PROBLEME CU DISCU DE AMBREAJ, HURUIE CAND ACCELEREZ
![]() ![]() ![]() |
PROBLEME CU DISCU DE AMBREAJ, HURUIE CAND ACCELEREZ
gcgeorgescu |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|||
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Mai intai demonteaza scutul si indreapta-l. Ce treaba are discul de ambreiaj cu faptul ca ai lovit scutul?
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
nu are treaba dar huruie cand accelerez . exact ca si cum ar patina discul. ca am simtit asta dupa ce am lovit scutul poate ca e o coincidenta,sau am prins ceva pe sub scut si atinge pe la planetara?.
zic si eu si sper, ca tare nu asvrea sa schimb discul acum. crede va multumesc si mai astept pareri. |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Am rezolvat-o cu discul nu e de la disc sigur; masina se infige nu merge in gol care cum se zice in termeni de auto
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
kmykze |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 18 April 08 From: Bucuresti ![]() |
am avut si eu o problema, este aparatoarea de la sonda lamda sau catalizator, ceva de gen, o tabla foarte foarte tare, la mine se desprinsese de un colt.
si am postat aici gcgeorgescu ca sa-ti spun si ca nu pot da pm-uri ca nu am destule posturi sa vb cu tine prin PM. daca vrei, kmykze_emil pe yahoo |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Clima New owner of OPEL ASTRA G 2L, 16V, Turbo Diesel, 101 CP.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:05 |