb 2009, 15:28) Cuvintul meu are vreo importanta? ![]() ![]() This post has been edited by Marty: 25 Feb 2009, 17:29 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Vrei sa zici ca l-ai vazut d-aproape pe Victoras cand baga teava-n gura?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, nu, trebuie sa recunosc. Da-mi aduc aminte ca nu o singura data i-am zis: Stinge-o si ia-o-n gura!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Lampa?
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
Inca unu' care are dubii!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Lasa-l nene Marty ca disturbezi topicul.
BTW, am primit Report ca cica sa-l sterg, pe motiv de reclama. Acu eu personal nu l-as sterge (topicul) nici in ruptul capului (scuze!) pen'ca ma intereseaza tare subiectul. Am trecut de la tigari la pipa de cativa ani, am redus din cantitatea de tutun, dar tot e o mare pacoste. De renuntat la nicotina la ce nervi imi face criza asta in ultima vreme exclus, asa ca sunt extrem de interesat se jurnalu de bord a lui Victoras cu jucarioara asta. Asa ca cer permisiunea sa nu se stearga topicul, nu de alta dar as incepe eu unul pe aceeasi tema si n-are sens. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
E clar reclama, s-a inscris omul pe 15.02.2008 pe daciaclub pentru ca un an mai tarziu sa faca reclama la e-tigari. Eu propun si banarea initiatorului, definitiva si irevocabila.
|
--------------------
|
b34uen |
![]()
|
nu il stergeti, eu nu sunt fumator dar deja am devenit pasionat de topicul asta, plus ca ma gandesc sa fac cadou cuiva o tigara din aceasta.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
Marty |
![]()
|
1. Garantez ca nu e reclama!
2. Omu' face referire la un produs, nu la un anume producator sau vinzator, deci nu e reclama. Daca totusi considerati ca e reclama, va rog frumos sa stergeti toate topicele in care se vorbeste de bine de Logan, Solenza, DSN si CLT. Hai merci! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
Si-a luat si cumantul meu tigara magica, din pacate jucaria s-a stricat dupa doua zile si am trimis-o la garantie
![]() |
--------------------
gaz
cazan
1980
- gaz/porc
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Dragi colegi,
Daca aveti rafuieli personale cu Victoras de ce nu o spuneti pe fata? Da, omul a povestit cu patos pentru ca este multumit de produs, nu cred ca e reclama. Ca sa nu mai fie motive de indoiala stergeti si eventualele link-uri deranjante si asta e. Dar topicul este folositor. |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 12:38 |